• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Kılıçdaroğlu 3 bin 209 kişiyi sınavsız aldı, belgeler elimizde, imzası var'

Ben sizi uyariyorum. Yolsuzluk yolsuzluk diye kutsal değerleri yerle bir edemezsiniz. O zaman siz Olloh Olloh diye birinden bahsediyorsunuz.. Ben öyle birini tanimiyorum.
Hadi CHP'nin yolsuzluklarina da savaş açın bakalim...
Kolay gelsin...
AKP olunca burda kan gövdeyi götürür ama nedense CHP olunca ses çıkmaz. O da ilginç. ..

Tum diger kutsal degerleri tamamlamis gibi konusup kucuk bir ayrintiya takili kalmak.Tebrikler kazandiniz :) Kutsal degerlere en cok siz Allahi buyuk harf yazarak veriyorsunuz.Rahat ve derin bir nefes alabilirsiniz.Cayir.cayir yanacagiz boyle dedik diye:)) Rabbimmmm.Ayy 4 m ile yazdimm.Bisey olur mu acaba?

Ayrica yine ayni seyi yapiyosun.Gidip siz ugrasin diyosun.
Sen herhalde Aym et akp ile yolsuzluk qheyfii diyorsun ?Chp de yapti yorumlarini begenmekte bonusu oluyor zannimca. :KK53:
Neyse iyi pazarlar Bilgece.Banlanmak istemeyiz karsilikli degil mi su gereksiz ayrinti bir muhabbetle.Sana sefaile canim.Son yorumu sen yazabilirsin :KK66:

Tum diger kutsal degerleri tamamlamis gibi konusup kucuk bir ayrintiya takili kalmak.Tebrikler kazandiniz :) Kutsal degerlere en cok siz Allahi buyuk harf yazarak veriyorsunuz.Rahat ve derin bir nefes alabilirsiniz.Cayir.cayir yanacagiz boyle dedik diye:)) Rabbimmmm.Ayy 4 m ile yazdimm.Bisey olur mu acaba?

Ayrica yine ayni seyi yapiyosun.Gidip siz ugrasin diyosun.
Sen herhalde Aym et akp ile yolsuzluk qheyfii diyorsun ?Chp de yapti yorumlarini begenmekte bonusu oluyor zannimca. :KK53:
Neyse iyi pazarlar Bilgece.Banlanmak istemeyiz karsilikli degil mi su gereksiz ayrinti bir muhabbetle.Sana sefaile canim.Son yorumu sen yazabilirsin :KK66:

Banlanmaya gerek yok. Yolsuzluk yapan herkes gözümde esittir. O ya da bu. Ayrica ben AKP partizanligi da yapmiyorum çünkü ben oy kullanmam.. hiçbiri sütten çıkmış ak kaşık değil. .
sevgiler...

Eki Görüntüle 1335224
index.php
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

index.php
vekillerin söylemlerine baın arkadaşlar..çalışma ve sosyal güvenlik bakanı,800 tl büyük para demiş..ulaştırma bakanı,yat sahibi olmak ihtiyaçtır demiş:KK57:

27. Sure (Neml Suresi), 85. Ayet
Zulümlerinden dolayı sözü edilen azap tepelerine iner de artık konuşamazlar.
yoo hepsi konuşuyor..peygamber ümmeti partimi diyorsunuz hala:KK64:

Ulysse Nardin’,frank müller ,lıus vitton gibi en pahalı ve ecnebi markaları kullanıyorlar nedense..babasının gezileri sırasında sümmeyye erdoğanın Robert de niro gibi sanatçılarla sohbet etme fırsatı bulmuş,ABD de karma eğtim veren bir ünüversite bitirdiğinden İngilizcesi çok iyi tabii..ayrıca kıyafetlerinin fiyatları burada hiç kimsenin alamayacağı fiyatlarda..Devlet okuluna giden türk çocuklarına Osmanlıca dayatması yapılaırken ve ecnebice olan herşey kötülenirken,kendileri bu yaşamın tam ortasındalar..garip bir çelişki:KK12::confused:

Bu olay ne zaman olmuş? Kılıçdaroğlu 1992-1999 yılları arası SGK genel müdürüydü. Bunun hesabını Tansu Çiller'e Mesut Yılmaz'a Süleyman Demirel'e sormak lazım değil mi? Madem bir kurumun genel müdürü kendi insiyatifiyle böyle bir usulsüzlük yapabiliyor, madem türkiye cumhuriyetinin böyle bir açıklığı var. Soruyorum hükümet nerdeydi? Başbakan cumhurbaşkanı neden konuyu araştırmadı?

