kiki_coco burun Estetiği Ameliyatı

cnm serdar öztürk kapalı teknikle ameliyat yapıyor. ben burnumdan çok memnunum ama resimlerimi artık kaldırdım. camilia başkasına ameliyat oldu.

merhaba kiki_coco özel mesaj kutun doluymuş o yüzden özelden mesaj yazamadım. ben çarşamba günü serdar beyle görüştüm aslında içimede sindi ama genede emin olamadım. mail adresimi göndersem bana öncesi ve sonrası fotograflarını atarmısın?merak ettim senin burnunu çok.

sonunda randevu alabildim haftaya bi sorun cıkmazsa tabi gidicem.benim merak ettiğim sey kucuk güzel burun yapabilıyor mu.cunku benm burnum zaten düzgn düzeltilcek bir yanı yok kücültülmesi gerekiyor.yüzüme göre burnum büyük.kemerl, ya da ucu düşük değil.bir de merak ettiğim benim 15 gün iznim olcak sence bu sürede iyilesebilir myım?? bu iyilesme süresi her ne kadar bünye ile alakalı deselerde bence doktorun burnuma iyi davranmasıyla alakalı.ve anestesi doktoru ile alakası varmıs.serdar bey sence bu konuda hassas mı??

canm serdar beyle maılle görustum burunucu ıcın uygun fıat verdı sanırım onda karar kıldım artık yoksa emre ılhana para bırıktırıyım derken ömur bıtecek:1: sen ne drumdasın ?

arkadaşlar bana özelden mail adresini atanlara burnumun resimlerini atarım. şu an bi üniversitede öğretim elemanıyım bu yüzden resimlerimi nette paylaşmak istemiyorum.

arkadaşlar bana özelden mail adresini atanlara burnumun resimlerini atarım. şu an bi üniversitede öğretim elemanıyım bu yüzden resimlerimi nette paylaşmak istemiyorum.

merhaba kiki_coco. özelden mesaj yazamadım mail adresimi burdan veriyorum. resimlerini gönderirsen çok sevinirim.
xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bende 50 mesj yuzunden gönderemedim bende resımlerını cok görmek istiyorum serdar beyın yaptıgı burunlardan sadece bı arkadasınkını gördüm o da daha yeni oldugu için pek tatmin edici olmadı banada resımlerını yollarsan çok büyük bi iyilik yapmış olacaksın. xxxxxxxxxxx

arkadaşlar atelim geçtiğimiz cumartesi çıktı. burnumu çok beğendim bu kadar düzelmesine inanamıyorum. resimleri koydum :) yorumlarınız bekliyorum.

merhabalar...benmde kızım ameliyat olucak doktor araştırıyorum görebilmem için arkadaşlık isteği gönderdm lütfen kabul edin. teşekkürker

mail adresinizi göremedim benimki xxxxxxxxxxxxx teşekkürler

Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..:46:

Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..:46:

birde resim paylaşsan canım ya....arkadaş ekle bizi...merak ettim seni....

Back
X