- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
- Konu Sahibi YasarSibel
-
eger insanın yengesi onun icin onu insan yerine koydum ben olmasaydım onla bunla konusur sokak or. olurdu diye arkandan laf yapıyosa sende almazsın ben onun gercek yüzünü gördüm abimde abi olsaydı ne yengeme faceye o lafları yazdırdı nede kardesine öyle laf ettirirdi
Ben sana annemden ornek vereyim annem yengesinden cok cekti hemde kayinvalidesinden anneme etmedikleri hakaret kalmadi hatta sana ettikleri kufurude ettiler ama annem hic bir zaman onlara ne kufur etti yada agir sozler soylemedi cunku hepsi anneme muhtac oldular yaptiklarindan onlar utansin dedi ben degil eve almamazlik yapmadi ama her zaman mesafesini korudu anneme ne kadar kotuluk yaptilarsa annem hepsine iyilikle karsilik verdi kuzenlerden bile cok cektik yani senin yasadigi. Olaylari bizde yasadik hemde daha fazla.
o bana iyilik yapmaya calısıyomus ben kötüye cekiyomusum arkamdan ben ona yasarı bulmasam onla bunla konusur sokak or. olurdu diyomus bidaha böyle insanın yüzüne bakarmısınız
yaa benim anlamadıgımm ben bu cocugu tanımıyodum abimle yengem tanıyodu öve öve bitiremiyolardı simdi ne olduda yasar söyle yasar böyle diye dedikodusunu yapıyosun dedim ben dedikodu yapmıyorum gercekelri konusuyorum diyo[/QU kim suçlu anlattıklarından anladığımız kadarınla yengeniz suçlu.aman boşverin takmayın kafanızı gelmiyormuş gelmesin.gelsede rahat durmayacak belli şimdiden başladıysa evlendikten sonra kimbilir neler yapar.biraz uzak kalmada fayda var.biraz sizi kıskanabilir ilkten övmüş şimdide karalıyor.bence dediklerine fazla takılmayın.
Ben sana annemden ornek vereyim annem yengesinden cok cekti hemde kayinvalidesinden anneme etmedikleri hakaret kalmadi hatta sana ettikleri kufurude ettiler ama annem hic bir zaman onlara ne kufur etti yada agir sozler soylemedi cunku hepsi anneme muhtac oldular yaptiklarindan onlar utansin dedi ben degil eve almamazlik yapmadi ama her zaman mesafesini korudu anneme ne kadar kotuluk yaptilarsa annem hepsine iyilikle karsilik verdi kuzenlerden bile cok cektik yani senin yasadigi. Olaylari bizde yasadik hemde daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?