Böyle haberleri yolsuzluğu biz yapmışız gibi karşımıza getiriyolar sırf Akp'yi sevmiyoruz diye. Kılıçdaroğlu yaptıysa bir düzenbazlık banane. Gerçekse araştırılsın kanıtlansın varsa cezai yaptırımı verilsin. Türkiyede bir milletvekilinin parti başkanının başbakanının yaptığı yolsuzluklar yüzünden yargılanacağı günleridört gözle bekliyorum ben.

mesele onlar yaptı bizde yapıyoruz dediği değilde mesele sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi.Bu millet gerizekalı mı da chp döneminde varolan yolsuzlukları unutacak bilmeyecek KK ya inanacak.Arınç ın dediği kısmi olarakta doğru iki gün konuşurlar üçüncü gün unuturlar söylemi.Doğru çünkü SSK daki zamanında KK nın yolsuzlukları unutuldu chp tarafından da gelip laf atıyor.Hey Allahım kendileri söyleyip kendileri oynuyor. Saçma sapan..Chp zamanındaki yolsuzluklarda da bu kadar ses çıkaran olmuş muydu acaba onu da merak ediyorum.Bizim millette ikili oynuyor çoğu zaman.Olan garibana oluyor.

Chp döneminden kastın hangi dönem?

Baska bir topictede demistim, ben müslüman olsaydim bu parti dinime karsi en büyük saygisizlik olarak kabul ederdim. Ya diyanet baskaninin bile 1 milyon tl'lik arabasi var! Birak islami, hangi dinde bunlarin yaptigini normal karsiliyor?

Bundan dolayi din ve devlet daima ayri olmasi lazim. Bir partinin bu kadar güç sahibi olmasi daima önlenmeli.

Olur mu bununla övünen insanlar var. Papa saraylarda yaşıyor da bizim diyanet başkanı 1milyonluk arabaya binsin tabi yakışır!

Başa gelipte yemeyen , yedirmeyen çok azdır sanırım .Güç , para insanın en hassas noktası . Ama e geçmişte de yaptılar deyip , günümüzde olanlara ses çıkarmamak , görmezden gelmek için ne yapmak lazım bilemiyorum .
Kaldı ki ben hiç birine güvenmiyorum ne a partisi , ne b partisi ama çocukça savunmalar duymak çok acı .
Şimdiye kadar da kim yolsuzluk , hırsızlık , haksızlık yaptıysa , kim yapana bile bile çanak tuttuysa , umarım veballerini öderler .
Bizim şu anda elimizde en güzeli , en iyisi olsun diye duadan , umut etmekten başka şey yok maalesef .

Ele verir öğüdü kendi keser söğüdü.
rakibinin 30 yıl önce ki açığını bulup, elinde ne idüğü belirsiz kağıtları sallayarak sevindirik olan siyasetçiler bir bizde yemin ederim. Bu insanlar ülke yönetiyorlar.

Makamlarında trilyonları götürenler böyle utanmadan konuşabiliyor işte.

Şakacılık diz boyu.

Ele verir öğüdü kendi keser söğüdü.
rakibinin 30 yıl önce ki açığını bulup, elinde ne idüğü belirsiz kağıtları sallayarak sevindirik olan siyasetçiler bir bizde yemin ederim. Bu insanlar ülke yönetiyorlar.

Makamlarında trilyonları götürenler böyle utanmadan konuşabiliyor işte.

