• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilicdaroglu bir gaf daha yapti, Ahmat Hakan dondu kaldi

padişahlara özeniyor adam sultan süleymanın serçe tırnağı olabilirmi acaba ..gdip halkı dolaşırmış..
gitsin esenyurttaki okullarada halkının sefilliğini görsün..milyon dolarlık köşklerden ahkam kesmekle olmaz bu işler..güvendiği adamları işini düzgün yapıyormu..ben denetleyecek değilim herhalde:KK12:

Senin dudaklarin durmusken benden korkmaz merak etme.

Ben sana gostereyim kimden korktugnu.:KK70:

Ondan korkmıcakta benden mı korkacak. Adam herbiyeri parselledi herbişeye kanun çıkartıyor ne basın ne sosyal ağ özgürlüğümüz var. Sevmiyorum diye yazsam şirkete polis dayanacak diye korkuyorum :KK49::KK49:
bak Ankara seçimlerine adamlar kıçını yırttı yeniden sayılsın diye NEDEN kabul edilmedi. Ankarada yer gök inlerken MANSUR YAVAŞ diye İİİİ. melih kazandı basıl oldu dersin. yahu açın artık gözünüzü gözünü sevdiklerim...

padişahlara özeniyor adam sultan süleymanın serçe tırnağı olabilirmi acaba ..gdip halkı dolaşırmış..
gitsin esenyurttaki okullarada halkının sefilliğini görsün..milyon dolarlık köşklerden ahkam kesmekle olmaz bu işler..güvendiği adamları işini düzgün yapıyormu..ben denetleyecek değilim herhalde:KK12:
Adam padişahlığa özenip Ankaranın şey kadar ormanlık alanının yarıısnı kesti SARAY yaptırıyo ABD ile sidik yetiştiriyoruz. Trafiğin içine edildi değil orman ağaç kalmadı ya memleketimde.. Ha unutmuşken ses kayıtlarıda ÖZEL HAYATA MÜDAHALEYDİ DEĞİLMİ SİZİN GÖZÜNÜZDE :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Adam padişahlığa özenip Ankaranın şey kadar ormanlık alanının yarıısnı kesti SARAY yaptırıyo ABD ile sidik yetiştiriyoruz. Trafiğin içine edildi değil orman ağaç kalmadı ya memleketimde.. Ha unutmuşken ses kayıtlarıda ÖZEL HAYATA MÜDAHALEYDİ DEĞİLMİ SİZİN GÖZÜNÜZDE :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
abd ye kafa tutuyorduk hani tuttuk kafayı..pkk yandaşları ayaklanınca 3. günde abd nin üstleri kullanması kabul edildi..ha neymiş fareden aslan olmazmış..

bende ülkemde suriyeli görmek istemiyorum adım başı suriyeli dilenciler çarşı pazar otobüs durakları
otobüsler bile artık yeter yeter yeterrr hastalık pislik salgınlar türeyecek artık ülkemizde
madem merhametten bahsediyoruz kendi halkına merhametin yokmu boşbakan bu adamları şehir merkezlerine kadar neden soktunn bizim ecdadımızın kanıyla canıyla kurduğu bu vatanı suriyeye peşkeş çektiniz

Ondan korkmıcakta benden mı korkacak. Adam herbiyeri parselledi herbişeye kanun çıkartıyor ne basın ne sosyal ağ özgürlüğümüz var. Sevmiyorum diye yazsam şirkete polis dayanacak diye korkuyorum :KK49::KK49:
bak Ankara seçimlerine adamlar kıçını yırttı yeniden sayılsın diye NEDEN kabul edilmedi. Ankarada yer gök inlerken MANSUR YAVAŞ diye İİİİ. melih kazandı basıl oldu dersin. yahu açın artık gözünüzü gözünü sevdiklerim...
Sevmedigini acik acik soyleyebilirsin, burda %80 iniz sevmiyo zaten, bunuda acik acik dile getirenler, hatta hakarete varcak sozler sarfedenler var, ozellikle bir kisi tarafindan, ona bisey olmadiysa sanada bisey olmaz korkma.

