Siz anlamak istediğiniz şekilde anlayıp fevri bir şekide konuşuyorsunuz . Ben İzmir gibi Cumhuriyetçi meydanlara en çok koşan büyükşehirlerden birinde yaşıyorum. Ses getirdi zaten getirmedi diyen olmadı . Ben çok özel , çok güzel mitinglere şahit oldum göğüsüm kabardı, gururlandım.
Peki bu ne kadar sonuç verdi ? Barış mı geldi şehit vermemeye mi başladık ??? Diyorum ki bizleri duymak istemeyenler yine duymadılar. Özerklik diye bağıran aponun afişleriyle dolu türk bayraklarını çiğneyen insanlara ses çıkarmadılar hiçe saydılar, yine asker öldü yine şehit verdik.
sosyal paylaşım sitesi bile bomba gibi 80 milyon insan herkes duymuyor onu diyorum . Bu ülkede çoğu insan internet bile kullanmıyor.
Şunu diyorum ysk yı parmağında oynatan insan neler yapmaz . Benim çevremden duyduklarım bu şehit veriyoruz sadece kendinden ödün vermek istemeyen insanlar tarafından kısıtlanıp medyada yer verilmiyor , medya yer vermek istemediği için değil.
Standart mahalle diyip insanları rencide edemezsiniz . Sadece demek istediğimi anlayıp iyi okuyup öyle yorum yazın . Rencide edicekseniz mune sizinle ilgilenir.