• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..

Yok hayır ben dayanamıyorum daha fazla yazacağım.Nasıl bu kadar kör olunuyor aklım almıyor.Bunların Hepsi bir vagon gibi alakalı.
Çaldı ama hizmet etti arkadaş.
He anacım he hizmet etti ne yaptı ? Her seçim öncesinde olduğu gibi kömür dağıttı kimin kömürünü Soma Maden'de Ölen 301 işçinin çıkardığı kömürü.Ama bu işin Fıtratın'da Var dedi bilir kişi..

Bir diğerine geçelim bu daha elim olmasa da tamamen trajik bir olay.Yine bir seçim öncesi hediyeleşme kampanyasından bahsediyorum hediye değil de daha acımasız olmak istemiyorum.Doğunun yanılmıyorsam erzurum taraflarında bir köye beyaz eşya yardımı yapılıyor.Eee bunun nesi mi var ? Evin elektriği yok.! Fazlaca acımasızca değil mi.

Ama yol yaptı yeaa yaptı yaptı yapmaz mı ? Çöken yolları gözlerimizle gördük.

Hava alanı yaptı kardeşim he sana yaptı 800 lira askeri ücretinle sen gidersin o hava alanına da uçağa binersin.Ama adamın yaptığı hava alanına alkış tutarsın.

Barış Getirecek Terör Bitecek. Putin içinde Müslüman Oldu diyorlar.

Dindarlar onlar dinine bağlılar görmedin mi hiç namaz kılıyor televizyondan gördük. İbadetlerin gizli olanı makbüldür.Allah ile arasında olanı kuluna gösterip dindarım yalanını atanı değil.

Paraları sıfırla , Babacım , Bakara Makara , Polisimiz destan yazdı , Barışı Getireceğiz , Polise yetkiyi ben verdim , Kadınmıdır kızmıdır , Kadın ve erkek eşit değildir , Madımak Zaman aşımına uğradı

Bütün bunlar benim ütopyam değil.Şizofrende değilim en ufak bir belirtim de yok..O zaman bunların gerçekliği bu kadar açıkken inanmıyorsanız işte o zaman ben korkarım..Ya içtiğinize ya da yediğinizden şüphelenirim.Kesinlikle bir problem var.

Sezarın hakkı sezara
Ben size istatistik ki bilgi veremem. emin çapa değilim. İstanbul dan örnek verebilirim şunları iyi hatırlıyorum İstanbullu bilen 90 öncesi nesil hatırlar İstanbul yaşanmaz bir şehirdi halici bilirmisiniz bilmem oradan yaz kış araçlar camları açıkgeçemezdi kışınnefes alamazdık sular akmazdı uçak yolculuğu çok zordu vasat bir memur için zamanında rezervasyon la 50 TL uçabiliyoruz bunlar benim hatırladıklarım ve zamanında gayet demokratik bir duruşları vardı
Hiçbir şey yapmadılar dersen bu yanlış olur haliyle yaptılar ama tek adamlığa muhafazakar tek din adına yeni bir sistem bu beni ve benim gibileri düşündürüyor dürüst duruş yok güvenirliklerini yitirdiler ama red politikaları muhalefetin işine yaramaz.
Sorun yaptıkları değil bundan sonra yapmak istedikleri

Son düzenleme:
Sezarın hakkı sezara
Ben size istatistik ki bilgi veremem. emin çapa değilim
Ama şunları iyi hatırlıyorum İstanbullu bilen 90 öncesi nesil hatırlar İstanbul yaşanmaz bir şehirdi halici bilirmisiniz bilmem oradan yaz kış araçlar camları açıkgeçemezdi kışınnefes alamazdık sular akmazdı uçak yolculuğu çok zordu vasat bir memur için zamanında rezervasyon la 50 TL uçabiliyoruz bunlar benim hatırladıklarım ve zamanında gayet demokratik bir duruşları vardı
Hiçbir şey yapmadılar dersen bu yanlış olur haliyle yaptılar ama tek adamlığa muhafazakar tek din adına yeni bir sistem bu beni ve benim gibileri düşündürüyor dürüst duruş olması lazım
emekli maaşından asgari ücretlinin maaşından bahsetmiyorsun ama geldiklerinden beri bu insanların refahı arttımı?

