- 15 Eylül 2015
- 1.150
- 1.145
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
size söyleyecek bir şeyim yok.
lafım yok bizi bölmek için dış mihrak vıdı vıdı yazan arkadaşç
Bunların hepsi Ermeni....
buyrun, ne kadar birliğizi ne kadar sevgi, saygı, tahammül doluyuz, okuyun, ibret alın.
Kanunen bile şehit olamazlar..!! Benim vergimden nem alamaz oyle teröristler ülkeyi terk etme noktasina gelinir ic savas çıkar. Zaten şuan ki büyüklerde buna musaee etmez kemal'in isi bu vakit geliyo hdp nin oylarının birzini alirsa kâr kârdir sasirmadim.haydi diyelim kanunen şehit oldular ki hiç adil bi karar değil... Allah katında ne olcak peki?? asıl önemli olan o... Allah yukarda. sonucta onlarınki ne millet savaşı ne din savaşı. nasıl şehitlik mertebesine ulaşacaklar cok merak ediyorum dogrusu. Barış mitingi adı altında bölücülerin toplandıgı bi miting!
Acaba bunu soyleyenler Sehitlik mertebesinin yuceligini biliyor mu once bunu sormak lazim.haydi diyelim kanunen şehit oldular ki hiç adil bi karar değil... Allah katında ne olcak peki?? asıl önemli olan o... Allah yukarda. sonucta onlarınki ne millet savaşı ne din savaşı. nasıl şehitlik mertebesine ulaşacaklar cok merak ediyorum dogrusu. Barış mitingi adı altında bölücülerin toplandıgı bi miting!
ben zaten kılıcdaroglunu tutmuyorumki dediklerini zaten hic mi hic tasvip etmiyorum. sadece bi varsayım yaptım. Allah görüyo diye. Adam zaten nerden nasıl oyları çoğaltabilirim diye düşünüyo...Kanunen bile şehit olamazlar..!! Benim vergimden nem alamaz oyle teröristler ülkeyi terk etme noktasina gelinir ic savas çıkar. Zaten şuan ki büyüklerde buna musaee etmez kemal'in isi bu vakit geliyo hdp nin oylarının birzini alirsa kâr kârdir sasirmadim.
Çok iyi bilir aslında ne oldugunu ama adamın işine gelmıyo. Maksat sadece kendini hdp lilere sevimli göstermek ve oy toplamak..Acaba bunu soyleyenler Sehitlik mertebesinin yuceligini biliyor mu once bunu sormak lazim.
Ya akil var mantik var tabi kullanana adamlar kendilerini canli bomba yapiyor her yerde zirt pirt patliyorlar hdplilerin hepsi patlamis cok mu yada dert mi? Akp nin oyunu onlar burada yoktu cunku. Ya zaten r.t.e cok mal bir adamdi boyle ufak planlar yapar bide adam patlatmak hobisi yersen...Chp ve Hdp vekilleri heryerden cikiyorlar da Ankaradaki bu mitinge niye katilmamislar acaba
O kadar destekciye nasil.bir vekil bile katilmaz
Chp nin hdp ye calistigini yag surdugunu ona saksakcilik ettigini her yerde beraber boy gosterdiklerini bilmeyen yokki...O değilde atatürke hakaretten hapis cezasi alanlarla beraber sözde barış mitingi yapan chpliler tuhah degilmi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Mal adam dediğin Türkiyenin Cumhurbaşkanı. Sevmiyo olabilirsin ama hakaret etmekte nedir?? ve ne alaka akp patlatsın seçin öncesi kaos istermi sanırsın.. cok saçma bişey olsa akp den bilinyoYa akil var mantik var tabi kullanana adamlar kendilerini canli bomba yapiyor her yerde zirt pirt patliyorlar hdplilerin hepsi patlamis cok mu yada dert mi? Akp nin oyunu onlar burada yoktu cunku. Ya zaten r.t.e cok mal bir adamdi boyle ufak planlar yapar bide adam patlatmak hobisi yersen...evlaefe adamlar delimi patlatacaklari alana gitsinler?
Yorumumu tekrar oku :)Mal adam dediğin Türkiyenin Cumhurbaşkanı. Sevmiyo olabilirsin ama hakaret etmekte nedir?? ve ne alaka akp patlatsın seçin öncesi kaos istermi sanırsın.. cok saçma bişey olsa akp den bilinyo
pardon yanlış okumuşum.. ironik olarak demişsinYorumumu tekrar oku :)
Yaaaa ama bu cevabi sen niye veriyorsun canmmm baskalarinin vermesi gerekiyordu...Ya akil var mantik var tabi kullanana adamlar kendilerini canli bomba yapiyor her yerde zirt pirt patliyorlar hdplilerin hepsi patlamis cok mu yada dert mi? Akp nin oyunu onlar burada yoktu cunku. Ya zaten r.t.e cok mal bir adamdi boyle ufak planlar yapar bide adam patlatmak hobisi yersen...evlaefe adamlar delimi patlatacaklari alana gitsinler?
Terör magduru olmak ile şehit olmak arasında anlamsal olarak büyük fark var ancak devletin verdiği statü açısından ve bundan sonra devletin yardım, maas vermesi gibi yönlerden bir fark var mı bilmiyorum. Şehit sayilmalari büyük hatadir. Her mitingde ölen şehit sayamazsiniz. ..
Hadi ya bilemedim. Kimdi oYaaaa ama bu cevabi sen niye veriyorsun canmmm baskalarinin vermesi gerekiyordu...
Gormezden geliyorlar simdilikk caktirmaaa.Hadi ya bilemedim. Kimdi o
Pelinim dur sozluk kullanayimm.Şehit sayılması için çatışmada olması mı gerekiyor?
Çünkü askerde trafik kazasında ölenlerde şehit sayılıyor bunlar neden sayılmasın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?