Kılıçdaroğlu olmayan twitter ofisine müfettiş önerdi

alaraey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.225
328
0
Diğer
[h=2]CHP Lideri Kılıçdaroğlu, grup konuşmasında twitter'a müfettiş gönderilmesini önerdi. Ancak twitter'ın Türkiye'de müfettiş gönderecek bir ofisi yok.[/h]
Başbakan Erdoğan, yasaklı içerikleri kaldırmadığı ve "Türkiye'yi sallamadığı" gerekçesiyle twitter'a rest çekmiş, siteye erişim TİB tarafından engellenmişti. Erdoğan'ın resti sonrası twitter yetkilileri ise Türkiye'nin hassasiyetlerini gözönüne almak zorunda kalmış ve ofis açmak üzere Türkiye'ye gelme kararı almıştı. Ancak Türkiye'nin itibarını da ilgilendiren bu süreçte CHP, hükümete destek olmak yerine yine engel olmayı tercih ederek Anayasa Mahkemesi'ne gitti. Mahkeme de twitter'ı açtı.
[h=4]OLMAYAN OFİSE MÜFETTİŞ ÖNERİSİ[/h] Partisinin grup konuşmasında Erdoğan'ın twitter'a yaklamışını eleştiren Kılıçdaroğlu, ilginç de bir teklifte bulundu. Kılıçdaroğlu, twitter'ın Türkiye'de bir ofisi olmadığını unutmuş olacak ki Erdoğan'a, "Twitter vergi kaçakçısıymış. O zaman gönderirsin müfettişlerini raporunu yazarlar. Asıl amaç o değil." diye seslendi.

http://www.ensonhaber.com/kilicdaroglu-olmayan-twitter-ofisine-mufettis-onerdi-2014-04-15.html

Diğeri açtığı aynı başlıkta tek başına kendi kendine konuşmuş gülmüş burda da bu.
Rahat bırakta beni de diyor.Semptomlar ilginç.
Hayırlısı artık :44:

öhöm öhöm konuya yorum yazalım litfeen bana değil
kemal bey nerde yaşıyor ya sağır sultan bile duydu ama yumruktan herhal

arkadaş bana yorum yazcana habere yorum yazsana
gülmekten yazamadın dimi kemal bey olmayan ofise müfettiş göndercekmiş lütfen bunu konuşalım

ALLAH iyiliğini versin emi...

anlamadım valla konu açtım yorum yazdım kendi kendime gülüyorum oldu :))
ne var yani yorum yazmak istemeyeni kolundan tutup gel açtığım konuya yorum mu yaz mı diyeceğim :))
kimse yazmadı ben yorumlarımı yazdım yazmayada devam edeceğim
ama kendi kendine olmaktan çıktı yanlız şereflendirdi sağolsun

Hiçbir siyesetçinin yanlış kullandığı(bilgi eksikliğinden değil) beyan ettiği fikir hakkında senin gibi ne demiş uhhahauauahaua ay gülmekten çatladım diye cevap yazmadım yazmam da hiçbiri için.Ne başbakanın dili '' cocuklarıma helal lokma yedirtmedim'' diye sürçtüğünde derken ne bişey.Çünkü bi konu daha olmuştu geçen senelerde bir arkadaş Kılıcdaroglu bir şehri farklı bir bölgede demişti diye dalga amaçlı konu açmıştı.Aman Allah sonradan karşı kontraların ardı arkası kesilmemişti..O yüzden gerek yok.Başka bir konuda illa yorumumu yaparım ama.

evet tabi dili sürçtü bende onu diyorum zaten
yanlız yazmak istemediğin konu senin sayende iki sayfa oldu

yani ne varki bunda dilediğin kadar gülebilirsin,gülmektemi yasak
herkes dilediğince gülsün :)

yani ne varki bunda dilediğin kadar gülebilirsin,gülmektemi yasak
herkes dilediğince gülsün :)

yok o değil de ne bileyim açtığım konuya yorum yapmam abes mi oluyor anlamadım :))
neyse biz konuya dönelim, muhalefet böyle olamaz ya arkadaş ne olur bir çeki düzen bişeyler değişsin artık ...

yok o değil de ne bileyim açtığım konuya yorum yapmam abes mi oluyor anlamadım :))
neyse biz konuya dönelim, muhalefet böyle olamaz ya arkadaş ne olur bir çeki düzen bişeyler değişsin artık ...

kılıçdaroğlu burda muhalefet olayımda nasıl olursam olayım demiş resmen
olmayan ofise müfettiş göndermek

evet tabi dili sürçtü bende onu diyorum zaten
yanlız yazmak istemediğin konu senin sayende iki sayfa oldu

Alara yaşın kaç ? Hani bundan sonraki seyir için soruyorum merak ettim ciddiyim.
Benim lise öğrencilerimde var bu karşımdakini laflarımla alt edeyim laf sokayım çabası.Çok mutlu oluyorlar yavrucuklarım.Ünide de devamı geliyor bazılarında çünkü.Severim öğrencilerimi mutlu edeyim.
Tahminim ya 21 sin ya 22.

haha bu yaşın kaç senin canım muhabbetleri de ancak bir 21 yaşlarında gençlerin tripleridir zaten :)))
benden küçükmüşün be şekerim :))
konuya yorumun var mı yok mu ? benim yaşımı ne yapcan hani yaşla olgunluk olmuyor bunu bilmen lazım artık :)

21 yaşlarında mı ?Ben mi ? Sen çok yaşa emi gece gece vallahi iyi oldu bu :) 21 yaş ve ben.Sen baya büyükmüşsün ozaman benden yahu.Ablaymışsın resmen :)

Konuyla ilgili yorumumu yapmıştım ki ciddi bir yorumdu.Evet burda da dili sürçmüş deyip geçiştirmiştin.

Yaşını konuşmaların dıyalogların seyir için sormuştum ama belirtmiştim ciddiyim.

iki saat düşündükten sonra bunları mı yazdınız valla ergen tripleri yapıyorsunuz yeminle şu an ben şaşkınım gerçekten olgun olduğunu iddia eden biri ile mi yazışıorum diye ... kusura bakma iddia ettiğin gibi olgun değil gibisin bence çabalamayın başaramıyorsunuz ...
ve sizi nilüferin bir şarkısı ile uğurlamak istiyorum :) macunlu sohbetler, hedefsiz şikayetler, mangaldan taştı küller, nerden çıktı bu süperler :)))
güzel sözler değil mi iyi geceler hoşçakalın kapatıyoruz

Yazdıkların hepsi eyvallah tamam da şu ilk yazdığını keşke yazmasaydın.Çünkü yazacakken kedimin hastalığıyla ilgilenmek zorunda kaldım yine de cevap bekliyorsun diye yazmaya oturdum pc başına.Saglam günah aldın..Nasıl bir ruh haline bürünmüşsen artık laf sokacağım diye geç yazdığımı ergen tribine bağladın..Böyle devam et daha çok günahlarını alırsın sen insanların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…