- 29 Eylül 2010
- 966
- 134
- 133
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Diyelim ki nemalanmak istedi.O ya da bu sebeple bir anneyi mutlu etti ya gerisi teferruat.
Birileride bir anneyi , ekmek almaya giden evladının ölümü sonrası söylediklerinden ötürü meydanlarda yuhalattı!!!
Aynen öyle canım İki ilde özerklik uygulaması başladığı söyleniyor ne zaman ses çıkarılacak ben hala anlamadım
Berkin Taksim'de değil Okmeydanı'nda vuruldu...Evine yakın bir yerde yaniPolis tutanaginda cebinde patlayici madde oldugu yaziyor.
Ayrica ekmek almak icin sectigi yerde cok etkileyici. Taksimde ekmegin icinden altin cikiyor heralde.
ben kapı komuşumuzu duyarız mı demek istiyorum yoksa bu kadar kalabalık ses getirir mi demek istiyorum !!!
yerel gazete bunu duymayacak ! yerel gazeteden ulusal gazetelere taşınmayacak bu öyle mi !!! yok artık daha neler !!!!
mahalleden şehit kalkacak ve kimse bunu medya ile payşamıcak ! sen hangi standart mahallede oturuyorsun böyle ...
ha şunu da söyleyim burda kimse şehit haberine alışmadı !! hepimiz sosyal medya yı ayağa kaldırırız !!!
Polis tutanaginda cebinde patlayici madde oldugu yaziyor.
Ayrica ekmek almak icin sectigi yerde cok etkileyici. Taksimde ekmegin icinden altin cikiyor heralde.
Berkin Taksim'de değil Okmeydanı'nda vuruldu...Evine yakın bir yerde yani
Cebinden çıkan patlayıcı da çatapat,hani şu bakkallarda satılandan
Siz anlamak istediğiniz şekilde anlayıp fevri bir şekide konuşuyorsunuz . Ben İzmir gibi Cumhuriyetçi meydanlara en çok koşan büyükşehirlerden birinde yaşıyorum. Ses getirdi zaten getirmedi diyen olmadı . Ben çok özel , çok güzel mitinglere şahit oldum göğüsüm kabardı, gururlandım.
Peki bu ne kadar sonuç verdi ? Barış mı geldi şehit vermemeye mi başladık ??? Diyorum ki bizleri duymak istemeyenler yine duymadılar. Özerklik diye bağıran aponun afişleriyle dolu türk bayraklarını çiğneyen insanlara ses çıkarmadılar hiçe saydılar, yine asker öldü yine şehit verdik.
sosyal paylaşım sitesi bile bomba gibi 80 milyon insan herkes duymuyor onu diyorum . Bu ülkede çoğu insan internet bile kullanmıyor.
Şunu diyorum ysk yı parmağında oynatan insan neler yapmaz . Benim çevremden duyduklarım bu şehit veriyoruz sadece kendinden ödün vermek istemeyen insanlar tarafından kısıtlanıp medyada yer verilmiyor , medya yer vermek istemediği için değil.
Standart mahalle diyip insanları rencide edemezsiniz . Sadece demek istediğimi anlayıp iyi okuyup öyle yorum yazın . Rencide edicekseniz mune sizinle ilgilenir.
neyse fikrinize saygı duyuyorum ama
ülkemin doğusunda paçavralarla, aponun posterleriyle eğlenceler yapılıyo, kürdistan die bangır bangır isimlendiriyo ve buna kimse ses çıkaramıyosa
gördüğümüz gerçekler farklı demekki
yada görmek istediğiniz gerçekler diyeyim.
sosyal medya duyacak internet kullanmayanlar duymayacak !!
ne dediğiniz anlaşılmıyor ki
tutturdunuz şehit haberleri verilmiyor duyulmuyor diye
bende dedim millet ayağa kalkar duyurur diye , şimdide diyorsunuz ki internet kullanmayanlar var
ee güzel kardeşim sosyal medya ya haber olmuşda ulusal medya ya haber olmamış ne gördün sen allah aşkına ?
zaten sosyal medya haberci, siyasetçi, santçı bilmem ne kaynıyor
hiç mi biri taşımaz yahu medya ya ! herkes mi korkak !
rencide eden kim ya ? şikayet et buyur kib le ! korkum mu var benim banlanıyım ne olcak yani tehtitmi ediyorsun beni nedir hayret bişey ya ....
Zaten mantıklı düşünürsek olsa olsa çatapat olur,çocuğun cebine 11 tane dinamit ya da el bombası sokacak hali yok,altı üstü bi cep bu ben sigara paketimi zor sığdırıyorum.Bunları milyon kere yazdık ama sen çatpat dersin birisi patlayıcı der o kadar zaman geçti üzerinden hala bir adım ileryemedik arkadaş
Boşver yorumlarım seni bağlamaz , benimkisi anlayabileneDediklerimi cımbızla çekerek farklı bişeye taşıyorsun hep . Benim söylediklerim açık ve net . Sen nerede yaşıyorsun ben bunu anlamış değilim asıl ?
Berkin Taksim'de değil Okmeydanı'nda vuruldu...Evine yakın bir yerde yani
Cebinden çıkan patlayıcı da çatapat,hani şu bakkallarda satılandan
Cebinde patlayıcı vardı ölmeli,
Ekmek almak için çıkmadı hatta taksimde ne işi var olaylar esnasında ölmeli,
Öldü zaten.
Ölümüne kılıf bulmak ve olanı haklı gösterme çabalarını hayretler içinde izlemeye devam ediyorum..
şaka yapıyorsunuz değilmiBerkine yazik oldu hakketten ben basortusu takanlarin olmesini isterdim aslinda.....
Berkine yazik oldu hakketten ben basortusu takanlarin olmesini isterdim aslinda.....
ne demek istediniz anlayamadım!!!!
şaka yapıyorsunuz değilmi
Hayır evinin olduğu sokak ile vurulduğu yer arası yaklaşık 300mYakin mesefa derken.. Adresi ve olay yeri arasi ortalama 2.5km degilmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?