Osmanlıya olan bağlılıktan olmasın ??Ya bunlar niye hep erkek çocuklarına sarmışlar ben onu anlamadım. Çocuğa tecavüz zaten iğrenç bir şey ama niye özellikle erkek çocuklar yani?
Ay naptın, ecdadımıza laf ettinOsmanlıya olan bağlılıktan olmasın ??
Ya bunlar niye hep erkek çocuklarına sarmışlar ben onu anlamadım. Çocuğa tecavüz zaten iğrenç bir şey ama niye özellikle erkek çocuklar yani?
Allahın bildiğini kuldan mı saklayayımAy naptın, ecdadımıza laf ettin
Ya bunlar niye hep erkek çocuklarına sarmışlar ben onu anlamadım. Çocuğa tecavüz zaten iğrenç bir şey ama niye özellikle erkek çocuklar yani?
Eğer özür diler ve geri adım atarsa bitmiştirIstedigin kadar konus Kilicdaroglu, zaten akp secmeni bu cocuklari pek umursamiyor. Bu söylediklerini duymak istemiyorlar, halen senin bir özür dileme borcu oldugunu düsünüyorlar...
Hımm.Demek Akp savunucuları ortaya bir laf atıp kaçıyor.Sizin yaptığınız ney?Istedigin kadar konus Kilicdaroglu, zaten akp secmeni bu cocuklari pek umursamiyor. Bu söylediklerini duymak istemiyorlar, halen senin bir özür dileme borcu oldugunu düsünüyorlar...
Amin...Konu: Ensar Vakfının kapatılması için yeterli maddeler
Bunun üzerine önüne yatmak kelimelerini kullananlar olayın rengini değiştirmeye çalışanlar.
Olayları saptırmayı başlatan da buna zemin hazırlayan kim acaba :)
Ensar vakfını savunan ve buna çanak tutan kim varsa bu çocukların ahı onların üzerine olsun!
Tel dileğim bu!
Napti Deynep? Bakan icin yürüyüş yapmaktan başka?Sizlerin paraladığı kadar AKP seçmeni de paraladı emin olun.
Kimsenin derdi KK da değil,söylediği söz de değil.Ama bu söz üzerinden Akp seçmenlerine laf söylenince haliyle cevap yazma hakkı doğuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?