Yazdıkların hepsi eyvallah tamam da şu ilk yazdığını keşke yazmasaydın.Çünkü yazacakken kedimin hastalığıyla ilgilenmek zorunda kaldım yine de cevap bekliyorsun diye yazmaya oturdum pc başına.Saglam günah aldın..Nasıl bir ruh haline bürünmüşsen artık laf sokacağım diye geç yazdığımı ergen tribine bağladın..Böyle devam et daha çok günahlarını alırsın sen insanların.
ha o lafı anlamadıysanız sorun bende değil kusura bakmayacaksınız , geç yazmanıza vurgu yapmadım yaza yaza bunu mu yazdınıza vurgu yaptım gayet açıktı aslında ama neyse ... tam bir " yansıtma " durumu görüyorum sizde....
kediniz iyi olur umarım ve bakın son kez yazıyorum gerçekten baydı artık bir tarafı laf sokma çabasında görmeye kalkıpta hala sakız gibi sündürmek çelişkiye giriyor üzügünüm iyi geceler...
'' İki saat düşündükten sonra bunları mı yazdınız'' Burdan başka bir anlam çıkmaz.Zorlama.
Son kez yazıyorum demişsin isabet olmuş.Lafının ardında durursun umarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=710276
konu tekrarı olmuş. weisste açmış aynısını. senden önce hemde..
Ya komik olmayan rica ederim. İkinci konu açmak sorun değil siyasette ki bir çok kez acildi nedense ilk defa göze batiyor... Ayrıca ben konuyu actigim da konu ikinci sayfadaydi gözümden kacti yani.... İkinci konu avciligina baslandi simdide te allahim :)
Valla Twitter vergi kaçakçısı lafını duyduğumda bende demiştim bir müfettiş göndersinler olsun bitsin.
Ama zaten Türkiye de ofisi yokmuş zaten hiç bir zaman denetlenmiyormuş.
Yıllardır Atatürk'e ve Cumhuriyet rejmine edilen hakaretin, küfrün haddi hesabı yoktu kimsenin sesi çıkmıyordu şimdi mi akıllarına geldi kökünü kazımak.
Bende buna çok gülüyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?