- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
Yok hayır ben dayanamıyorum daha fazla yazacağım.Nasıl bu kadar kör olunuyor aklım almıyor.Bunların Hepsi bir vagon gibi alakalı.
Çaldı ama hizmet etti arkadaş.
He anacım he hizmet etti ne yaptı ? Her seçim öncesinde olduğu gibi kömür dağıttı kimin kömürünü Soma Maden'de Ölen 301 işçinin çıkardığı kömürü.Ama bu işin Fıtratın'da Var dedi bilir kişi..
Bir diğerine geçelim bu daha elim olmasa da tamamen trajik bir olay.Yine bir seçim öncesi hediyeleşme kampanyasından bahsediyorum hediye değil de daha acımasız olmak istemiyorum.Doğunun yanılmıyorsam erzurum taraflarında bir köye beyaz eşya yardımı yapılıyor.Eee bunun nesi mi var ? Evin elektriği yok.! Fazlaca acımasızca değil mi.
Ama yol yaptı yeaa yaptı yaptı yapmaz mı ? Çöken yolları gözlerimizle gördük.
Hava alanı yaptı kardeşim he sana yaptı 800 lira askeri ücretinle sen gidersin o hava alanına da uçağa binersin.Ama adamın yaptığı hava alanına alkış tutarsın.
Barış Getirecek Terör Bitecek. Putin içinde Müslüman Oldu diyorlar.
Dindarlar onlar dinine bağlılar görmedin mi hiç namaz kılıyor televizyondan gördük. İbadetlerin gizli olanı makbüldür.Allah ile arasında olanı kuluna gösterip dindarım yalanını atanı değil.
Paraları sıfırla , Babacım , Bakara Makara , Polisimiz destan yazdı , Barışı Getireceğiz , Polise yetkiyi ben verdim , Kadınmıdır kızmıdır , Kadın ve erkek eşit değildir , Madımak Zaman aşımına uğradı
Bütün bunlar benim ütopyam değil.Şizofrende değilim en ufak bir belirtim de yok..O zaman bunların gerçekliği bu kadar açıkken inanmıyorsanız işte o zaman ben korkarım..Ya içtiğinize ya da yediğinizden şüphelenirim.Kesinlikle bir problem var.
Sezarın hakkı sezara
Ben size istatistik ki bilgi veremem. emin çapa değilim. İstanbul dan örnek verebilirim şunları iyi hatırlıyorum İstanbullu bilen 90 öncesi nesil hatırlar İstanbul yaşanmaz bir şehirdi halici bilirmisiniz bilmem oradan yaz kış araçlar camları açıkgeçemezdi kışınnefes alamazdık sular akmazdı uçak yolculuğu çok zordu vasat bir memur için zamanında rezervasyon la 50 TL uçabiliyoruz bunlar benim hatırladıklarım ve zamanında gayet demokratik bir duruşları vardı
Hiçbir şey yapmadılar dersen bu yanlış olur haliyle yaptılar ama tek adamlığa muhafazakar tek din adına yeni bir sistem bu beni ve benim gibileri düşündürüyor dürüst duruş yok güvenirliklerini yitirdiler ama red politikaları muhalefetin işine yaramaz.
Sorun yaptıkları değil bundan sonra yapmak istedikleri
Son düzenleme: