Kıızlar bana akıl fikir verin evin cini olur mu ? Bizimki cok piss !

ben bayılırım akşam iş yapmaya mesela.sen de çocuğu akşam babasına emanet edip çamaşır,ütü,mutfak yada banyo temizliği gibi işlerini halledersen ertesi günkü iş yükünü azaltmış olursun biraz???

evin cini nedir yaa

hıc duymadıgım seylerı bu forumdan

duyuyorum valla ,daha neler duyacagım

acaba tatlım ev cini dıye bırsey olur mu

hıc yaa,boyle seylere ınanma sakın .

eger evınde cok esya varsa ne yaparsan yap

dagınık duruyor .cocuklusun bıde

ıllakı dagınık olur.hergun temızlık duzen ıster cocuklu ev .

bende cok cektım o donemlerde halada cekıyorum.gece cocuk uyuyunca olmuyor malesef cunku bende uyuya kalıyodum ınsanız robot degılkı.en ıyısı soyle yaptım ben gece uykumdan odun vermedım cunku cekılmıyor uykusuzluk.kızımı kanguruya koyup oyle yapıyodum bı cok ısımı.

Günaydın arkadaşım benim kardeşim bundan yıllar önce dogdugunda çok huysuzdu 8 ay geceleri hiç uyumadı geceleri bizi hiç uyutmazdı gündüzleri sadece 2 saat uyurdu başka yok ama bizim evimiz düzenliydi annem her işe yetişiyordu düşünün geceleri hepimiz uykusuz kalıyorduk ben okula gidiyordum babam işe annem hem ev işini hemde çocuga hem bana bakıyordu ilk 8 ay geceleri hiç uyumadı götürmedigimiz doktor kalmadı 9.aydan sonra düzeldi ama bizim evimiz çok düzenli ve tertipliydi anneme yardım eden kimsede yoktu ne temizlikçi nede bir akraba hepsini tek başına yapıyordu şuan kardeşim 17 yaşına girecek bazen ona diyoruz senin yüzünden çok uykusuz kaldık diye bence siz evi topluyayım derken dagıtıyorsunuz heralde eşyalarınızı bellirli bir düzende koyabilirsiniz ozamnlar evimize gelen misafirler bile şaşırıyordu anneme hem 2 çocugua bakıyorsun hemde evin bu kadar temiz ve düzenli diyenler oluyordu.

kızlar cevaplarınız için sagoln , ben gercekten hepimizin sıkıntısı olan bir konuya çözüm bulma derdindeyim , inanın sizi nasıl inandırırım bilmiorum ama cok calısıyorum gece yap diyenler, gece öyle bitkin düşüyorumki , haftada 1 gun kadın alıyorum filan ... gelin hep beraber bir program yapalım ben ve benim gibi olanlar ona uyalım hayatlarımızı düzene koyalım kendimize vakit ayıralım haksızmıyım

ben bu ara yiğenime bakıyorum 15 aylık..aman Allahım aynada kendimi görünce korktum resmen:)
Allah annelere kolaylık versin çok zormuşş..birde ben sadece çocuk bakıyorum diğer işerde bende olsa bırakıp kaçardım
bu arada ev cini varsa ve pis oluyorsa benim odaya kapağı atmış durumda

Benimde bebegim var babasi gelince yardimci oluyo ben isleri yapiyorum cok ddim yok bu konuda evimde baya buyuk hemde,....
Ev isi konusunda bazi puf noktalari var onlari arastir bence.
Mesela bebegine oyalanacagi seyler al,senden bagimsiz oyalansin, kendi kendine uyutmayi ogrenirsen is yapaya vaktin olur.
Ben utuden cok sikayetciydim kurutma aldim sicak sicak katliyorum kaldiriyorum utum yariya dustu, kazanli utuler de utu suresini yariya indiriyor cabucak utuluyorsun, mutfakta yemek ayaparkende isini yariya indirecek puf noktalari var bu siteden de bakabilirsin.
bunun gibi seyler yani bilmem anlatabildim mi?

Allah'ım, sana öyle özendim ki şuanda...ben çok üşeniyorum ya, evlenip çocuğum olursa ne yaparım bilmiyorum

Evini iyice bir temizledikten sonra gün içinde yere düşen ufak tefek şeyleri şarjlı süpürgeyle alırsan, mutfağı günlük silersen, tuvaleti günlük olarak yıkayıp fırçalarsan büyük temizlik haftada bir güne düşer. Alınanın alınan yere koyulması lazım. O zaman dağınıklık da olmaz. Ayrıca çamaşırlar için de bir öneri vereyim. Biz çamaşırları olbildiğince evde kurutuyoruz yada dışarıya asacaksak kurur kurumaz topluyoruz. Topladıktan sonra da elimizle düzelte düzelte katlıyoruz. Çoğu kıyafette ütüye gerek kalmıyor tabi bazı kıyafetler dışında... Çamaşırları aşırı rüzgarda kurutunca yada topladıktan sonra buruşturulunca ütü farz oluyor...

p.tesiden beri benim evi de cinler bastı...

oğlan 1. sınıfa başladı... okul,okul alışverişi, yemek... şöyle bir ortalık topluyoruz hooop akşam oluyor..

sabah silbaştan aynılarını yapıyorum

o yakınına bakma sen. cindir o deyip cin çıkarma parası alacaktır senden inanma bu hurafelere..

evinde çok gereksiz eşya var bence o yüzden dağınıklık oluyordur..

her evin cini olduğunu da ilk defa duyuyorum,

nasıl paylaşıyolar acaba bu cinler evleri,

yazık size pisi düşmüş,

rica etseniz biraz temizliğine dikkat edemezmi ki:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…