• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıl oldum!

Dogru tabi. Millet bu devirde iyi duzgun biri buldu mu hemen kapiyor, kimse demiyor ki ayy şuna ayarlayalim. Nerde pis adam varsa onu ayarlamaya calisiyorlar..
yaaa öyle mi gerçekten
ay ne bileyim ya en iyisi boşvereyim zaten içime sinmemişti son zamanlarda bunun haricinde de...
bundan sonra daha bir buluşma ayarlatmam işim var derim geçerim o zaman evet

Aynen, kendin bul canim. Milleti boşver sen
..

yok zaten o beni bulmuş da arkadaşları olunca övdüler durdular bizimkiler de
ama tırt çıktı işte :p
ben kendim bulsam da kendimi belli edemiyorum ki çok utangacım :oops: bir de erkeğin sevmesi sevdirmesi daha cazip geliyor :KK51:

yok zaten o beni bulmuş da arkadaşları olunca övdüler durdular bizimkiler de
ama tırt çıktı işte :p
ben kendim bulsam da kendimi belli edemiyorum ki çok utangacım :oops: bir de erkeğin sevmesi sevdirmesi daha cazip geliyor :KK51:

Zaten öyle olacak. Erkek senin peşinden kossun. Esimle ilk konustugumda seni kendime eş evime sultan edecegim görürsün demisti hahaha öyle de oldu valla. Kendinden emin erkekleri bul. O senin pesinden kossun, sen degil güzelim. ..

kaç yıl oldu pekiii
hep böyle mi??
Birbucuk yil oldu canim
Arkadaslariyla su an mesela onlarn yanindan ayrilincaya kadar bir kere arar aramaz ben de buna kil oluyorum ama erkeklerin arkadas ortami daha farkli tabi..
Ben de boyle kabullendim napim:KK51:
Mesela ben Her sabah o uyanana kadar guzel guzel gunaydin mesajlari yazarim bi gun
yazmadim kiyamet koptu.. sagi solu belli olmuyor bu erkek milletinin kafasina nasil esiyorsa oyle davraniyolar

Birbucuk yil oldu canim
Arkadaslariyla su an mesela onlarn yanindan ayrilincaya kadar bir kere arar aramaz ben de buna kil oluyorum ama erkeklerin arkadas ortami daha farkli tabi..
Ben de boyle kabullendim napim:KK51:
Mesela ben Her sabah o uyanana kadar guzel guzel gunaydin mesajlari yazarim bi gun
yazmadim kiyamet koptu.. sagi solu belli olmuyor bu erkek milletinin kafasina nasil esiyorsa oyle davraniyolar
kendisine yazılmayınca nasıl sinirleniyorlar ama :))
hakikaten garipler

Geçenlerde konu açmıştım birisiyle görüşmeye başladım diye.. İşte neyse hoşlanıyorum filan ama sorun sadece buluşmadan buluşmaya aramasıydı.Şimdi ilerleme katetti bir adım :KK70:
Artık sağolsun arada bir mesaj atıyor ama cevap yazıyorum bir daha cevap yok.Ay deli olcam ya... :KK34:
Gıcık mıdır nedir..
Kıl oldum ... :KK67:
geciktir cevabi sen de, ya da cevaplama :KK53:

Sanırım ilgilenmio seninle buluşmadan buluşmaya aramak nedir :KK45: Bayramdan bayrama arasın oldu olacak :)

ay şimdi cevap attı :oops:
ne diyeyim bu da benim şeyliğim oldu yaw
görmedim özür dilerim demiş :KK53::KK53:

Benim de bir derdim var buna benzer, yazma ilgi gösterme o zaman akılları başlarına geliyor. Ama senin istekli olduğunu görünce geri adım atıyorlar. Çok gıcık bunlar..

Benim de bir derdim var buna benzer, yazma ilgi gösterme o zaman akılları başlarına geliyor. Ama senin istekli olduğunu görünce geri adım atıyorlar. Çok gıcık bunlar..
tam sallamıyorum artık tamam diyorum
sonra bir adım atıyor cidden anlaşılmazlar demi
ilgi göstermiyorum ki zaten anlam veremediğim için hep bir adım gerideyim kendi kendime delleniyorum sadece :KK70::KK70:

Back
X