Şakacılık diz boyu.
sadece siyasetçilermi. bknz kk daki bazı yorumlar :)

Cık cık cık!!!....:KK20::KK20: Yakıştıramadım sana bunu aptalaşık.Sen ki bu siyaset arenasında rüzgar gibi esen fikirlerini korkusuz cengaver(!) edasıyla ortaya döken değil miydin yahu? Ben mi karıştırdım.Bak yazdığın yorumun sorusu bende değiL Mune ablada.Hayırdır onu alıntılamaya gözün yemedi de beni mi ortaya çıkardın?Yazdığın yorumla benim yorumun alakası yok insan evladı! Katre sana söylüyorum Mune sen anla hesabımı yaptın? :KK48:Mune abla bilgili,nazik,sevecen insandır bilmediğin şeyleri sorarsan üslubunca, sana da öğretir. Korkma ondan bu kadar yavrucum..
Bu arada sen çoğu zaman konuyu sallayıp üyelerin şahsi fikirleri üzerinden polemik çıkaran ve bundan zevk alan bir üyesin. Bak yine aynısını yaptın.Zorlama seninle polemiğe girmem ben.Akıllı uslu sakin bir üyeyimdir.Tarzın tarzım değil bebeğim.Hadi şimdi başka kapıya benden sana yol yok. Eyvallah..

Yazdiginiz sey kendi kendini rezil ediyor zaten.

Mune'un benimle ayni seyi vurguladigini bile anlamamissiniz.

Uslubunuzla ilgili soyleyecek bir sey bulamiyorum, zira yanlis bilgiyle yorum yaptiginiz belirtilince cok sinirlenmissiniz.

Hos goruyorum.

Yazdiginiz sey kendi kendini rezil ediyor zaten.

Mune'un benimle ayni seyi vurguladigini bile anlamamissiniz.

Uslubunuzla ilgili soyleyecek bir sey bulamiyorum, zira yanlis bilgiyle yorum yaptiginiz belirtilince cok sinirlenmissiniz.

Hos goruyorum.
Sok icerisindeyim gercekten. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yasaklanmali. Sonra ortaya boyle trajikomik seyler cikiyor.

Burada cumlede anlam paragraf cozme dersleri vermeye baslamak lazım

Sok icerisindeyim gercekten. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak yasaklanmali. Sonra ortaya boyle trajikomik seyler cikiyor.

Burada cumlede anlam paragraf cozme dersleri vermeye baslamak lazım

Forumda genel olarak böyle bir problem var.

30 saniyelik araştırma ile ortaya çıkabilecek gerçekleri kendinden emin bir şekilde yazıyor üyeler. Sonra içeriği bile değil direkt yanlış bilgiyi düzeltme mesajınız inanılmaz bir sinir ve hırs ile cevaplanıyor.

Bir Derdim Var kısmı da aynı şekilde. İstediğiniz kadar görüşe katılmayın, hakaretvari söylemlerde bulunun, sorun olmuyor. Ama tutup da ''Siz bunu yanlış anlamışsınız, anlamamışsınız, yazdığınız şey doğru değil vs'' yazarsanız insan aşağılamış oluyorsunuz.

Hala daha CHP dönemi yazılıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu CHP döneminde mi görevde imiş SSK bünyesinde?

AKP de ''CHP dönemi'' yolsuzlukları ortaya çıkarıyormuş ya, İnönü zamanını çıkarıyor herhalde?

Torpil ile yolsuzluk da farklı şeyler zaten ama o kısmı geçiyorum.

Bir gün sınav yapıyorum. En arkadaki erkek öğrenci parmağını kaldırıp, önündeki öğrenciyi göstererek "Hocam kopya çekiyor" dedi. Öndeki öğrenci telaşla " Hocam o da çekiyor" diyerek arkadaki öğrencinin sırasının altındaki kopya kağıtlarını eğilip çıkardı. Kahkaha atmıştım hallerine.. Bunu hatırladım şimdi

mesele onlar yaptı bizde yapıyoruz dediği değilde mesele sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi..

Bunca yolsuzluk varken, meselenin ne olduğuna dair vurgunuz nedir? Şu: sanki chp döneminde yapılmamış gibi KK nın gelip millete bu bu böyle yaptı diye şikayet etmesi..

Ha şu anda acayip bir yolsuzluk var ama K.K sussun. Bu yani derdiniz?

Kıyasladığınız şeye bakın. Yıllardır dillerine doladıkları tek bir konu: SSK da SSK.

