Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı

sizler derken

kim böyle bir şey söylemiş ya hu?

ben öyle bir şey demedim bu çok kötü bir iddia dedim. Ayrıca o çok farklı bu çok farklı. Daha başka ses kayıtları da var biliyorsunuz savaş oyunları kendi ülkemize kendi bakanlarımızın atma istediği ve Suriye'nin üzerine yıkacağı füzeler, yolsuzluk ses kayıtları biz bunlara bakıyoruz yargılansın diyoruz nereye getiriyorsunuz konuyu.

İşte böyle başbakana yapılan şeylerde iddialarda, ses kayıtlarında bile onu aklamak için her söylemi yapıyorsunuz yapmamıştır, o yapmaz aleni ses kayıtlarını bile görmezden geliyorsunuz. Ama burada aleni bir saldırı var ve kendi yapmıştır diyorsunuz. Bir tarafı her halukarda koruyun hiçbirşeye inanmayın bir tarafta da aleni olan birşeyr kendi yapmıştır iftirası atın. Evet çok güzel..siz herşeyi başkaları yaptı bende yaparım mantığıyla mı yapıyorsunuz. Hani Allah korkusu vebale günahına girme korkusu o diyor ben de derim, onlar suçluyor bende suçlarım mantık bu mu. Peki bunu yaparken de kendi günahınız boynunuza bundan haberiniz var mı aynı şeyi siz yaparak o günaha ortak oluyorsunuz o zaman.

Hacıbektaş törenlerinde de Bekir BOZDAĞ'a yumruk atılmıştı. Ona da üzülmüştüm, Kılıçdaroğluna da. Yumrukla, saldırıyla ne elde edilebilir ki. Ülkemiz 12 eylülden önce en büyük kavgaları yaşadı. Haberlerde her gün ölen gençlerimizi izledik. Kısacası herkes için şiddete HAYIR..

Şiddet acizlerin başvurduğu yegane eylemdir.
Yapan bulunmuş gerekenler yapılır.
Kemal beye geçmiş olsun.

yumruklamak adam dövmek bunlar nedir yahu
neden bir başkasının canına zarar verirsin , Allah korusun ya kriz felan geçirip ölseydi
nasıl vicdanı rahat edecekti bu insanın !!
gözlüğü felan kırılmış gerçekten çok üzüldüm....
kimse kimseye el kaldıramaz ayıptır günahtır ya !!!!!

Açıkçası MHP li olduğuna inanmıyorum saldırganın.Çünkü şu an RTE 'a göre MHP ve CHP bir kafa.He bir de Pensilvanya var.O neyse artık. Gülen demiyorda. Neyse..Gezi olaylarında da ortalığı karıştıran provakatörlerin bir kısmı akp gençlik koluydu.ama CHPli ve MHPli oldular.

Türkiye de yeni olan birsey degil bunlar.
Daha önce Bakanlar yumruklandi, yumurta yagmuruna tutuldu, tartaklandi.
O zamanlarda insanlar iyi birsey zannediyordu siddeti:)
Insanlar yanlisa yanlis demeyi ögrenemedigi sürece, daha coook böyle seyler olur.
Bugün bir MHP li cikip kilicdarogluna saldirir, yarin bir CHP li cikip bahceliye saldirir, baska bir günde biri cikip basbakan, Cumhurbaskanina, bakana saldirir normal yani..
Insallah yanlisa yanlis, dogruya dogru demeyi ögrenir insanlar...

Yyapan kisi alperen ocaklarina uyeymis.Aklima gelen basima geliyor lafi var ya hani.Cuk diye oturuyor.2saat once bahcelinin chp ile soyledigi olumlu sozler ve akabinde bu.Bir yavas gardasim yavas daha istenmiyor sanirim.

Rahmetli baskan Muhsin Yazicioglu suikastinden sonra Alperen ocaklari koloni halinde ak parti genclik kollarina kaymistir..

Su anda mecliste herkes kollasin kendini .elini kolunu sallayan herkes girebiliyorsa cok daha vahim olaylar olma ihtimali vardir..Gerekli onlem alinmali.

Rahmetli turgut ozala suikast girisiminden sonra o kendine has sesiyle Allahin verdigi cani Allahtan baskasi alamaz deyisi ahala kulaklarimda.

Şiddet her daim kötüdür, kime olursa olsun, sözlü şiddet bile kınanmalı.

Bu arada Sarin gazıyla ilgili iddiaların yer aldığı topikte yazılanlar buraya taşınmış, konuya tekrar baktım, kimse kimseye asılsın dememiş, lütfen yorumları doğru aktaralım, aksine muhalefet partisi kastedilerek laf söylenmiş, onlar bol bol ziyarete gidiyordu diye.

