Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
İktidar partisinin devleti yönetemediğini savunan Kılıçdaroğlu, “İktidarda bir akıl tutulması var. Devleti hukuk içinde, adalet içinde yönetemiyorlar. Yönetme güçlerini kaybettiler. Artık AKP sorun üreten bir partidir, sorun çözen değil” dedi.

İktidarları döneminde işsizliğe son vereceklerini ve vatandaşları içinde bulundukları borç batağından kurtaracaklarını vadeden CHP lideri, emeklilere de bayramlarda birer maaş ikramiye vereceğini söyledi.

Bu vaadini notere de tasdik ettirdiğini belirterek, onaylattığı taahhütnameyi okuyan Kılıçdaroğlu, sözünü tutmadığı takdirde başbakanlık ve genel başkanlıktan ayrılarak, siyaseti bırakacağını duyurdu.

http://nediyor.com/2015/03/24/kilicdaroglundan-noter-onayli-secim-vaadi/

Yani demek istiyor ki; Ben yalancıyım, daha önce Baykalın koltuğuna oturmayacağım dedim, oturdum, önceki seçimde %30 un altında oy alırsak istifa edeceğim dedim etmedim. Şimdi siz bana kesin inanmazsınız onun için noterden onay aldım. diyor:))
Yahu sen kendine inanmıyorsun, sürekli yalan söylefiğini biliyorsun ve gidip noterden onay alıyorsun, millet ne inancak sana be:))
Boşuna 4 yıl yeter demiyorsun:)) 4 yılda yerim, ülkeyi SSK ya çevirrim fazlasına gerek yok hesabı.:))

Sen şaka bile değilsin resmen kara mizahsın ve anlaşılan gılıçdaroglicisin:)) Bak bu seçimdede oy kullanamıyor gılıçdaroğli:)) Adam kendide biliyor cee haa pee nin oy verilcek parti kendininde lider olmadığını:))) Ama oy veren var işte:))) Ülkede 12 yılda nasıl geliştiğini görmemekte marifet tabii:)) Baya bir efor gerektiriuor olmalı:))

oyyy oyyy oyyyy ne kadar büyümüşüz:KK14:

603785_657989121011694_304157778459944002_n.jpg

10458545_10153103407938328_8101691069670320344_n.jpg

ben çok sıkıldım ama bu şakadan tez vakitte bitsin istiyorum...İlahi adalet öyle kuvvetli ki pislikleri kendi elleriyle çıkmaya başladı ortaya...birbirlerini ispiyonlar oldular.....daha çoook yiyecekler birbirlerini zavallı çimenlerde hihohoho gılıçdaroğluuuuu diye kikirdemeye devam edecek.....

durmak yok yola devammmmmm

Ahahahaha bu benim cok hoşumu gidiyor yaaa.:KK66:) belge olarak sarıldıkları şeyler kendi elleri ile hazırladıkkarı uydurmasyonlar yada çarpıtmalar ile SSK batırıcısı, kendi ilinden seçime girmeyi bi tarafı yemeyen, hatta hatta oy bile kullanamayan yalandaroglunu savunma çırpınışkarı.:KK66:)) kapadın şu interneti hem acınızdan ölüyonuz hem internette fink atıyonuz sizi gidi fakirler:KK66:)
Sizde kafa yapan yapmiş daha fazlası yok onj caniiimmm:KK66:))

X