• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri kil maskesi ve sonrası!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi esralı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bu maske için bi ölçü yazsanız mesela 1 yemek kaşığı kil bir yemek kaşığı .... gibi

yağlı ciltlere yeşil kil kurulara beyaz kil demişsiniz..

ben yeşil kil almıştım..ama be karma cildim...daha doğrusu şöyle yanaklarım kuruya dönük normal ama t bölgesi yağlı...ve benim alın bölgemde iki kaş arasında gözenekler var hafif birde burun kenarlarımda yani yanağıma doğru olan kısımda( öff anlatamadım) ben kili sadece bu bölgeye sürüyorum( yeşil kil) ama faydası olmadı ve maskeden sonra o bölgede yağlanma oluyor daha fazla....acaba beyaz kil mi kullanmalıyım:uhm:

beyaz kelebek aynı sorun bendede var maske aldım ama nasıl yapsam bilmiorum yanaklarımın kızarmasını istemiorum

ben 1 aydan fazla süredir yeşil kil maskesini yapıorum ama hiç bi işe yaramıo bence:1no2: :1no2: sadece yapıldığı anda bi parlaklık verio o kadar

beyaz kelebek cnm bak sana bi ürün önericem maske bunu kullan sorunun büyük ölçüde azalacaktır..sendeki aynı sorun bendede var..deep clean'in kil maskesi var uzun ince bir tüpte..bunu alıyorsun cildini yıka fazla kurulamadan..alnına burnuna burun kanalarına yanağına doğru açık gözeneklerine sür fakat yanaklarına sürme çünkü yanaklarımız kuru..kızarma yapabilir..ben sürdükten sonra epey bekletiyorum hiç bi zararını görmedim yarım saatte beklettim 1 saatte sonuçta yağlı bölgeye sürdüğümüz için yağını alıyor gözenekleri küçültüyor denemeni tavsiye ederim canım..resminide buraya koyuyorum fiyatıda çok uygun... a.s.
pr_01_2294_max.jpg

bunu sadece yağlı ciltler yapmalı ama kurularda aspirin kullanılmaz

arkadaslar ben de kil maskesi yapmak isitiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum
sizler nasil yapiyorsunuz??? bu arada benim yuzum T bolgesi yagli

Kil Maskesi :
Cilt Tipi:
Kil maskesini tarifi:

canım bende geçen gün alıp yaptım.4 çay kaşığı kil,2 çay kaşığıda gül suyu kattım birazcıkda su..yüzüme uyguladım.kesinlikle yüzde çok bekletmeyin.kızarıklık yapabiliyo..ben sadece 7 dk falan beklettim.daha sonrada gül suyuyla yıkayıp sildim yüzümü.oh ışıl ışıl.haftada bir kere yeterli kızlar..

Kil cok eskiden beri bilinen birsey kizlar taa annanelerimizden , ben biliyorum kucucuk kizken annem annanem kendi saclarina yaparlardi bizim sacimizada yaparlardi , benim burda kili bulma imkanim yok ama siz deneye bilirsiniz ... Banyo yapmadan onca bir miktar kili ilik suya islatirdi annem son durulama suyu olarak o suyu dokerdi tabi kil kabin dibine cokerdi kili dokmezdi yanlis anlamayin şutarafagitti kili islatdigi suyu dokerdi , sanki sac kremi surmus gibi kolay daranir ipek gibi olurdu bir o kadarda coktu saclarim hala kuafore gitdigimde saclarimin coklugundan soz ederler ne cok saciniz var diye kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben geçenlerde internetten BREZİLYA KİLİ adında bir ürün aldım. Aslında ürün çok ucuz olduğu için, açıklama kısmında yazan mucize etkileri pek önemsemedim. Çünkü 5 TL fiyata o kadar yararlı bi ürün olmaz diye düşündüm. neyse fazla uzatmıyım lafı... Ben bu ürünü aldım kullanmaya başladım ikinci kullanımdan sonra gözle görülür değşiklikler yaşadım, yüzümdeki lekeler kaybolya başladı. Çok sorunlu bir cildim vardır, hep yara olur... Şimdi yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve yüzümde gerçekten vaad ettikleri gibi mucizevi bir değişim oldu, bütün yaralar geçti, izler kayboldu ve hemen hemen sivilce bile çıkmıyor yüzümde ( adet günleri dahil )... Size bu kili tavsiye ederim arkadaşlar. Reklam olmaması açısından buraya nerede satıldığını yazmıyorum ama almak isteyen olursa Google ye BREZİLYA KİLİ yazmaları yeterli olur. Sağlıklı günler dilerim. turkbayragi