bende ülkemde suriyeli görmek istemiyorum adım başı suriyeli dilenciler çarşı pazar otobüs durakları
otobüsler bile artık yeter yeter yeterrr hastalık pislik salgınlar türeyecek artık ülkemizde
madem merhametten bahsediyoruz kendi halkına merhametin yokmu boşbakan bu adamları şehir merkezlerine kadar neden soktunn bizim ecdadımızın kanıyla canıyla kurduğu bu vatanı suriyeye peşkeş çektiniz
Arkadaşım Hoşgeldin En Büyük TÜRKİYE
Birazdan Boşbakancılar gerekli açıklamayı !! yapacaktır..:cool:

Sevmedigini acik acik soyleyebilirsin, burda %80 iniz sevmiyo zaten, bunuda acik acik dile getirenler, hatta hakarete varcak sozler sarfedenler var, ozellikle bir kisi tarafindan, ona bisey olmadiysa sanada bisey olmaz korkma.
Gönlüme su serptin be arkadaşım sağol.. :KK52:
Peki burdaki %20 ve oyları çalınmadan hakkıyla liderinize oy veren azınlık neden seviyor bana açıklayabilir misin ? :KK37:

sen faceye falan bak akasya..bu ülkede yoksulluk sınırı altında biz yaşıyoruz..överizde söverizde..halkız biz..

köşküne alsın..köşkün bahçesine alsın..olmadı diğer gayrimenkullerine yerleştirsin yardım yapacaksa..Suriyelileri sağlık kontrolü olmadan saldılar halkın içine..kendileri lüx jakuzilerde yıkanırken..yeterki onlara bir şey olmasın:KK14:

Hiçbiri diğerinden farklı değil bu siyasetçilerin . Hepsinde makam mevki hırsı .
Hepsinde yolsuzluk arsızlık ne ararsan var .
Onlar yesin birbirini biz neden burada birbirimize düşelim ki

Hiçbiri diğerinden farklı değil bu siyasetçilerin . Hepsinde makam mevki hırsı .
Hepsinde yolsuzluk arsızlık ne ararsan var .
Onlar yesin birbirini biz neden burada birbirimize düşelim ki
ben halkımı seviyorum..her ne olursa olsun..ama nankörlük deyince kızzıyorum ..eşit şartlar yok çünki..varsın olmasın ama en azından biraz stantarları yükselsin insanların yazık günah bu insanlarada..70 kişilk sınıfta nasıl örenecek nasıl öğretecek..

suriyelileri almamızın merhametli hükümetle bir alakası yok
nede aldık araştırsanız biraz da , sizde kılıçdaroğlu gibi merhametli hükümet deyip aynı gafa düşmeseniz

nede aldık araştırsanız biraz da , sizde kılıçdaroğlu gibi merhametli hükümet deyip aynı gafa düşmeseniz
partilerin merhametle falan ilgilendiğini sanmıyorum..

ben halkımı seviyorum..her ne olursa olsun..ama nankörlük deyince kızzıyorum ..eşit şartlar yok çünki..varsın olmasın ama en azından biraz stantarları yükselsin insanların yazık günah bu insanlarada..70 kişilk sınıfta nasıl örenecek nasıl öğretecek..

Eşitliğin 'e' si yok ki nerede eşitlik ben mi göremiyorum ?
70 kişilik sınıfta mezun olsa yeter canım kolej öğrencileri dururken onlar okumasa da olur zaten
Söyleyecek çok şey varda işte söylemek çare olmuyor maalesef

zemin varmı peki neden parklarda yatıyorlar..bir gün canlarına tak etmeyecekmi bu sefillik..

zemin varmı peki neden parklarda yatıyorlar..bir gün canlarına tak etmeyecekmi bu sefillik..
yani ?
onlarda meraklı değil bizim ülkemize , ama bu bir zorunlu gçö bunu biliyorsunuz
ya dönüp ölecekler yada sefilliğe devam
kamp içinde yaşayanlara zaten gıda yardımı yapılıyor 100 tl gibi bunun da 20 tl sini türkiye , diğerini dünya gıda fonu karşılıyor . kamp dışında yaşayanlar maalesef sefil

tabiki zor durumda olan insanlara kapımızı açıp yardım edeceğiz. kadınlara, çocuklara, yaşlılara... ama çok afedersiniz de kazık kadar adamlar vatanlarından vazgeçip geliyorlarsa o insanlardan hayır gelmez. etrafta görüyorum hep. gepegenç erkekler vatanlarını topraklarını bırakmışlar. evet çok zor savaşmak. çok zor... ama düşünsenize tarihimizde ki savaşları. bırakıp gitseydik savaşmasaydık nolurdu....

Back
X