Biz de diyeceğiz ki, evet ya adamlar malı götürdü, ülke ülke olalı böyle yolsuzluklar görülmedi fakat yani çok da şey yapmayalım çünkü eski devrilerde de oldu.

Eski devirlerde, hangi hükümet olursa olsun, sağ sol fark etmez, nerde bu kadar hukuksuzluk oldu? Darbe döneminde bile eli silahlı askerlerin aklına gelmedi; Siz içeri alın da kanun çıkarırız demek.

Açın da bir Türkiye Tarihi okuyun. Her devirde Yolsuzluk yapanlar nasıl yüce divana gitmiş okuyun.

Şu şartlarda K.K ya da başka "hırsızlığı, yolsuzluğu" dile getirenleri dilinize dolamak için azıcık mantığınız, azıcık vicdanınız ve ar duygunuz olsun lütfen.

Ne yapacaktı K.K, ana muhalefet parti başkanı olarak? Hükümetin diline doladığı ve aslında yargıda aklandığı çamuru üstüne alıp, ha bunlar da bana SSK skandalı var diyor demek ben de yolsuzluk yapmışım, susayım bari deyip köşesinde mi otursun?

Neyi nerde ve ne şekilde öne çıkaracağınızı bilin önce. Ülke, tarihinde görülmemiş hırsızlık yolsuzluk sansür hukuksuzluk içinde ve siz kimin konuşacağına kimin konuşmayacağına karar veren mantığa sahipsiniz?

Evet, mantığınız, yazdıklarınız, tam olarak yaptığınız, kesinlikle AKP zulmünü, yolsuzluğunu, hırsızlğını, sanki tarihte eşi benzeri olan örnekler varmış gibi göstermektir. Yoktur! Bugün olanların ne Menderes, ne CHP, ne AP, ne ANAP ne koalisyon ne de darbe dönemlerinde eşi benzeri olmamıştır.
Hiç bir dönemde olmamıştır. Hiçbir dönemde.
Yeterince tekrar ettim mi?
Madencilerin, işçilerin, basının, memurların, esnafın, hukukun hiç bir zaman bu kadar rezil olduğu bir dönem görülmemiştir!!!

Hadi şimdi dişinizi kırın.

Ben dişinizden çok gerçekleri görmenizi engelleyen, sizi sağlıklı düşünmekten alıkoyan önyargınızı kırmanızı tercih ederim fakat siz bilirsiniz.

Ben sizi uyariyorum. Yolsuzluk yolsuzluk diye kutsal değerleri yerle bir edemezsiniz. O zaman siz Olloh Olloh diye birinden bahsediyorsunuz.. Ben öyle birini tanimiyorum.
Hadi CHP'nin yolsuzluklarina da savaş açın bakalim...
Kolay gelsin...
AKP olunca burda kan gövdeyi götürür ama nedense CHP olunca ses çıkmaz. O da ilginç. ..

İster Allah Allah derim, ister olloh olloh derim.

İnsan kendine sormalı: Benim "Allah" diye kutsal bildiğim değer birisinin Alla Alla veya Olla Olla demesiyle nasıl yerle bir oluyor?

Düşünmenizi öneriyorum: Kutsal olanın, o kadar çabuk yerle bir olmaması lazım.

Ayrıca sizin ya da benim kutsal bulduğumuz bir şey başkası için bir anlam ifade etmeyebilir, değil mi? Hintlilerin kutsal bulduğu inekleri biz afiyetle yiyoruz sonuçta.

Hintliler bize gelip onların kutsal saydığını yerle bir etmek bir taraf, yediğimiz için bize hesap sorabilir mi?

Soramaz. Sorarsa şunu deriz: Sen kutsal buluyorsan yeme.

Siz de kutsal buluyor, ayıp olacağını düşünüyorsanız, kendiniz Allah Allah dersiniz olup biter.

Burada millete böyle ders veren çıkışlar yapınca daha çok müslüman olduğunuzu hatta sevap filan kazandığınızı düşünebilirsiniz. Ben öyle düşünmüyorum.

Bana göre gösterişe giriyor bu yaptığınız, hatta bence kutsal kabul ettiği şeyleri avaz avaz bağıran herkes şovcudur.

Back
X