Sezarın hakkı sezara
Ben size istatistik ki bilgi veremem. emin çapa değilim. İstanbul dan örnek verebilirim şunları iyi hatırlıyorum İstanbullu bilen 90 öncesi nesil hatırlar İstanbul yaşanmaz bir şehirdi halici bilirmisiniz bilmem oradan yaz kış araçlar camları açıkgeçemezdi kışınnefes alamazdık sular akmazdı uçak yolculuğu çok zordu vasat bir memur için zamanında rezervasyon la 50 TL uçabiliyoruz bunlar benim hatırladıklarım ve zamanında gayet demokratik bir duruşları vardı
Hiçbir şey yapmadılar dersen bu yanlış olur haliyle yaptılar ama tek adamlığa muhafazakar tek din adına yeni bir sistem bu beni ve benim gibileri düşündürüyor dürüst duruş yok güvenirliklerini yitirdiler ama red politikaları muhalefetin işine yaramaz.
26 sene istanbulda yaşadım istanbulda insanca yaşamak için paran olması gerek gerisi hikaye...

Sezarın hakkı sezara

Teknolojinin gelişmesiyle beraber bütün dünyada olan gelişmelerden bahsediyorsunuz.

Ayrıca gerçekten hiçbir şey yapmadılar. Amerika 10 yıl önce gelişmemiş ülkelere dolarlarını saçtı kriz olmasın diye. Sıcak dolarlar gelirken bu hallere geldik. Sadece inşaat yapıldı. İstanbulda 10 yıl önce gecekondu olan yerlere para karşılığı tapu verilip kat çıkmalarına izin verildi. sıcak paralar koca koca rezidanslara avmlere yatırıldı. Şimdi ne oldu? Amerika piyasadan dolarları çekmeye karar verdi. Faizler tavan yaptı. Dolar 2.60. Mesela bu sıcak dolarları teknolojiye bilime eğitime yatıran ülkeler şu an dolar krizinden etkilenmiyor.

Türk halkı ne istiyomş biliyo musun kriz varken kriz yok denmesini. Önceden dolar birden artınca kriz var denirdi politikacılar tarafından. Artık yok deniyo.

Ya uçak biletinin 50 lira olmasını hükümete bağlıyosun zaten ona diyecek lafım yok. Easyjet german wings rynair falan hepsi hükümetin çünkü dimi? Özel hava yolu şirketleri arttı dünyada son 15 yılda. Havacılık sektörü tekelleşmişti ülkelerde. Onu kaldırdılar. Uçaklara güvenilirlik arttı. Tekelleşme ihtiyacı ortadan kalktı. Dünyadaki ekonomi politikaları dışa döndü. Uluslararası ticaret gelişti. Eee cheap airlines olayı çıktı özel havayolu şirketlerinde. Özellikle havacı olduğum için şu muhabbetten gına geldi bana.

emekli maaşından asgari ücretlinin maaşından bahsetmiyorsun ama geldiklerinden beri bu insanların refahı arttımı?
Suyum kesildiğinde çeşmeden su taşımış kömürümüzü 6.kata taşıyan hadi yaz gedi haliç gibi bir yerden yazın istifade edemeyen şekeri yağı iki katı fiyatla bulmuş biri olrak evet refah düzeyim arttı
Ama bu demek değil herşeyiyle minnettarım sadece yaşadıklarımı biliyorum ve olduğu gibi yazıyorum içten yalın

Sezarın hakkı sezara

Ufacık bir not eklemek istiyorum.

Çalışmamış ve hükümet değişmiş.Onun dersini onlara bu şekilde verilmiş.Peki soruyorum Kul hakkı yiyip paraları sıfırlamak mı vicdanlı yoksa akmayan sular kokuşan dereler mi ?

Kusura bakmayın ama karşılaştırdığınız şey ile gerçekler arasında dağlar var. Ne diyeyim adamlar çaldı ama yaptı mı ? Yok ya benim babam yıllarca çalışsın emekli bile olamasın ama adamın tüm sülalesi ultra zengin olsun paraları koyacak yer bulamasın..

Yok öyle bir dünya aç kalınır açıkta da kalınır ama onursuz yaşanmaz..Siz hala 2002 öncesinde derelerin pisliğinden bahsediyorsunuz.Yahu dere pisliği temizlenir Allah fıtratlarını temiz tutsun yeter ki.

