• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl kökü iltahabı

arzuhalim753

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
367
168
53
34
Kızlar bacak birleşim noktalarında ve koltuk altımda kıl kökü iltahabı oluşuyor 1 lira kadar iltahap birikiyor ve yürümeme dahi engel oluyor önerileriniz nelerdir ? (Tüm kremleri kullandım tekrarlıyor)

Kızlar bacak birleşim noktalarında ve koltuk altımda kıl kökü iltahabı oluşuyor 1 lira kadar iltahap birikiyor ve yürümeme dahi engel oluyor önerileriniz nelerdir ? (Tüm kremleri kullandım tekrarlıyor)
canım bence seninki kıl dönmesi olabilir batıklar zamanla iltihap toplar çünkü bendede zamanla oluyor o kadar geniş yüzeyde olmasa bile bende çözümünü bulamadım bilen varsa yardımcı olsun

canım bence seninki kıl dönmesi olabilir batıklar zamanla iltihap toplar çünkü bendede zamanla oluyor o kadar geniş yüzeyde olmasa bile bende çözümünü bulamadım bilen varsa yardımcı olsun
Canım tek çözüm lazer diyolar ama .s bende bi kaç yerden randevu alcam bakalım kıl dönmesi değilmiş kaç kez baktırdım lazer epilasyon çözer dediler başka çaresi varmı diye balımıyordum burdada

Back
X