kiki_coco burun Estetiği Ameliyatı

neden bu doktorlar işlerini iyi yapmıyorlar etrafta bu kadar cok 2. 3. ameliyatı olacak insan var anlamıyorum halimize bakın! canm pazartesi görüştükten sonra beni de bilgilendirir misin? bu arada ön görüşme için ücret isteyen doktorlar var serdar beyde istıyor mu acaba??

Tabii bilgilendirirm canım. Sekreterden randevu alacağın zaman öngörüşme olduğunu belirtirsen ücretsiz. Muayene diye alma. O zaman ücretli oluyor. Ben sadece revizyon için görüşcem de canım. Maalesef bazen ikinci ameliyatlar gerekebiliyor. Sıkmayın canınızı. Herşeyin bir çözümü var. Umarım herkes istediğine kavuşur.

aslına bakarsan mirabel çevremdeki herkes çok güzel ve doğal durduğunu söylüyor.sanırım yamukluğu ve ucundaki kabalığı tek ben görebiliyorum:(anlamadım.herkes üzülmeyim diyemi beğeniyor yoksa gerçektenmi beğeniyor gerçekten anlayamadım.ve doktorlarımın kesinlikle hakkında olumsuz bişey diyemem.ikisi de işinin ehliydi.sanırım benim burnum çok zor bi burun.veya daha yerine oturmadı,hala karar veremedim:(

Canım aslında ameliyatsız burunları bile iyice incelersen kusurları vardır. Belkide bizler ameliyat olduğumuz için daha çok inceliyoruz. Benim çok düşük ve eğri. Ama on sene kendimden emin bir şekilde yaşadım o burunla. Şimdi rahatsız etmeye başladığı için tekrar olamaya karar verdim. Eğer sakıncası yoksa görebilir miyim ?

Tabii bilgilendirirm canım. Sekreterden randevu alacağın zaman öngörüşme olduğunu belirtirsen ücretsiz. Muayene diye alma. O zaman ücretli oluyor. Ben sadece revizyon için görüşcem de canım. Maalesef bazen ikinci ameliyatlar gerekebiliyor. Sıkmayın canınızı. Herşeyin bir çözümü var. Umarım herkes istediğine kavuşur.

anladım ben de o şekilde randevu alıyım canım,pazarteisiyi beklicem...cok tesekkr ederim

mirabel... doktorla görüsebildın mi acaba?? merakla beklıyorum

Evet görüştüm dmet. Fotoğraflar gösterdi bana... Fotoğraflar bayağı başarılı duruyordu. Rveizyon ücreti için 5500 istedi. Şu an o kadar param yok maalesef...revizyon ilk ameliyattan pahalı oluyormuş. Para bulamassam sanırım ben baharı bekliycem. Beklerkende araştırmaya devam ederim. Birde barış çakır ve Zühtü demir'le görüşmeyi düşünüyorum. Revizyon olduğu için acele etmemeye karar verdim. Aklımda olan tüm isimlerle görüşüp en içime sinene olmak istiyorum. Çünkü ikinci bir hayalkırıklığı istemiyorum.....Sen napmaya karar verdin? Aklındaki tüm isimlerle görüş öyle karar ver bence...

öncelikle çok geçmiş olsun teklif yolladım kabul edersen resimlere bakıp yorum yapıcam ama herkes çok güzel oldunu söylüyo eminim öyledir :nazar: :nazar:maşallah nazar değmesin:nazar:

Evet görüştüm dmet. Fotoğraflar gösterdi bana... Fotoğraflar bayağı başarılı duruyordu. Rveizyon ücreti için 5500 istedi. Şu an o kadar param yok maalesef...revizyon ilk ameliyattan pahalı oluyormuş. Para bulamassam sanırım ben baharı bekliycem. Beklerkende araştırmaya devam ederim. Birde barış çakır ve Zühtü demir'le görüşmeyi düşünüyorum. Revizyon olduğu için acele etmemeye karar verdim. Aklımda olan tüm isimlerle görüşüp en içime sinene olmak istiyorum. Çünkü ikinci bir hayalkırıklığı istemiyorum.....Sen napmaya karar verdin? Aklındaki tüm isimlerle görüş öyle karar ver bence...

