Arkadaşlar 2 hafta önce kıl dönmesinden ameliyat oldum .. yaklasık 5-6 aydır böyle bir problemim vardı internetten cok fazla arastırdım .
Ameliyata 12 den sonra bişey yemeden gittim daha sonra ameliyata hazırlanıp ameliyathaneye alındım . önce serumdan bi igne yaptılar ignenin basımı döndürücegini söylediler
Daha sonra oturup bacaklarımı uzattım belime jel gibi bişey sürüp igne vurdular ignenin acısı abartıldıgı kadar degildi . Serumun acısını daha cok hissetmiştim
sonra bacaklarımın uyusucagını söylediler . Bu sırada sürekli tansiyonumu ölcen alet kolumda takılıydı. ameliyat cok kısa sürdü . en son doktor bitti kapatıyoruz demişti
Ameliyathaneden cıkarıldıgımda düz yattım ve hastanede bi gün kaldım. 3 tane serum takıldı ameliyattan sonra pek bir agrım olmadı saat 11de ameliyatım bitmişti aksam 7 gibi agrı hissettim ... Agrım basladıgında seruma agrı kesici bi igne yapmıslardı sabah oldugunda ayaga kalkıp tuvalete gıtmıstım ameliyattan sonra 10 gün yan ya da yüz üstü yattım . Fakat kalkıp yürüyodum cok fazla agrım olmadı . hatta hiç olmadı dicek kadar azdı .
taburcu oldugum günden 10 gün sonra dikişlerim alındı 3 dikişim vardı ayrı ayrı ilk hissetmedim ama 3. de cok fazla accıdı
ama cok fazla abartılı bi agrı olmuyor arkadaslar suan yaram kapanıyor gibi üstüne oturabiliyorum herangi bir agrı ya da acı yok . böyle bi rahatsızlıgı olanların cok fazla büyümeden aldırmalarını tavsiye ederim. Benim ki fındık kadar bişeydi ...
Ameliyata 12 den sonra bişey yemeden gittim daha sonra ameliyata hazırlanıp ameliyathaneye alındım . önce serumdan bi igne yaptılar ignenin basımı döndürücegini söylediler