Kılıçdaroğlu: Bence koalisyon olmayacak

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu perşembe günü koalisyon görüşmelerine noktayı koyacak. Kılıçdaroğlu'nun ''bence olmayacak'' dediği ifade ediliyor.
Sitene Ekle
kilicdaroglu-bence-koalisyon-olmayacak-5937698.Jpeg

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün TMMOB, TTB,DİSK,KESK yöneticileri ile bir araya geldi.

Cumhuriyet'ten İlkim Öngel'in haberine göre, görüşmenin en önemli konusu perşembe günü Kılıçdaroğlu ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun son noktayı koyacağı koalisyon görüşmeleri oldu. Kılıçdaroğlu'na bu konu hakkındaki görüşü soruldu.

''BENCE KOALİSYON OLMAYACAK''

Kılıçdaroğlu görüşmede, ''Bence koalisyon olmayacak, perşembe günü açıklayacağız'' dedi.

CHP Genel Merkezi'ndeki görüşmede Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Dr. Bayazıt İlhan ve Genel Sekreteri Prof. Dr. H.Özden Şener, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Mehmet Soğancı, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Başkanı Kani Bekove Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Başkanı Şaziye Köse hazır bulundu.

Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan yardımcıları Selin Sayek Böke ve Yakup Akkaya da eşlik etti.

http://www.milliyet.com.tr/kilicdaroglu-bence-koalisyon/siyaset/detay/2100808/default.htm

Olmaz koalisyon falan.. Adam hergun bosuna mi secim anketleri yaptiriyor.. O simdi meydanlarda yapacagi konusma metnini bilgisayara yukletmekle mesgul...

ay valla benim bünyem bile bi seçimi kaldırmayacak, hele o başkanlık naraları, Kuranı kerim sallamalar, reklamlar, bayraklar, pankartlar falan, bayılıciim:confused::confused:

israftan başka bişey değil, vatandaşın cebinden çıkıyor bunlarda, kimin umrunda, vatandaşın bile umrunda değil
tv yi açmadan o dönemi geçireyim bari:KK53:

ay valla benim bünyem bile bi seçimi kaldırmayacak, hele o başkanlık naraları, Kuranı kerim sallamalar, reklamlar, bayraklar, pankartlar falan, bayılıciim:confused::confused:

israftan başka bişey değil, vatandaşın cebinden çıkıyor bunlarda, kimin umrunda, vatandaşın bile umrunda değil
tv yi açmadan o dönemi geçireyim bari:KK53:
Her secimde Kuran gitmez, bu sefer daha da kutsi bir is yapmasi lazim, ya da birsey bulmasi lazim ki oylar artsin.. Merakla bekliyorum, bulur o..:KK53: Belki Hacca gidip oradan yurda seslenir bilemiyorum.:KK22:

Her secimde Kuran gitmez, bu sefer daha da kutsi bir is yapmasi lazim, ya da birsey bulmasi lazim ki oylar artsin.. Merakla bekliyorum, bulur o..:KK53: Belki Hacca gidip oradan yurda seslenir bilemiyorum.:KK22:

o ne güzel sen dışardasın ya biz neydek:KK48::KK48:, hele o billboardlar yok mu, akp li belediye hakim burda heryerde, gerisini sen düşün:confused::confused:

o ne güzel sen dışardasın ya biz neydek:KK48::KK48:, hele o billboardlar yok mu, akp li belediye hakim burda heryerde, gerisini sen düşün:confused::confused:
Bak inanmazsin, 10 sene once 2005 te, hem de 2002 de ben de oyumu ona vermisim, oyleyken onun ilk icraatlerini gordukten sonra buraya gelirken en cok da onu tvlerde gorup sinir olmaktan kurtuldugum icin seviniyordum. Turkiyede iken haber programlarini kacirmayan ben en az 5 yil internette Turkiye haberlerine, gazetelerine bakmadim. Turkiyeden bihaber yasadim. Ta o zaman bile o kadar sinirim oynuyordu, daha bu kadar vukuati bile yoktu, orada kalsa idim halim nice olurdu bilmiyorum. Allah biliyormus, acimis da gondermis beni buraya..

Oy kullanmayanlara boy boy giydiren ben , erken seçimde OY KULLANMAYACAĞIM!

Oy kullanmayanlara boy boy giydiren ben , erken seçimde OY KULLANMAYACAĞIM!
hee.. Kullanma da adam cumhurbaskanligi secimlerideki gibi yuzde 52 ile gelsin. Onun tayfa sabahin korunde tam tekmil orda olur, bakimevlerindekiler, akil hastalarini da getirerekten mali gotururler haberin ola.. O secimlerde de Ekmele kizip gitmemisti millet oy vermeye..:KK39: O da size guveniyor zaten, hayat tekerrurden ibarettir.

hee.. Kullanma da adam cumhurbaskanligi secimlerideki gibi yuzde 52 ile gelsin. Onun tayfa sabahin korunde tam tekmil orda olur, bakimevlerindekiler, akil hastalarini da getirerekten mali gotururler haberin ola.. O secimlerde de Ekmele kizip gitmemisti millet oy vermeye..:KK39: O da size guveniyor zaten, hayat tekerrurden ibarettir.
Saraylim , öncelikle bi mesajına doya doya cevap veremediğim için beni affet. Azılı savunucuları olan ben tüm inancımı yitirmiş durumdayım. Muhtemelen esimde senden daha sert bir tutumla cevap verip , saçımdan sürükleyerek sandık başına götürecektir. Umarım adaletli bir sonuç olur diyeceğim ama malesef.. adaletli bir oylama yapılsa bile son zamanlardaki olaylardan sonra resmen depresyondayım. Adam isterse padişah olsun.hergun biteror bir bomba haberi. 1 aydır kızımı neredeyse siteden dışarı çıkarmıyorum desem inanirmisin?

