Bacak ve koltuk altı kolay. Genitale bir çözüm bulaydık iyidi. Hamilelikte hiç çekilmiyor.Hazır konu açılmışken o bölgeleri ağdayla almanın bir zararı olur mu hamilelikte.? Normalde gözümü karartıp epilasyon aletini bile devreye sokarım ama göbişte bebek olunca korktum.
Lazer epilasyon yaptırın
allah size kolaylık versin hele o göbişle cidden ne zordur almak( ağda zaten sağlıklı değil diye okumuştum deride sarkma yapıyor diye.bence gözü karartıp kuaför bulmak en iyisi ama ya da lazer :/
Kuaföre kaş göz için gidiyorum ama özel bölge için nasıl gidilir ki? Utandığımdan değil de çok hijyenik bulmuyorum malesef. Herkese aynı malzemeleri kullanıyorlar.O spatula ağdaya girip girip çıkıyor.
hormonal bir problem yoksa lazer tek çare gibi duruyor.
Tek çare lazer gibi. Ben hamile kalır mıyım yarıda kesilir mi diye başlamamıştım ama doğumdan sonra kesinlikle istiyorum. Çok uzun bir süreç diye anlatıyorlar ama kesin çözümse yapılmalı bence.sürekli gittiğiniz bir kuaför varsa anlaşıp tüm malzemeleri dışardan kendiniz alıp gidebilirsiniz sanki.benimde gitmeye cesaretim yok çekingen biriyim.
istanbulda lazerciler kasap gibi güzel yer bulmak sıkıntı.siz yaptırdınız mı mesela genital sıkıntılı oluyor mu ?? annem sürekli sağlıksız diye izin vermiyor bıktım artık her ay almaya çalışmaktan(
Kk' da lazer epilasyon bolumunde istanbul'da bulunan saglam guzellik merkezlerini bulabilirsin canim.istanbulda lazerciler kasap gibi güzel yer bulmak sıkıntı.siz yaptırdınız mı mesela genital sıkıntılı oluyor mu ?? annem sürekli sağlıksız diye izin vermiyor bıktım artık her ay almaya çalışmaktan(
Lazer epilasyon tavsiye ederim. Benim 6. seansım bitti şuanda bile çok memnunum ki 12 seanslık paket almıştım. Zaten %100 tüysüz olunmuyor ama inanılmaz azalıyor ve kıllar inceliyor.
Kesinlikle lazer! İyi bir yer ve iyi bir makine buldun mu kurtulmamak mümkün değil neredeyse. Benim 5 seans oldu ve genitalde kalanları resmen sayıyorum o kadar azaldı.
nasıl yani? tamamen tüylerden kurtulma yok mu?
Erken doğuma sebep oluyormus doktorlar önermiyor agdayi.e gobekten o kısmı görüp kendimiz ne yapıcaz bilmemBacak ve koltuk altı kolay. Genitale bir çözüm bulaydık iyidi. Hamilelikte hiç çekilmiyor.Hazır konu açılmışken o bölgeleri ağdayla almanın bir zararı olur mu hamilelikte.? Normalde gözümü karartıp epilasyon aletini bile devreye sokarım ama göbişte bebek olunca korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?