- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
sorularıma sabırla cevap veriyorsun kiki_coco gerçekten sağol.ben de serdar beyden bugün böyle okuyunca görüşme aldım yarın için..aileme 5milyara falan yapıyormuş dedim bana baya kızdılar,çokpahalı dediler,izin vermezler biliyorumama yine de görüşmeden olmak istemem öyle bir doktora,bir de birinden duydum da burnun nekadar işi varsa ona göre ücret belirliyormuş serdar bey.mesela birinden 3,5milyar almış ama ondaki tek sorun kemermiş..benimki baya sorunlu,albümümden de bakabilirsin.bana enaz 5milyar fiyat verir eminimohaoldumsmile öğrenci olduğumu söylesem biraz yardımcı olmazmıki?enazından 4bin olsa çok iyi olurdu,çağ hastanesinde yapmıyormu hiç ameliyat bu arada?
Canım özelden sormuşsun serdar bey hakkında birşey bilip bilmediğimi. ben de kiki coco sayesinde duydum adını, onun burnu çok hoş olmuş maşallah. malesef başka bir bilgim yok. 5 bin de çok pahalı ya hele de ilk ameliyat için de para verdiğimiz düşünülürse... ama emre ilhanın 8.500 den başlayan fiyatlarla revizyon yaptığını düşünrsek, bu fiyat makul kalıyor gene yanında. bie git görüş bence, başka revizyon olan arkadaşlarla da görüşsek ve fotoğraflarına baksak süper olur. benim görüşme imkanım yok dfoktrla erzurumda yaşadığım için. ancak ameliyata karar verirsem gidebilirm. mesaj sayımdan ötürü özel mesaj yazamıyorum, burdan cevap yazayım dedim =)