cok tesekkür ederim canım.. benim de malesef o kadar param yok=(ben sanırım cok acele edeiyorum. mehmet ketene ile görüştüm bende o benden 3500 istedi.bilemiyorum cok kafamı karıştırmk istemıyorum ama ani karar verip pişmanda olmak istemıyorum..cok zor karar vermek..görüştüğün doktorlar olursa beni de bilgilendirir misin?? serdar öztürklede önümüzdeki hafta görüşcem

cok tesekkür ederim canım.. benim de malesef o kadar param yok=(ben sanırım cok acele edeiyorum. mehmet ketene ile görüştüm bende o benden 3500 istedi.bilemiyorum cok kafamı karıştırmk istemıyorum ama ani karar verip pişmanda olmak istemıyorum..cok zor karar vermek..görüştüğün doktorlar olursa beni de bilgilendirir misin?? serdar öztürklede önümüzdeki hafta görüşcem

Rica ederim. Mehmet ketene revizyon için mi 3500 istedi? Revizyon fotoğrafları gördün mü peki? Bence zor olanı doktora karar vermek. Karar verilse aslında para işi halledilir. Benim ilk ameliyatım olsaydı daha kolay karar verirdim. Ama revizyon olunca işin rengi değişiyor. Çünkü insan ilkinden daha kötü olur mu korkusu yaşıyor. Ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsun.

Rica ederim. Mehmet ketene revizyon için mi 3500 istedi? Revizyon fotoğrafları gördün mü peki? Bence zor olanı doktora karar vermek. Karar verilse aslında para işi halledilir. Benim ilk ameliyatım olsaydı daha kolay karar verirdim. Ama revizyon olunca işin rengi değişiyor. Çünkü insan ilkinden daha kötü olur mu korkusu yaşıyor. Ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsun.

evet beni muayene etti ve 3500 tl dedi.ki 2600 ile 4000lira arasyms orada burun estetiği fiyatları.ben elimde bir fotoyla gittm bana aynısını yapabilcegını söledi.ama bilemıyorum karar vermek cok zor.

slm kiki ben serdar öztürkten randevu alıyım dedim ama ücretli diyor sekreteri.dedim ön görüşme ondan kastınz ne dio ya sinir oldum kadına!!

bilmıyorum ama ne kadar sacma birsey para için yapılan şeye bak,3 soru sormak için her doktora o kadr para veririsem ameliyat param görüşmelere gitms oluyor,,eger burdan duyuyorlarsa şu sacma uygulamayı kaldırsınlar! yoksa sürekli hasta kaybederler.

bilmıyorum ama ne kadar sacma birsey para için yapılan şeye bak,3 soru sormak için her doktora o kadr para veririsem ameliyat param görüşmelere gitms oluyor,,eger burdan duyuyorlarsa şu sacma uygulamayı kaldırsınlar! yoksa sürekli hasta kaybederler.

haklısın, merak ettim ne kadar istendi? ben ameliyat olmadığım ama muayene olduğum bi doktora 200 lira vermiştim, hala içimde.

200tl istedi canım.murat özdemirden randevuı alıp görişiyım dedim o da 150 tl istedi.böyle olunca insan en basta soğuyor doktordan:19:

200tl istedi canım.murat özdemirden randevuı alıp görişiyım dedim o da 150 tl istedi.böyle olunca insan en basta soğuyor doktordan:19:

anlıyorum cnm gerçekten çok pahalı. ama serdar bey gerçekten güzel burun yapar cnm, maddi durumun müsait olursa ben muayene olmanı tavsiye ederim.

Back
X