kiki_coco burun Estetiği Ameliyatı

cnm ya ne demek, seni çok iyi anlıyorum ben. eminim bi aksilik olmicak merak etme. hem senin burnun benimkinden daha kolay görünüyodu. serdar bey olabilecek en güzel sonucu verir sana :) ben de seni görmek isterim, bi gün ayarlayalım bunu. sana özelden msn'imi atıcam cnm.

deniz 50tane mesaj hakkım dolmadığı için sana özelden mesaj atamıyorum,meltemle başlayan bir adres seni ekledi,o benim:1:

dur ya bütün başlıkların altına aklıma ne geliyorsa yazayım şu 50dolsun:1:

Çok geçmiş olsun..Neticeden mutlu olman çok güzel.. Beni de ekler misin?? Resimlerini görmek isterim. İki kez ameliyat geçirdim ama malesef benim de eğriliğim düzelmedi gitti..

teşekkür ederim cnm, ekledim seni. görebilirsin. senin için de üzüldüm inşallah düzelir burnun

serdar bey baya doluymuş,ameliyattan önce hani ne tür şeyler isteyip istemediğimi konuşmak için tekrar görüşeyim diye aradım bir boşluk bile yokmuş.gataya gidicekmişim eğer saatler uyarsa,ameliyata karar vermesi ayrı zor,ameliyat olması ayrı zor

cnm gelmedi bana, bi daha eklermisin? bu arada bugün 5.00, 5.30 arası serdar beyin muaynanesine gitcem ama zamanı kısıtlıymış bugün

zaman kısıtlı ki sekreteri bana hiç yer olmadığını söyledi..ameliyattan ne beklediğimi anlatmadan direk girmek istemem,tamam doktora güvne başka ama mesela yapay bişey istemediğimi anlatmam falan lazım,ucu olabilirse şöyle olsun gibi falan filan..acaba iki kez yüzsüz gibi geldi zaten üçüncüye de artık hoydaarraaa diye mi vermedi sekreted:9:

zaman kısıtlı ki sekreteri bana hiç yer olmadığını söyledi..ameliyattan ne beklediğimi anlatmadan direk girmek istemem,tamam doktora güvne başka ama mesela yapay bişey istemediğimi anlatmam falan lazım,ucu olabilirse şöyle olsun gibi falan filan..acaba iki kez yüzsüz gibi geldi zaten üçüncüye de artık hoydaarraaa diye mi vermedi sekreted:9:

cnm sekreter doğru diyor, bugün büyük bir ameliyata geçecekmiş serdar bey. zaten artık gatadan 5te çıkabiliyor ancak. benim burnumda ufak bi şişlik oldu masajdan sonra, o yüzden bugün mutlaka görmek istedi beni. ben de gataya gelemem dedim o yüzden kısa bi bakıcak. yoksa seni savuşturmazlar.

merhaba canım. şimdi bakabildim resimlerine. doğal halinle de çok hoşmuşsun, çok abartı derecesinde rahatsız edici bi burnun yokmuş ama dediğin gibi seni rahatsız ettikten sonra müdahele etmen daha iyi olmuş tabi. çok tatlı olmuşsun canım. güle güle kullan burnunu:9:

merhaba canım. şimdi bakabildim resimlerine. doğal halinle de çok hoşmuşsun, çok abartı derecesinde rahatsız edici bi burnun yokmuş ama dediğin gibi seni rahatsız ettikten sonra müdahele etmen daha iyi olmuş tabi. çok tatlı olmuşsun canım. güle güle kullan burnunu:9:

teşekkür ederim cnm :) evet kafam rahat şimdi :)

cnm arkadaş olarak ekledim seni, bakabilirsin. serdar öztürk methedildiği kadar var, mükemmel burunlar yapıyor ve memnun olmayan hastası yokmuş.
Herkese merhabai yeni üyeyim. Revizyon ameliyatı olmam gerekiyor ama karar veremedim. Dr Serdar Öztürk'e ameliyat olan arkadaşların albümlerini göremiyorum :-( nolur yardımcı olun...İnternette doktor aramaktan beynim şişti... Bir de Tunç Şafak için iyi diyorlar... kafam çok karışık...

Back
X