Saraylim , öncelikle bi mesajına doya doya cevap veremediğim için beni affet. Azılı savunucuları olan ben tüm inancımı yitirmiş durumdayım. Muhtemelen esimde senden daha sert bir tutumla cevap verip , saçımdan sürükleyerek sandık başına götürecektir. Umarım adaletli bir sonuç olur diyeceğim ama malesef.. adaletli bir oylama yapılsa bile son zamanlardaki olaylardan sonra resmen depresyondayım. Adam isterse padişah olsun.hergun biteror bir bomba haberi. 1 aydır kızımı neredeyse siteden dışarı çıkarmıyorum desem inanirmisin?
Herkesler yazip duruyor zaten, Yercekimikaranfil'in oturdugu sokakta hemen hemen her gece araba yakiyorlarmis, catisma oluyormus.. hem de Istanbulda.. Ne hale geldi memleket.:KK43:

Nedense bu seçimlerden önce bu kadar çok olay yoktu meydanlarda vardı da medyada bu kadar göstermiyorlardı.. Kadın cinayetleri, Şehitlerimiz, İşid, Pkk, Ölen çocuklar... Hepsi seçimden sonra kıyamet gibi çıktı ortaya.. Ve amaç belliydi.. Akp olmadan güya ülkenin ne durumda olduğunu göstermeye çalışıyorlardı... Tekrar seçim olacak ve bu sayede insanlar oylarını Akp ye verecek ve başkanlık sistemine geçilecek... sonra bu olaylar yavaş yavaş ortadan kaybolacak.... Bu benim düşüncem belki biraz fazla film izlemiş olabilirim..

Aslında asıl düşüncem.. Ülke bu kadar kötüyken.. Sırf koltuklarından vazgeçemedikleri beni üzüyor.. Bütün partiler toplanıp barış içinde koalisyon kursalar... Herkes fikirlerini açık açık söylese ortak bir çözüm bulsalar... Sırf partilerini düşündükleri,, yada koltuklarını düşündükleri için değilde.. Türkiye Cumhuriyeti ve Halkı için Bir araya gelseler... ne kadar iyi olurdu.. Bana göre kavga etme vakti değil.. Birlik olma vakti.. Ve Koltuklarda oturan adamlara sesleniyorum.. Kaldırın kçınızıda koltuk sevdasından vazgeçin artık... Bla bla bla gerçi onlar bunu yapıyor olabilirler.. Hepsinin çıkarları var olmasa çoktan kurulmuştu koalisyon.. Hepsi sadece benim partim zirvede olsun istiyor..

akpyi tek başına iktidardan indiren zaten herkesin politik olarak bilinçlenmesi, oyunu kullanması oldu. amaç zaten seçimlerden, belirsizlikten bıktırıp oy verdirmemek ya da amaan nolursa olsun başımızda birileri olsun deyip oyların akpye verilmesini sağlamak...lütfen bu oyuna gelmeyin, oylarınızı verin, devlet zaten nadir olarak bizim fikrimize önem veriyor onu da değerlendirelim lütfen...
ayrıca bence de koalisyon olmicak adam aylardır ülkeyi bilinçli olarak kaosa sürükledi, anketler yavaş yavaş akpnin lehine gelmeye başladı artık yapar mı koalisyon.

Herkesler yazip duruyor zaten, Yercekimikaranfil'in oturdugu sokakta hemen hemen her gece araba yakiyorlarmis, catisma oluyormus.. hem de Istanbulda.. Ne hale geldi memleket.:KK43:
Aynen durum bu. Çok rütbeli olan bir yakınım aman nolur kalabalığa gitmeyin ,ihbar çok diye yalvarıyor bana.
Keşke imkanım olsada , rahat bir kuru soğan ekmek yeterliliginde düzgün bir ülkeye gidebilsem. İnan eşimin kurulu işyerini evimi arabamı bırakıp gözüm kapalı terkederim. Çocuğumun geleceği ile ilgili ciddi kaygılar taşıyorum. Dilime gelen çok , klavyem yetersiz kalıyor.

akpyi tek başına iktidardan indiren zaten herkesin politik olarak bilinçlenmesi, oyunu kullanması oldu. amaç zaten seçimlerden, belirsizlikten bıktırıp oy verdirmemek ya da amaan nolursa olsun başımızda birileri olsun deyip oyların akpye verilmesini sağlamak...lütfen bu oyuna gelmeyin, oylarınızı verin, devlet zaten nadir olarak bizim fikrimize önem veriyor onu da değerlendirelim lütfen...
ayrıca bence de koalisyon olmicak adam aylardır ülkeyi bilinçli olarak kaosa sürükledi, anketler yavaş yavaş akpnin lehine gelmeye başladı artık yapar mı koalisyon.
Bunların en azılı savunucusuydum. Ç. Başkanlığı seçiminde yazlıkta olan kayınvaliden leri ve annem leri zorla 2 günlüğüne buraya getirtip geri gönderen insanım. Ha akp ye oy vermişim ha oy vermemisim ikiside aynı şey bunun ayrımını yapabilen biriyim zaten ama inan inancımı yitirdim.
Yan komşu kızım daha 25 yaşında. Eşi Uludere ye tayin oldu.asker. o kızla birlikte hergün ölüp ölüp diriliyorum. Kızın depresyonu beni mahvetti. Onu gördükçe, kızım aklıma geliyor. Allahım esirgesin..

X