Kıkırdaklar törpülenir mi?

İnanki olmana değmez gerçekten iki sefer ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum burnun çok güzel hem daha da değişir ödem bitti sandığın yerlerde bile değişim oluyor benim hala değişiyor inşaallah senin de daha iyi ye gider benim kötüye gidiyor revizyon daha çok ödem topluyor doktorum birinci ayda kıkırdak erir mi diye sorunca zamanla görecek dedi ameliyat öncesi de hayır demişti
Zaten okadar ince ki derim sanki kemik ustunde deri var baska hicbisey yok ayna gibi belli ediyor yazdim dr beye cevap yazarsa yazarim canim baska arkadaslar varsa onlarda yorum yapsa keske bu durumda olan sorununa care bulan ..

Ozaman yine dolgu kikirdak gecici olmadigi icin sevinmistim suleyman tasin bi fotografi vardi adamin burun sirti neredeyse yok cok guzel olmus birde 3 yil kalici diye yazmis burda bi dr gorunurum dolgu derse bir yin sonunda suleyman beye giderim tabi bu kemik tozunu arastiricam bende ilk burnunda sadece inceliginden mi sikayetciydin
Deviasyon nefes sorunum vardı canım doktor eğrilik yapan kıkırdakları almış burnum yanlardan çöktü üsten eğri inçe çizgi yanlardan ayrılmış yan duvar s görüntüsü ve içerden yapıştı kıkırdak eksikliğinden şimdi hem çok şekilsiz hem de burnum yarıdan uca doğru kocaman duruyor Süleyman taş çok iyi görünüyor ama 4500 Euro istiyor

Zaten okadar ince ki derim sanki kemik ustunde deri var baska hicbisey yok ayna gibi belli ediyor yazdim dr beye cevap yazarsa yazarim canim baska arkadaslar varsa onlarda yorum yapsa keske bu durumda olan sorununa care bulan ..
Benim de öyle ama revizyondan sonra tamamen inceldi çok kötü oldu derim lekeli kırmızı çizgili soldan özellikle mercimek büyüklüğünde deri ezik maalesef orda deri çürümüş gibi

Deviasyon nefes sorunum vardı canım doktor eğrilik yapan kıkırdakları almış burnum yanlardan çöktü üsten eğri inçe çizgi yanlardan ayrılmış yan duvar s görüntüsü ve içerden yapıştı kıkırdak eksikliğinden şimdi hem çok şekilsiz hem de burnum yarıdan uca doğru kocaman duruyor Süleyman taş çok iyi görünüyor ama 4500 Euro istiyor
Dolgu icin mi istedigi para bu

Hm pardon canim euro yazmissin bana da ayni fiyati verdiler bende aramistim revizyon icin

Dr geri donus yapti kemik tozu olmazmis kaburga kikirdagi almamiz lazim.dedi fakat ben revizyon istemiyorum ne burunlari dolguyla duzeltiyorlar bir iki hafta sonra bi drla gorustum ona muayene olacagim bakalim o ne diyecek burnum normal bi deri olsa amenna ama bu burunla cok cok kotu olmadikca ikinci amelyati biraz zor dusunurum tabi buyuk konusmakta istemem

Dr geri donus yapti kemik tozu olmazmis kaburga kikirdagi almamiz lazim.dedi fakat ben revizyon istemiyorum ne burunlari dolguyla duzeltiyorlar bir iki hafta sonra bi drla gorustum ona muayene olacagim bakalim o ne diyecek burnum normal bi deri olsa amenna ama bu burunla cok cok kotu olmadikca ikinci amelyati biraz zor dusunurum tabi buyuk konusmakta istemem
Kendi ameliyatları olunca dolgu yaparız diyorlar başkasının ise kıkırdak alalım diyorlar iki doktorda da yaşadım bunu kuzenim burdA bi doktora ameliyat olmuştu gaga deformitesi oluştu. Tekrar ameliyat etmek istememiş dolgu yapalım demişti. Ben de geleyim bana da dolgu yapayım dedim. Başka doktora olunca bana dolgu olmaz revizyon olman gerekiyor dedi.

Geçen gün bi bayan da burnun üst kısmına kendi doktoru çöken yere Kulak kıkırdağını koyduğunu söyledi ufak bi yer derisi de normalmiş resmini yolladı o da düzensiz beyazımsı derinin altında gözüküyor dedi bana dün arkadasım burnun üstüne yara bandı takılmış gibi yamalı duruyor dedi revizyon olanlar genelde yazmıyor ben de baya bi süre yazmadım ama şimdi yazayım herkes revizyon kurtuluş olacak sanmasın istiyorum insanlar size bakıp kötü yorum yapmıyorsa bilin ki sizin burnunuz sizden başka kimsenin umrunda değil oraya takıntı yapıp yormayın kendinizi diyorum

Sağol canım doktora sorduğun için bu arada
Rica ederim canim Alparslan yildirima foto yolladim dolgu olur dedi dedim amelyat olmak istemiyorum bunun icin amelyat olmayin zaten dedi bklm cnm bi doktor var burda onunla yuzyuze gorusucem o ne diyecek bakalim

Geçen gün bi bayan da burnun üst kısmına kendi doktoru çöken yere Kulak kıkırdağını koyduğunu söyledi ufak bi yer derisi de normalmiş resmini yolladı o da düzensiz beyazımsı derinin altında gözüküyor dedi bana dün arkadasım burnun üstüne yara bandı takılmış gibi yamalı duruyor dedi revizyon olanlar genelde yazmıyor ben de baya bi süre yazmadım ama şimdi yazayım herkes revizyon kurtuluş olacak sanmasın istiyorum insanlar size bakıp kötü yorum yapmıyorsa bilin ki sizin burnunuz sizden başka kimsenin umrunda değil oraya takıntı yapıp yormayın kendinizi diyorum
Yaa okdr belli oluyor demek :/ keske bu islere hic bulsmsaydik

Bunlar araştırmalarım yağ dolgusu kalıcı çözüm oluyor ama burun yan duvarlarda da kullanılıyor mu bilmiyorum

Aynen canım benim kaburga agrısı hiç geçmiyor ben hala yan ve yüz üstü uzanamıyorum çok Ağrı kaldırınca zorlayınca eksikliğini hemen hissettiriyor zamanla düzelir mi bilmem

Ben yüzüm için daha önce plastik cerrahla görüştüm canım % 30 40 kalıyor dedi eğer hala istenilen hacim yakalanmazsa o zaman biraz daha enjekte ederiz demişti ikinci linktede yüzde 30 u kalıcı yazıyor olması lazım internette de okudum

Back
X