- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
O usluplara gezi olaylarinda ki msjlardan alisigim hatta tersi olsa bi garipsiyorum ben sonuçta bu ülke o üslupla yonetiliyorHem de irrite edici bir üslupla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O usluplara gezi olaylarinda ki msjlardan alisigim hatta tersi olsa bi garipsiyorum ben sonuçta bu ülke o üslupla yonetiliyorHem de irrite edici bir üslupla.
O usluplara gezi olaylarinda ki msjlardan alisigim hatta tersi olsa bi garipsiyorum ben sonuçta bu ülke o üslupla yonetiliyor
canım onların haberi bile yok arınçtan,gökçekten.malum sadece yandaş gazete ve tv izliyorlar.yandaşlarda hiç bahsetmedi bu olaylardan.her şeyi güllük gülistanlık görüyorlaramaaan ben de ciddiye alıp cevap yazdım...gılıçdaroğlu eskidi azizim gündemi yakalayalım ...şimdi trend sayın Barınç ve fışkıyesini çok fena kırdığı Gökçek kavgası ....kim döver onu tartışalım isterseniz boşverin gılıçdaroğlunu felam bi atraksiyon yok onda hep aynı...
Yani demek istiyor ki; Ben yalancıyım, daha önce Baykalın koltuğuna oturmayacağım dedim, oturdum, önceki seçimde %30 un altında oy alırsak istifa edeceğim dedim etmedim. Şimdi siz bana kesin inanmazsınız onun için noterden onay aldım. diyor:))
Yahu sen kendine inanmıyorsun, sürekli yalan söylefiğini biliyorsun ve gidip noterden onay alıyorsun, millet ne inancak sana be:))
Boşuna 4 yıl yeter demiyorsun:)) 4 yılda yerim, ülkeyi SSK ya çevirrim fazlasına gerek yok hesabı.:))
canım onların haberi bile yok arınçtan,gökçekten.malum sadece yandaş gazete ve tv izliyorlar.yandaşlarda hiç bahsetmedi bu olaylardan.her şeyi güllük gülistanlık görüyorlar![]()
konu sahibi bizi fakirler diye eziklemiş.kendisi sanırım akepe'nin zenginleştirdiklerinden .onun için fiyatların önemi yokturÇıldırıyorum artık, nasıl görmezler, hadi haberlerleri yandaştan takip ediyorlar, günlük hayatları da mı yok bu insanların. Sağlık bedavaaa diye nara attılar, eczaneye gidiyorsun 3 tl`ye alacağın ilacı 10 tl ödeyip çıkıyorsun. İnsanlar artık pazardan birşey alamaz oldu( üretemez hale geldik ), kasabın yolu unutuldu... Daha nice örnekler. Basitleri ele alıyorum heskesin karşılaştığı durumlar bunları da nasıl görmezler.
Evet RTE karşıtıyım ama kıskandığım için değil elbette. Keşke kıskanılacak yönleri olsaydı. Keşke övgünüze layık olsaydı.Aynen işte) çekirdrk yok ama acayip bir keyif ve eglenme vaaar
)))
Kimi savunuyorlaaarGıllıçdaroğlunu
)) Savundukları adam ortada ahahaha siyadi beceri, zeka, vizyon, lider olarak adamın seviyesi ortada birde onu savunanlarını düşünün ahahahaha
Eminim kendi içlerinde gıllıçdarı boğmak isteyenler bile RTE karşıtlığı ve kıskançlığından onu savunuyordur ehehehege hadi siz savunun ben okurken kendinizi paralamanızı keyifle okuyoruuumm... Sizin için Kötü haber 7 hazirandada ağlayacanız mendilleri hazır edünnn))
Aynen işte) çekirdrk yok ama acayip bir keyif ve eglenme vaaar
)))
)) Savundukları adam ortada ahahaha siyadi beceri, zeka, vizyon, lider olarak adamın seviyesi ortada birde onu savunanlarını düşünün ahahahaha
Eminim kendi içlerinde gıllıçdarı boğmak isteyenler bile RTE karşıtlığı ve kıskançlığından onu savunuyordur ehehehege hadi siz savunun ben okurken kendinizi paralamanızı keyifle okuyoruuumm... Sizin için Kötü haber 7 hazirandada ağlayacanız mendilleri hazır edünnn))
Aynen işte) çekirdrk yok ama acayip bir keyif ve eglenme vaaar
)))
kızlar yazar bu msjında ne demek istiyor? ben çince bilmiyorum çünkü,bilen varsa açıklasın.
bir Türkçe katliamı ile karşıkarşıyayız msjı anlasaydım çok cavep vermek isterdim![]()
Mendilleri hazir edüvirek bari giiizzz![]()
selpak olur mu yoksa kenarı işlemeli mendil mi olacak
vatan elden gitmiş hala ay cumhurbaşkanımızı kıskanıyorsunuz modunda insanlar,öleceğim gonşulaar