mesele onlar yaptı bizde yapıyoruz dediği değilde mesele sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi..
Bunca yolsuzluk varken,
meselenin ne olduğuna dair vurgunuz nedir?
Şu: sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi..
Ha şu anda acayip bir yolsuzluk var ama K.K sussun. Bu yani derdiniz?
Kıyasladığınız şeye bakın. Yıllardır dillerine doladıkları tek bir konu: SSK da SSK.
Biz de diyeceğiz ki, evet ya adamlar malı götürdü, ülke ülke olalı böyle yolsuzluklar görülmedi fakat yani çok da şey yapmayalım çünkü eski devrilerde de oldu.
Eski devirlerde, hangi hükümet olursa olsun, sağ sol fark etmez, nerde bu kadar hukuksuzluk oldu? Darbe döneminde bile eli silahlı askerlerin aklına gelmedi; Siz içeri alın da kanun çıkarırız demek.
Açın da bir Türkiye Tarihi okuyun. Her devirde Yolsuzluk yapanlar nasıl yüce divana gitmiş okuyun.
Şu şartlarda K.K ya da başka "hırsızlığı, yolsuzluğu" dile getirenleri dilinize dolamak için azıcık mantığınız, azıcık vicdanınız ve ar duygunuz olsun lütfen.
Ne yapacaktı K.K, ana muhalefet parti başkanı olarak? Hükümetin diline doladığı ve aslında yargıda aklandığı çamuru üstüne alıp, ha bunlar da bana SSK skandalı var diyor demek ben de yolsuzluk yapmışım, susayım bari deyip köşesinde mi otursun?
Neyi nerde ve ne şekilde öne çıkaracağınızı bilin önce. Ülke, tarihinde görülmemiş hırsızlık yolsuzluk sansür hukuksuzluk içinde ve siz kimin konuşacağına kimin konuşmayacağına karar veren mantığa sahipsiniz?
Evet, mantığınız, yazdıklarınız, tam olarak yaptığınız, kesinlikle AKP zulmünü, yolsuzluğunu, hırsızlğını, sanki tarihte eşi benzeri olan örnekler varmış gibi göstermektir. Yoktur! Bugün olanların ne Menderes, ne CHP, ne AP, ne ANAP ne koalisyon ne de darbe dönemlerinde eşi benzeri olmamıştır.
Hiç bir dönemde olmamıştır. Hiçbir dönemde.
Yeterince tekrar ettim mi?
Madencilerin, işçilerin, basının, memurların, esnafın, hukukun hiç bir zaman bu kadar rezil olduğu bir dönem görülmemiştir!!!
Hadi şimdi dişinizi kırın.
Ben dişinizden çok gerçekleri görmenizi engelleyen, sizi sağlıklı düşünmekten alıkoyan önyargınızı kırmanızı tercih ederim fakat siz bilirsiniz.