evet rahat verirsen bireysel takılcam ben
ALLAH iyiliğini versin emi...
anlamadım valla konu açtım yorum yazdım kendi kendime gülüyorum oldu :))
ne var yani yorum yazmak istemeyeni kolundan tutup gel açtığım konuya yorum mu yaz mı diyeceğim :))
kimse yazmadı ben yorumlarımı yazdım yazmayada devam edeceğim
ama kendi kendine olmaktan çıktı yanlız şereflendirdi sağolsun
yani ne varki bunda dilediğin kadar gülebilirsin,gülmektemi yasak
herkes dilediğince gülsün :)
yok o değil de ne bileyim açtığım konuya yorum yapmam abes mi oluyor anlamadım :))
neyse biz konuya dönelim, muhalefet böyle olamaz ya arkadaş ne olur bir çeki düzen bişeyler değişsin artık ...
evet tabi dili sürçtü bende onu diyorum zaten
yanlız yazmak istemediğin konu senin sayende iki sayfa oldu
Alara yaşın kaç ? Hani bundan sonraki seyir için soruyorum merak ettim ciddiyim.
Benim lise öğrencilerimde var bu karşımdakini laflarımla alt edeyim laf sokayım çabası.Çok mutlu oluyorlar yavrucuklarım.Ünide de devamı geliyor bazılarında çünkü.Severim öğrencilerimi mutlu edeyim.
Tahminim ya 21 sin ya 22.
haha bu yaşın kaç senin canım muhabbetleri de ancak bir 21 yaşlarında gençlerin tripleridir zaten :)))
benden küçükmüşün be şekerim :))
konuya yorumun var mı yok mu ? benim yaşımı ne yapcan hani yaşla olgunluk olmuyor bunu bilmen lazım artık :)
21 yaşlarında mı ?Ben mi ? Sen çok yaşa emi gece gece vallahi iyi oldu bu :) 21 yaş ve ben.Sen baya büyükmüşsün ozaman benden yahu.Ablaymışsın resmen :)
Konuyla ilgili yorumumu yapmıştım ki ciddi bir yorumdu.Evet burda da dili sürçmüş deyip geçiştirmiştin.
Yaşını konuşmaların dıyalogların seyir için sormuştum ama belirtmiştim ciddiyim.
iki saat düşündükten sonra bunları mı yazdınız valla ergen tripleri yapıyorsunuz yeminle şu an ben şaşkınım gerçekten olgun olduğunu iddia eden biri ile mi yazışıorum diye ... kusura bakma iddia ettiğin gibi olgun değil gibisin bence çabalamayın başaramıyorsunuz ...
ve sizi nilüferin bir şarkısı ile uğurlamak istiyorum :) macunlu sohbetler, hedefsiz şikayetler, mangaldan taştı küller, nerden çıktı bu süperler :)))
güzel sözler değil mi iyi geceler hoşçakalın kapatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?