• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..

Aynen işte;)) çekirdrk yok ama acayip bir keyif ve eglenme vaaar;))))
Kimi savunuyorlaaar;) Gıllıçdaroğlunu;))) Savundukları adam ortada ahahaha siyadi beceri, zeka, vizyon, lider olarak adamın seviyesi ortada birde onu savunanlarını düşünün ahahahaha
Eminim kendi içlerinde gıllıçdarı boğmak isteyenler bile RTE karşıtlığı ve kıskançlığından onu savunuyordur ehehehege hadi siz savunun ben okurken kendinizi paralamanızı keyifle okuyoruuumm... Sizin için Kötü haber 7 hazirandada ağlayacanız mendilleri hazır edünnn;)))

1512405_10153184090063330_2424824399032074840_n.webp

amaaan ben de ciddiye alıp cevap yazdım...gılıçdaroğlu eskidi azizim gündemi yakalayalım ...şimdi trend sayın Barınç ve fışkıyesini çok fena kırdığı Gökçek kavgası ....kim döver onu tartışalım isterseniz boşverin gılıçdaroğlunu felam bi atraksiyon yok onda hep aynı...
canım onların haberi bile yok arınçtan,gökçekten.malum sadece yandaş gazete ve tv izliyorlar.yandaşlarda hiç bahsetmedi bu olaylardan.her şeyi güllük gülistanlık görüyorlar:KK53:

Yani demek istiyor ki; Ben yalancıyım, daha önce Baykalın koltuğuna oturmayacağım dedim, oturdum, önceki seçimde %30 un altında oy alırsak istifa edeceğim dedim etmedim. Şimdi siz bana kesin inanmazsınız onun için noterden onay aldım. diyor:))
Yahu sen kendine inanmıyorsun, sürekli yalan söylefiğini biliyorsun ve gidip noterden onay alıyorsun, millet ne inancak sana be:))
Boşuna 4 yıl yeter demiyorsun:)) 4 yılda yerim, ülkeyi SSK ya çevirrim fazlasına gerek yok hesabı.:))

Bunca yıl o kadar çok yalan döndü durdu, ama siz sadece bu konuda bunu dile getirmişsiniz... Keşke başka yalanları da görseniz ...
Kılıçdaroğlu`nun SSK konusunu gündeme getirirken insan bir utanır, daha niceleri ve beterleri hergün oluyor, bu kadar kör olmayın.
Yalan demişken bugün paylaştığım haberin linkini ekleyeyim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/akp-kabatas-yalanindan-cark-mi-ediyor.809087/

canım onların haberi bile yok arınçtan,gökçekten.malum sadece yandaş gazete ve tv izliyorlar.yandaşlarda hiç bahsetmedi bu olaylardan.her şeyi güllük gülistanlık görüyorlar:KK53:

Çıldırıyorum artık, nasıl görmezler, hadi haberlerleri yandaştan takip ediyorlar, günlük hayatları da mı yok bu insanların. Sağlık bedavaaa diye nara attılar, eczaneye gidiyorsun 3 tl`ye alacağın ilacı 10 tl ödeyip çıkıyorsun. İnsanlar artık pazardan birşey alamaz oldu( üretemez hale geldik ), kasabın yolu unutuldu... Daha nice örnekler. Basitleri ele alıyorum heskesin karşılaştığı durumlar bunları da nasıl görmezler.

Çıldırıyorum artık, nasıl görmezler, hadi haberlerleri yandaştan takip ediyorlar, günlük hayatları da mı yok bu insanların. Sağlık bedavaaa diye nara attılar, eczaneye gidiyorsun 3 tl`ye alacağın ilacı 10 tl ödeyip çıkıyorsun. İnsanlar artık pazardan birşey alamaz oldu( üretemez hale geldik ), kasabın yolu unutuldu... Daha nice örnekler. Basitleri ele alıyorum heskesin karşılaştığı durumlar bunları da nasıl görmezler.
konu sahibi bizi fakirler diye eziklemiş.kendisi sanırım akepe'nin zenginleştirdiklerinden .onun için fiyatların önemi yoktur:KK53:

Aynen işte:KK66:) çekirdrk yok ama acayip bir keyif ve eglenme vaaar:KK66:)))
Kimi savunuyorlaaar:KK66: Gıllıçdaroğlunu:KK66:)) Savundukları adam ortada ahahaha siyadi beceri, zeka, vizyon, lider olarak adamın seviyesi ortada birde onu savunanlarını düşünün ahahahaha
Eminim kendi içlerinde gıllıçdarı boğmak isteyenler bile RTE karşıtlığı ve kıskançlığından onu savunuyordur ehehehege hadi siz savunun ben okurken kendinizi paralamanızı keyifle okuyoruuumm... Sizin için Kötü haber 7 hazirandada ağlayacanız mendilleri hazır edünnn:KK66:))
Evet RTE karşıtıyım ama kıskandığım için değil elbette. Keşke kıskanılacak yönleri olsaydı. Keşke övgünüze layık olsaydı.
Keşke Ülkemiz yandaş medyanın yansıttığı refah düzeyinde olsaydı. Keşke RTE savunucuları haklı olsaydı da Ülke halkı olarak
tek yürek halinde İktidarı destekleseydik. :KK51:

