Kıızlar bana akıl fikir verin evin cini olur mu ? Bizimki cok piss !

Kızlar dalga gecmeyn helede bana akıl vern cocuk aranızda dogumdan sonra yorgun ve halsiz hisseden oluyor mu ? asırı derecede

ben de öyleyim valla aynı hikaye..cocuk+ev işi+iş eve gel mest düş...cinle minl alakası yok ben dağınığım aslında..ve cok yorgun hissediyorum işte kendimi aşim yardım ediyor ama nereye kadar...coközenmişimdr hergün eve temizliğe gelen yemek yapan yardımcıları olan kadınlara. eşim bütcemizi sıkıp sna da alalım yardımcı diyor ama ol. emin ol yalnız değilsin cnm

peki bebek büyüdügünde ne yapacaksin ,ben bir odayi toplayamaya kizim diger topladigim odayi altüst ederdi ,ama zamanla düzene ,girdi bende simdi mide bulantilardan fln fazla is yapamiyorum ama önceden ben günde 3 defa ev cektirdigimi bilirim ,cinle ne ilgisi var ?

Kızlar dalga gecmeyn helede bana akıl vern cocuk aranızda dogumdan sonra yorgun ve halsiz hisseden oluyor mu ? asırı derecede

ahh ahh olmazmı benımki 5 buçuk aylık eğer işlerimi planlarsam tertemiz olabılıyo ama çocuk uyurken bende tv karşısına yada pc ye geçersem bizim cinde hertarafı berbat edıyo

Evn bi odasını bosaltıp ona oda yaptım yerleri sünger döşedim bir sürü oyuncaklar aldım biraz oyalanıyor ama nafile ilgisini tv kumanda o tip şeyler cekiyor zamane cocukalrı işte ama kızlar daha ziyade sanki hamilelik ve dogumdan sonra hayatın düzeni şaşıyor bir girdaba giriyor insan ev işide buna dahil , bir zaman sonrada kendimize hiç vakit ayırmadıgımızı farkediyoruz ve dolayısyla eşimizede, bende hayatında herseyi yoluna koymus kadınlara cok özeniyorum cunki suan tam anlamıyla kendimi huzurlu hissedemiyorm (

sizin evin cini kocan olmasin

saka bir yana, eger esin yardimci olmuyorsa; bebekle mi ilgileneceksin, evinle mi?

yataktan kalktığınız gibi yatağı toplayın çıkardığınız pijamalrı çamaşır sepetine,ortalığı gözden geçirin,
kapıya da çektinmi yatak odası tamam:)
mutfaga gelince ben mesela mutfaktan başka biryerde yemek yedirmem çocuklara,
mutfakta olur o iş ee böyle oluncada salonda derli toplu oluyor,oyuncaklar dışında onlarada alıştım,
ütüye gelince kuruyan çamaşırlarınızı hemen o gün ütüleyip bitrmeye bakınki birikmesin,yoksa dağ gibi oluyor,
bunu yapmak içinde akşam olması gerek çünkü bebeği babasına vereceksiniz ya:)
cam kapı işinizide haftalık gelen kadın hallediyordur,
yemeğide çock oynarken yada tvye dalmışken yada uyurken ara ara yapabilirsiniz,
tozlara gelince camı kapıyı sürekli açık bırakmayın sabah havalandırın yeter.

Anam ben de çocuğa atıyordum suçu, meğer cindenmiş.:)
İyi oldu öğrendiğim.

canim benimde 1 hafta sonra 11 aylik olacak bir oglum var, allah evlatlarimizi bize bagislasin.

bende ilk aylar cok zorlandim, ama simdi cok sukur düzenimiz oturdu, benim oglumda 40 dak falan uyur, ben yanina yatarsam 2 saat falan uyur, beni görünce yaninda geri yatiyor.

bende o 40 dakika icinde ne yapabilirsem yapmaya calisiyorum, hele kahvaltidan sonra mutfaga terliksiz basamassin, o kadar pisleniyor yerler.