Lütfen hanımlar, yanlışa yanlış diyelim de partileri de iftiraya kurban etmeyelim.
Ne iktidarı ne muhalefeti böyle itham etmeyelim. Eleştiri yapılır, yeri geldiğinde eleştiri yapılmalı da ama iftira başka birşey.

Eşimle konuşuyoruz sürekli bu konuları.Silahlı ayaklanmaya az kaldı diyor.Bu derin devleti kurtuluş savaşında nasıl alt ettiysek gene ederiz.biz türk milletiyiz boru değil.en eski milletiz.

Eşimle konuşuyoruz sürekli bu konuları.Silahlı ayaklanmaya az kaldı diyor.Bu derin devleti kurtuluş savaşında nasıl alt ettiysek gene ederiz.biz türk milletiyiz boru değil.en eski milletiz.

Sakin olun:)

Allah Ülkemizi her türlü kargasa kaos, silahli ayaklanma gibi seylerden korusun.
Ülkemizde ne bileyim derin devlet, paralel devlet, teget devlet her nasil illegal yapi varsada, tamamen temizlenmeri icinde Devletimize, hukucularimiza güc kuvvet versin...

Ayaklanma, silah, kaos yine ülkeye ve ülke insanina zarar verir kimseye degil..

Sonunda ne olursa olsun her zaman ki gibi Türk Milleti kazanacak !

Tabi ki de.. Bende istemem kaos olsun.Kim ister ki savaş.Benim çocuğum var.Ona bir zarar gelsin istermiyim. Sadece çocuğuma daha güzel bir ortam bırakmak isterim.Fakat şu an özgür bir ülkede değiliz.Sonumuzu bilmiyorum.Umarım geleceğimiz parlak, sakin ve hür olur.

Son düzenleme:
[h=2]Başbakan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya tepki[/h][h=2]CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yumruklu saldırıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'den tepki geldi. Başbakan Erdoğan, "Tasvip etmek mümkün değil, bu girişimleri kınıyoruz. Demokrasilerde bu yol tevessül edilecek bir yol değil" dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu arayarak "Geçmiş olsun" dileklerini ileteceklerini söyledi. AK Parti'den de saldırı kınayan bir açıklama yayımlandı. AK Parti TBMM Grup Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün TBMM grup toplantısını yapmak üzere salona girerken menfur bir saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na en içten geçmiş olsun dileklerinin iletildiği, bu alçakça saldırıyı yapanların şiddetle kınandığı belirtildi. Olayın bir an önce aydınlatılarak faillerinin yüce yargıya teslim edilmesi istenen açıklamada, "Bu saldırıyı aynı zamanda demokrasiye, fikir özgürlüğüne yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Çoğulculuğa ve hoşgörüye dayanan demokrasilerde her türlü şiddeti reddediyor, CHP Grup Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na, CHP Grubuna, CHP'ye gönül veren değerli vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer verildi.http://www.haber61.net/basbakandan-kilicdarogluna-saldiriya-tepki-176143h.htm[/h]

[h=2]Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM'de yumruklu saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroglu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.[/h]
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunuldu. Kılıçdaroğlu 4 yumruk darbesi ve saldırı sırasında gözlüğü kırıldı.
Cumhurbaşkanı Gül saldırıya uğrayan Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

http://www.haber7.com/partiler/haber/1145366-gulden-kilicdarogluna-telefon

[h=4]İLGİMİZ YOK AÇIKLAMASI[/h] Kılıçdaroğlu’na saldırıda bulunan şahısın Alperen Ocakları’na üye olduğunu söylemesi üzerine BBP’den açıklama geldi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, “Kemal Kılıçdaroğlu‘na yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şahsın Alperen Ocakları ile alakası yoktur. Ortamı karıştıracak provakatif eylemlerin partimiz ve ocağımızla alakası olamaz.” dedi.

en son haber

İşte hep başka yerlere çekiliyor Mune abla "kendi yaptırmıştır" dedikleri zaman nasıl dersiniz diyoruz başka konularda yazılmayan şeyler üzerinden cevap veriliyor hem varsayalım ki dendi orada bu söylemlerin yanlış olduğunu savunan biri aynı yanlışı neden kendisi yapar neden onlar söylüyor bende söylerim der ben başkası benim hakkımda kötü bir şey diyor diye gidip bende onun hakkında kötü ithamlarda bulunmam ben kendimden sorumluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…