Üçüncü köprü için kesilen 2 milyon ağacın kime satıldığını gelen paranın ne olduğunu bilen var mı? Ağacın tanesi 100 lira olsa 200milyon ediyor. Bu paraya dokunmayacak şerefli hayaiyetli var mı bu ülkede?

Kimi savunuyorlaaar:KK66: Gıllıçdaroğlunu:KK66:)) Savundukları adam ortada ahahaha siyadi beceri, zeka, vizyon, lider olarak adamın seviyesi ortada birde onu savunanlarını düşünün ahahahaha
Eminim kendi içlerinde gıllıçdarı boğmak isteyenler bile RTE karşıtlığı ve kıskançlığından onu savunuyordur ehehehege hadi siz savunun ben okurken kendinizi paralamanızı keyifle okuyoruuumm... Sizin için Kötü haber 7 hazirandada ağlayacanız mendilleri hazır edünnn:KK66:))

.siyasi partiler için ağlamam. Chpye oy verdim çünkü tactical voting denen bişey var. Taktiksel oy verme diyim anlamazsın belki. İktidarı istemiyosan en güçlü muhalefete oy verirsin ki meclis karma yapıda olsun. Mecliste tek kişinin sesi çıkarsa diktatörlüğe gider ülke. İktidar chp olsa mhpye oy verirdim yani. Çünkü takım değil ki bu tutalım. Kılıçdaroğlundan da hiç hoşlamam seveni de yok zaten. Kimse ağlamaz yani. Sen üzülme bizim için :)

Ceplerini dolduran siyasiler için sidik yarıştıramşcam. Hepsi aynı b.kun peşinde. Para.

İşte bizim okumuş kendini geliştirmiş bilgi görgü ve kültür sahibi oluşumuz rahatsız etmiş ki bize bizim üslupla cevap veremeyip, seviyesiz bir üslup tercih edilmiş çünkü seviye bu kadar.

Bunun gibiler sevinse nolur sevinmese nolur. Kendi ağzıyla söylemiş siz cehape ye devam edin fakirler diye. Kendisi de kabul ediyor akpyle zengin olduğunu. Onurun şerefin maliyetini kendisi de biliyor.

Bu tip insanlara koyan zaten bizim destekçisi olduğumuz Ata'mız sayesinde şu an bu forumda bunları yazacak özgürlükte olmaları.

Ama işte insan da eğitilmedikten sonra sadece hayvan sınıfının bir homo sapiens cinsi yani...

Bu arada gılıçdaroğlu değil, kılıçdaroğlu. Az kitap oku...

kızlar yazar bu msjında ne demek istiyor? ben çince bilmiyorum çünkü,bilen varsa açıklasın.
bir Türkçe katliamı ile karşıkarşıyayız msjı anlasaydım çok cavep vermek isterdim:KK61:

kızlar yazar bu msjında ne demek istiyor? ben çince bilmiyorum çünkü,bilen varsa açıklasın.
bir Türkçe katliamı ile karşıkarşıyayız msjı anlasaydım çok cavep vermek isterdim:KK61:

Mendilleri hazir edüvirek bari giiizzz :D

selpak olur mu yoksa kenarı işlemeli mendil mi olacak :KK53:

vatan elden gitmiş hala ay cumhurbaşkanımızı kıskanıyorsunuz modunda insanlar,öleceğim gonşulaar

Arkadas zenginmis biz fakirmisiz.

Allaha sukur bek zengünük nidalari atti burda :D

Evet rte yi de kilicdaroglunu da bahceliyi de kiskaniyorum. O zeka duzeyiyle nasil ulkeyi yonetiyorlar diye kiskaniyorum. :D

Erdoğan dahi denebilecek bir lider unutmayalım hitlerde dâhiler statüsünde
kılıçtaroğlu dürüst naif bir lider siyasetten başka herşeyi yapabilir
bahçeli oda dürüst matematik dâhisi bir lider(utanıyorum)
Davutoğlu akademisyen dışişleri bakanıyken daha karizmatik olan şimdi ise kukla görevi gördüğü söylenen başakakan
Abdullah gül ne diyeceğimi bilemiyorum
Demirtaş genç hırslı idealist olmasıyla dikkat çeken ne olduğuna karar veremediğim lider
benim liderler hakkındaki izlenimim bu sizce?

Son düzenleme:
Back
X