ütü, camasir katlama yerestirme, oyuncaklari toparlama gibi seyleri oglum uyanikken yapiyorum, onun eline cok sevdigi bir oyuncak veriyorum o 20 dak falan onunla oylaniyor. bide camasirlarini hic bekletmeden yaparsan, her defasinda 15-20 dakika yterli oluyor.

bide durumun müsaitse bi camasir kurutma makinesi alin, tam bir kurtaricidir, hele kisin.

benim evime yardimci gelmiyor, kaynanamgildende yardim istemek istemiyorum, sonra 3 ay anlatirlar yardim ettiklerini, yani herseyimi kendim yaparim.

misafir icinde, derin dondurucunda hep yaptigin birseyler olsun ki, acil durumda sadece ev toparlamasi olsun.

ve ben bunlari tek basima yaparke oglumu kesinlile ihmal etmiyorum, hep gicik olmusumdur zaten is yapmak icin cocugunu ihmal eden annelerden.

helede misafir gelecegi zaman, cocugu bi köseye atip hazirlikla ugrasan ksisilerden.

akllima gelen bunlar

seni cok iyi anliyorum

kolay gelsin

bu forumda bunu da duyduk şükürler olsun..demek her evin bir cini varmış..tövbe

bizim hiç cinimiz olmadı,o kısmı bilemeyeceğim ama bu konuda nasıl yardımcı olabiliriz ki?

o dağınklık büyük ihtimalle cin değil de çocuğun dağnıklığıdır.çocuk olduktan sonra eskisi gibi derli toplu olmuyor ev.ne kadar temizlesende bir yerden dağılıyor..

lafı ağzımdan aldın canım.. eğer böyle bir şey varsa benim evde aşiret halinde yaşadıkları kesin :) benim kızla da işbirliği içindeler galiba

bu ne ya ,tövbe tövbe,
bence sen cinini karşına al ve konuş bak cin kardeş böyleyken böyle biraz topla şu evi de,biraz akıllı olsun

e şimdi böyle konuya böyle cevap ,geyik bölümüne gelip açsaydı ya bu konuyu

bu arada cin mi ,ne cini ya ben korkarın ele şeylerden brrrrr

allahtan yalnız kalmıyorum bu akşam

ben de sinir oluyorum bitip tükenmeyen ev işlerine,sürekli bişeyler toparlamak zorunda kalmak sinir bozucu.çocuk büyütürken rahat olmak gerek biraz.yoksa çocuklardan çıkartıyoruz sinirimizi.yani ben öyleyim ne yazıkki.bu aralar ev taşıdım tek başıma eşim bile yoktu.üstüne iki çocuk.sinirler harap.çocuklara bağırıp duruyorum.ne için bugün yapsan yarına aynı olacak lüzumsuz işler için.nihayet temizlik robotu aldım o yükümü biraz hafifletti.tavsiye ederim.

temizlik robotu dediğin şey nasıl bir şey ki?

yok artık daha neler :)))) bence sen fazlasıyla dağınıksın toplasanda bir taraftan dağıtıyorsun. herşeyi bir düzene oturtmalısın. mtlaka bişeyleri yanlış yapıyorsundur. böyle hurafelere inanmayın. eşim evde olduğunda toplasamda o dağıtır bir tarftan iş yapmamış gibi olurum ama o yokken heryer derli toplu olur mesela.

Oncelikle ev cini filan ilk defa senden duyuyorum.
Madem esin de sen de cok daginiksiniz, ise once duzenli olmakla baslayin. Yoksa bosa kurek cekersin.
Sonra, her gun evi silip supurme 2-3 gunde bir supur, onun yerine utunu ya da baska isini yap.
Aslinda madem 3 aydir yapamadigin birsey bu, utuyu hayatindan cikar Benim annem hic utu yapmazdi, gomlek, kumas pantolon gibi mecburi utuler disinda.

Siz daginiksaniz 3 harfi kardes ne yapsın?
Onun da kapasitesi belli. Ancak yetisiyor demek
Hersey de devletten beklenmez ki
İmece usulü isleri bölüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…