kıl br toprak cesıdı Kil - Vikipedi 1 yemek kasıgı kılı 2 yemek kasıgı suda ılık suda 1 dkka bekletın eger cozulmedıyse bırseyle ezın bır caykasıgı zeytınyag ekleyın ve kılın cokmesını bekleyın kılın suyunu cıldınıze surun katı yerlerını cıldınızde erıtmeye kalkmayın tahrıs oluyor,, bıraz bekleyın kıl kurudukca beyazlasıyor ve aynaya yaklasarak sıyah noktalara nasıl etkı edııgını gorun ;) kuruyunca ılık suyla durulayın cay agacı veya gulsuyuyla tonıkleyın,,haftada 1kere cok yaglıysa 2 kere yapın,,,

ben bı ara fena sarmısdım ama guzellesdını gordukce azdm sanırım :D
tek kıl yapınca ck bısı fark etmıyordu ama tonıkleyınce gozle gorulur duzlmeler oldu benm ozellıkle yanaklarımda vardı,,

kızlar ya bende biraz önce yeşil kil maskesi yaptım yüzüme.ilk yaptığımda kızarmamştm ama şimdi burnum ve yanklarımın birazı kızardı.bephanntene kremden sürdüm şu mavi olan yaralara ii gelen var ya.bir faydası olur diye.olur mu acaba?ya da nemlendirici felan mı sürsem??CADIARZU

arkadaşlar ben geçenlerde internetten BREZİLYA KİLİ adında bir ürün aldım. Aslında ürün çok ucuz olduğu için, açıklama kısmında yazan mucize etkileri pek önemsemedim. Çünkü 5 TL fiyata o kadar yararlı bi ürün olmaz diye düşündüm. neyse fazla uzatmıyım lafı... Ben bu ürünü aldım kullanmaya başladım ikinci kullanımdan sonra gözle görülür değşiklikler yaşadım, yüzümdeki lekeler kaybolya başladı. Çok sorunlu bir cildim vardır, hep yara olur... Şimdi yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum ve yüzümde gerçekten vaad ettikleri gibi mucizevi bir değişim oldu, bütün yaralar geçti, izler kayboldu ve hemen hemen sivilce bile çıkmıyor yüzümde ( adet günleri dahil )... Size bu kili tavsiye ederim arkadaşlar. Reklam olmaması açısından buraya nerede satıldığını yazmıyorum ama almak isteyen olursa Google ye BREZİLYA KİLİ yazmaları yeterli olur. Sağlıklı günler dilerim. turkbayragi

hogoncuğum senin başka bir topikte yine brezilya kili ile ilgili yorumunu görmüştüm oraya da yazmıştım ama senden cevap gelmemişti. ben normal yeşil kili yumurtanın akı ile yapıyorum fena olmuyo yani mucize yaratmıyo o anlık bir gerginlik temizlik veriyo ama sonrasıyine hüsran bu brezilya kili nasıl bir mucizedir anlamadım ben sadece güneş lekelerinden muzdaribim acaba bana iyi gelirmi yani güneş lekelerim için.

bu arada bu yazdıklarının aynısı başka bir sitede var kopyala yapıştır yapıp bütün sitelere reklam veriyorsun sanırım .

kızlar benim kollarımda ve göğüs kısmımda var sivilce ve lekeler bu kil maskesini yüzüme değilde vücuduma yani kollarıma fln uygulasam olurmu acaba..pürüssüz bir tene sahip olmak istiyorum.. senağlamasenağlama

kızlar bende geçenlerde dayımdan bir maske aldım ısırgan otlu bir maske.Maskeyi üreten bir kimyacıymış ve kendi bitkilerden özel olarak yapıyormuş. bende aldım annem falan denedik çok beğendik hemencik yüzümüz yumuşacık oldu. Sizede tavsiye ederim. Üstelik 10 Tl ye satıyor dayım ve bir kutuyla 10-15 defa maske yapabiliyorsunuz fiyatıda çok uygun yani. isteyen olursa yardımcı olurum.

Arkadaşlar ben bir markanın testerini kullandım ve inanılmaz memnun kaldım cildi pamuk gibi yapıyor. Yarın bulabilirsem alıcam inşallah. Ürün şimdilik sadece eczanelerde satılıyormuş. Fiyat biraz fazla ama kesinlikle değer.a.s Qspa Doğal Kozmetik Ürünleri

bende aktardan alıorum canlar.we harıka ugrasmanıza degmez ewde.:umursamaz: alkisalkisalkisa.s.-tatlicadiarzu-

bende aktardan alıorum canlar.we harıka ugrasmanıza degmez ewde.:umursamaz: alkisalkisalkisa.s.-tatlicadiarzu-

aktardan kilin kendisini mi alıp yapıyorsun yoksa maske halinde kremleştirilmiş şekli de mi satılıyor? ben de yapmak istiyorum ama cildim çok hassas ne kullandıysam bugüne kadar sivlceleri geçirmek için hepsi başka bi sorun açtı yüzümde. korkuyorum o yüzdeneyvahedigeldismile

Back
X