- Emoji Skoru
- 147
- Puanlar
- 93
- Konu Sahibi gxuxmxuxxsx
mrb kızlar bende bir hafta önce amliyat oldum bende başta akıntı kaşıntı oluyordu artık kaşıntı ve akıntılar artınca bende netten arastırdım sonra kendim bakayım dedim aynayla içi kan toplamış gibi bişey oluşmuştu bi sıkayım dedim sıkmamla duvara sıcraması bir oldu o derece,sonra hemen kanadı zaten iki peçete kan aktı. kuş gözü gibi acıldı delik. doktora gıttım amliyat olucaksın 3 delik var diyince korktum tabi. amliyat gununu kararlaştırdık .anneme bi gün dedim cımbızla bak bakalım cıkıyor mu kıl diye.annem cımbızla bir kıl cekti varya şoka girdi kadıncagız
çıkan kıl abartmıyorum sacımdı yani uzundur benım sacımda o cıktı ve küçük kıllarda. tabi hepsi cıkmadı cekerken acıdı ama o var. sonra ameliyat oldum ameliyatta bişey yok korkulcak fakat sonrası fena oluyor. halen cekiyorum dikişler alıncak salı günü berbat bişey ne oturabiliyosun ne düz yatabılıyosun ne hareket edebılıyosun. agrılarım hala devam edıyo napcam bılmıyorum. çıkan parca işaret parmagınızın yarısı kadardı ondan pek derin büyük değilmiş hemşire öyle dedi.dikişler alınsın simit alıp oturmayı düşünüyorum . zor iş gercekten.şimdiden bıktım ben
yara kapandıktan sonra bel ve popo kıllarını aldırın derim düzenli çünkü ben öyle yapıcam