sizden öğrendim dedim ya. daha dün tayyip suriyede katliam yaptı yargılanmalı , onun asıldığını yargılandığını görmek istiyoruz diyenlersiziiz sizler . yalanlandığında sadece o adam iyi gazeteciydi deyip geçiştirildi. orda neden kimse üzülmedi o da bir saldırı
sizden öğrendim dedim ya. daha dün tayyip suriyede katliam yaptı yargılanmalı , onun asıldığını yargılandığını görmek istiyoruz diyenlersiziiz sizler . yalanlandığında sadece o adam iyi gazeteciydi deyip geçiştirildi. orda neden kimse üzülmedi o da bir saldırı
Açıkçası MHP li olduğuna inanmıyorum saldırganın.Çünkü şu an RTE 'a göre MHP ve CHP bir kafa.He bir de Pensilvanya var.O neyse artık. Gülen demiyorda.Neyse..Gezi olaylarında da ortalığı karıştıran provakatörlerin bir kısmı akp gençlik koluydu.ama CHPli ve MHPli oldular.
Rahmetli baskan Muhsin Yazicioglu suikastinden sonra Alperen ocaklari koloni halinde ak parti genclik kollarina kaymistir..
Su anda mecliste herkes kollasin kendini .elini kolunu sallayan herkes girebiliyorsa cok daha vahim olaylar olma ihtimali vardir..Gerekli onlem alinmali.
Rahmetli turgut ozala suikast girisiminden sonra o kendine has sesiyle Allahin verdigi cani Allahtan baskasi alamaz deyisi ahala kulaklarimda.
Eşimle konuşuyoruz sürekli bu konuları.Silahlı ayaklanmaya az kaldı diyor.Bu derin devleti kurtuluş savaşında nasıl alt ettiysek gene ederiz.biz türk milletiyiz boru değil.en eski milletiz.
Sakin olun:)
Allah Ülkemizi her türlü kargasa kaos, silahli ayaklanma gibi seylerden korusun.
Ülkemizde ne bileyim derin devlet, paralel devlet, teget devlet her nasil illegal yapi varsada, tamamen temizlenmeri icinde Devletimize, hukucularimiza güc kuvvet versin...
Ayaklanma, silah, kaos yine ülkeye ve ülke insanina zarar verir kimseye degil..
Şiddet her daim kötüdür, kime olursa olsun, sözlü şiddet bile kınanmalı.
Bu arada Sarin gazıyla ilgili iddiaların yer aldığı topikte yazılanlar buraya taşınmış, konuya tekrar baktım, kimse kimseye asılsın dememiş, lütfen yorumları doğru aktaralım, aksine muhalefet partisi kastedilerek laf söylenmiş, onlar bol bol ziyarete gidiyordu diye.
Lütfen hanımlar, yanlışa yanlış diyelim de partileri de iftiraya kurban etmeyelim.
Ne iktidarı ne muhalefeti böyle itham etmeyelim. Eleştiri yapılır, yeri geldiğinde eleştiri yapılmalı da ama iftira başka birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?