• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri kil maskesi ve sonrası!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi esralı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
benim de cildim kuru ama yağlı ciltlere daha iyi geliyo diye biliyorum o yüzden kil maskesini kulanmaya cesaret edemiyorum. içine zeytinyağı kayısı yağı falan koysam yine de kurutur mu acaba

Selam kızlar,
kil maskesinin yüzünüzü kızartmasının en büyük sebebi kuru ciltli olup kili sadece su yada gül suyu ile karıştırıp yapmanızdır. Eger kil maskesinin ( ben yeşil kil kullanıyorum) içine gül suyu ile birlikte herhangi bir yağ eklerseniz zeytinyagı, kayısı yagı vs cildinizde kızarıklık olmayacaktır.
Yinede on dakikadan fazla ciltte durmasını tercih etmeyin :)

bisi diyicem arkadaslar bende kil maskesi yapiyorum cildime...benim cildim normalde cok hasas iki güne bir kuruyor cildim..

bu kil maskesini yapincada kuruyor,,

bende z.yagi gül suyu ile yapiyorum sonrada gül suyu ile yikiyorum cildimi..

kac güne bi yapmak gerek bunu ?

bence bir daha limon yapma limonda asit var ve o asit cildini kızartır kızarıklık oluşur

bende limon koydum ama benimkisi hem yeşil hem beyaz kil karışık aldım. içinede limon suyu 3 damla ve susam yağı damlattım. süper toparlıyor kızlar cildi çok hassas olanlar içinde gül maydonoz suyuyla limon yağı ohh mis

kil maskesini uyguluyorum ve siyah noktalarıma ii geldi sanki

Ben de ilk defa kil maskesi yaptım. İçine yağ koymadım, sadece ılık suyla karıştırdım, illa koymak gerekiyor mu acaba? Kızarıklık oldu ama bir yandan da çok tazelendi gerçekten.

Kil maskesinin yüzdeki tüyleri beslediği söyleniyor dikkat edin derim. Ben de bir ara kullandığımda sanki tüylerim daha çabuk çıkıyor gibi geliyordu..

bende ınovanın maskesını kullandım ve kullandıkdan sonra cıldımde yanma ve kızarıklık oldu ne yapabilirim acaba gecermı yoksa ilk diyemi böyle oldu hatırı sayılır bı mıktarda vermıstım..:110:

Back
X