- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Beyninizi kullanarak neyi neyle kıyas edeceğinizi bir daha gözden geçiriniz.
Bu cumlenizin üstüne laf edecegimi mi dusunuyorsunuz?
K.İ.B....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sümmeyye gelip arabayla alacak paraları kısmını unuttun"Oglum Bilal,
paralari sakla! Sumeyye de amcangil de dayingil de enistengil de gil oglu gil de saklasin arakladiklarimizi pardon paralarrrri!"
Kim neyi kimi savunuyor hala ya!!
Bu cumlenizin üstüne laf edecegimi mi dusunuyorsunuz?
K.İ.B....
rte kendiside cemmat içinde büyüdü,her nedense basamakları çıkarken ardındakileri tek tek sildi..bu insanlar olmasaydı var olabilecekmiydi acaba...Bizim bakkal da cemaattense ben de görüşüyorsam cemaatçi mi oluyorum?
Cemaat için, resmi olarak, Başbakan olarak, "Ne istediler de vermedik?" diyen RTE'yi açıktan savunamayınca, yok KK böyle dedi ama onlar da şöyle şeklindeki açıklamalar ağır pişkinlik içerir.
Cemaat'ten bir kişi ile şu ya da bu şekilde görüşmek yalakalıksa, RTE'nin 10 yol aynı cemaatle ülkeyi kendi çiftliği gibi yönetmesine ne diyorsunuz önce onu söyleyin!
Cümlede ne var? Beynimizi kullanmanın nesi yanlış?
Cevap vermeyeceksiniz değil, veremeyeceksiniz.
Ve bal gibi biliyorsunuz ki bunun da bu cümleyle alakası yok.
Ya siz neden beni sürekli alintiliyorsunuz? Tamam yorumlarimi begenmiyor olabilirsiniz, ben de sizin ve sizin gibi dusunenlerin yorumlarini begenmiyorum ama herkesin fikri kendine, banane, alinti yapmiyorum.
ama dünden beri bana taktiniz hayirdir? Biraz da sizin fikirlerinize uygun kisileri alintilasaniz.?.
Ben cevap vermekten asla gocunmam cok şükür ki cevap verecek kapasitem de fazlasiyla var ama degmez. Anladiniz mi?
Bir daha beni alintilamayin rica ederim. Bu aralar habire insanlar da beni alintiliyor, sevinsem mi uzulsem mi bilemedim dogrusu..
Iyi günler. .![]()
Eki Görüntüle 1337523
http://www.timeturk.com/m/haber.asp?id=512498
İftira tabi canım hatta montaj hep bunlar hiç ortada yalakalık var mı Allah aşkına iftira atmayın tayyoşumaa![]()
Özel olarak sizi alıntılamıyorum. Tartışma geçmişime bakarsanız, sapla samanı karıştıran, yanlış mantık örerek yolsuzu hırsızı hukuksuzu normalleştirmeye çalışan her açıklamayı alıntıladığımı görürsünüz.
Alıntılanmak istemiyorsanız, bu platformda olmazsınız.
Buralar herkesin fikrini yazdığı yerler. Siz de fikrinizi yazarsınız fakat böyle çocuk gibi ben istediğimi derim, bu da cevap verecek kapasitem var da değmez, ben bunları diyeyim siz bana cevap vermeyin, şeklinde istekler almıyorum ben.![]()
Aynen o sanatçı değil , benim gözümdede ,ses desen yok , enstrüman çalıyor desen yok , rol kabiliyeti yok ,yok birşey yok
magazincilere bol,bol rüşvet verip haberini yazdırıyor
Aynen o sanatçı değil , benim gözümdede ,ses desen yok , enstrüman çalıyor desen yok , rol kabiliyeti yok ,yok birşey yok
magazincilere bol,bol rüşvet verip haberini yazdırıyor
Çok yaşayın siz! :)
İşte ben foto yükleyemiyorum bir sürü cümle yazıyorum elim yoruluyor.![]()
karakter oyuncusuda denemez yada onlarındevri bitti artık...rol kabiliyeti yok
görüşünüze katılmıyorum, bence bir tek o özelliği vardı fakat para diğer alanlarda olunca bu özelliğini önemsemedi.