canım ben kullanmaya sanırım bi aydan fazla bi zaman önce başladım. ve şu an bacaklarımın bu hale nasıl geldiğine kendim bile inanamıyorumsırnaşık şey benim bacaklarımda tüylerin çıkış yerleri mor mor benekler halinde çok belliydi ve bir sürü kıl dönmesi vardı siyah olarak tam bi leke deryasıydı anlayacağın. ağda kullanırım hep peeling yapsın diye ama kendimi bildim bileli bu lekeler vardı ve ne yaptıysam hiç geçmedisenağlama ama bu forumda bi arkadaş saolsun pfb'yi tavsiye edince bi ümit aldım ve kullandim. şimdi kıl dönmesi yok. lekeler cok belirsiz oldu renkleri açıldı:içelim:
size de anlatmak istiorum; ben sabah akşam pfb sürüyorum, banyo çıkışı ponza taşıyla masaj yapıp nemlendirici sürüyorum. son üç gündür forumdaki bi arkadaşın tavsiyesiyle de nemlendirici yerine arap kızı kremi kullanıyorum
sonuç mükemmel dediğim gibi kendim bile inanamıoruma.s.
inşallah size de bu yazdıklarımın bi faydası olur; çekmeyen bilmez çünkü etek giyince insanların bakışları karşısında hissedilenleri
Kızlar benim de bir sorunum var..
Tam batık mı kıl dönmesi mi bilmiyorum ama ağdadan 1 hafta sonra tüyler çıkmaya başlayacağı zaman inanılmaz acıtıyor. pütürük pütürük oluyor ve çıkana kadar el değdiremiyorum. acısına aldırmadan kese yapıyorum ama nafile.. hiç bir sonuç alamadım. bununla ilgili önerileriniz var mı?
Ve sadece koltuk altımda sanki kistik sivilce gibi şeyler oluşuyor, kolumu kaldırırken bile çok acıyor. acaba doktora gitmeli miyim?
eğer epilasyon sonrası oluşan bulgularsa bunlar ,muhtemelen yağ bezlerinin boşaltım kanllarını tıkayarak komedon oluşturması olabilir .
komedolitik ve antibakteriyel içerikli preparatlarla iyileşme gerçekleşir diye umuyorum.
tend skin diye bi ürün var ,burdada sıkça bahsedildi ,hangi başlıklardaydı bilmiyorum ama içersiindeki salisilik asit bu komedonları çözüyor.
canım ben kullanmaya sanırım bi aydan fazla bi zaman önce başladım. Ve şu an bacaklarımın bu hale nasıl geldiğine kendim bile inanamıyorumsırnaşık şey benim bacaklarımda tüylerin çıkış yerleri mor mor benekler halinde çok belliydi ve bir sürü kıl dönmesi vardı siyah olarak tam bi leke deryasıydı anlayacağın. Ağda kullanırım hep peeling yapsın diye ama kendimi bildim bileli bu lekeler vardı ve ne yaptıysam hiç geçmedisenağlama ama bu forumda bi arkadaş saolsun pfb'yi tavsiye edince bi ümit aldım ve kullandim. şimdi kıl dönmesi yok. Lekeler cok belirsiz oldu renkleri açıldı:içelim:
Size de anlatmak istiorum; ben sabah akşam pfb sürüyorum, banyo çıkışı ponza taşıyla masaj yapıp nemlendirici sürüyorum. Son üç gündür forumdaki bi arkadaşın tavsiyesiyle de nemlendirici yerine arap kızı kremi kullanıyorum
sonuç mükemmel dediğim gibi kendim bile inanamıoruma.s.
Inşallah size de bu yazdıklarımın bi faydası olur; çekmeyen bilmez çünkü etek giyince insanların bakışları karşısında hissedilenleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?