Suyum kesildiğinde çeşmeden su taşımış kömürümüzü 6.kata taşıyan hadi yaz gedi haliç gibi bir yerden yazın istifade edemeyen şekeri yağı iki katı fiyatla bulmuş biri olrak evet refah düzeyim arttı
Ama bu demek değil herşeyiyle minnettarım sadece yaşadıklarımı biliyorum ve olduğu gibi yazıyorum içten yalın
onu sorarsan benim çocukluğumda evde su yoktu su,anadolu hisarının üstlerindeydi evimizde,yol yoktu..
yağ ,şeker şu an ucuzmu,marketlerde herşey ateş pahası,bakan çıkmış diyor emekliye extra zam yok çünki enflasyon oranında zam yaptık..bizdemi bir yanlış var bunların hesaplarındamı,bakan emekliye 1000 tl bir ay nasıl idare edilir şeklinde bir tarifte verse:KK53::KK53::KK53:

Evet istanbulda öyle sorunlar vardı eskiden. Ne kadar salakmışız ki boyun eğmişiz onlara da. O günlere de geçmişten daha iyi olduğu için şükrediyoduk. Hele sokaktaki çöp yığınlarını unutamıyorum ben. Günlerce çöp kamyonu gelmezdi.

İşte biz sesimizi yükseltelim aksaklıkları görelim dile getirelim ki bu ülke böyle iyiye gitsin.

kızkardeşim istanbulda otrduğu semtte yeminle bir elin parmakları kadar ağaç yok..çocuk ağaç görmek için parka gidiyor..böyle yapılaşma görmedim,bahçe ağaç mesafesi yok bitişik nizam ikiz ,üçüz binalar,neden daha çok para cebe girsin..temiz hava kalmayınca bakalım ne yapacak bu millet..

Sanırım 2002'den önce İstanbullular bir elinde mızrak bir elinde yaprak mağara adamları gibi yaşıyorlardı..Sonra hükümet değişti.Uçan arabalar , mükemmel bir tıp , ışınlanmalar geldi....

Evet istanbulda öyle sorunlar vardı eskiden. Ne kadar salakmışız ki boyun eğmişiz onlara da. O günlere de geçmişten daha iyi olduğu için şükrediyoduk. Hele sokaktaki çöp yığınlarını unutamıyorum ben. Günlerce çöp kamyonu gelmezdi.

İşte biz sesimizi yükseltelim aksaklıkları görelim dile getirelim ki bu ülke böyle iyiye gitsin.

kızkardeşim istanbulda otrduğu semtte yeminle bir elin parmakları kadar ağaç yok..çocuk ağaç görmek için parka gidiyor..böyle yapılaşma görmedim,bahçe ağaç mesafesi yok bitişik nizam ikiz ,üçüz binalar,neden daha çok para cebe girsin..temiz hava kalmayınca bakalım ne yapacak bu millet..
Size hükümeti savunacak en kişi ben olurum
Ama sizin gibi düşünmediğimi söyleyebilirim
Bu benim kişisel fikridir birşeyler yaptıklarını düşünüyorum
Çalmak için bireylerin olması lazım olmayan birşeyi çalamazlar

İşte eski yönetimlerin zamanında yapılan hatalara dikkat çekilerek algıda çarpıtma yapılıyor.Fakat kendi yaptıkları boyunu aştı bunu görebilen pek yok.
Zaten pek iyi durumda olmayan İstanbul başlı başına bir şehircilik rezaleti haline geldi bunların döneminde.Boş buldukları her metrekareyi avm-rezidans'a çevirdiler.Nereye baksak beton görür olduk.
Sit alanı olan deniz kıyılarına kazulet gibi gökdelenler dikip yasaları çiğnemekle beraber şehir silüetinin de anasını ağlattılar.Çöp dediğin nedir ki,temizlersin gider,peki o çirkinlik abidesi yapıları nasıl sökeceksin şehrin böğründen?
Bununla beraber bu saçma sapan yapıları pazarlayıp İstanbul'u iyice cazibe merkezi olarak gösterip,zaten haddinden fazla olan nüfusun daha da artmasına sebep oldular.
Ulaşım problemleri için bulunan çözümler ise yıkılmakta olan bir barajın çatlaklarını sakızla kapatmaya benziyor.Yetersiz demek yetersiz kalır yani o derece.
Yani aslında iyi birşey yaptıkları yok,sadece birşeyler yapıyormuş gibi gösteriyorlar kendilerini.

Evet türkiye zengin bi ülkde. Çalacak çok şey var. Yıllardır tüm başbakanlarını 7 sülalesini zengin etti bu ülke. Daha da çok eder. Biz de böyle tartışır dururuz.

daha önceki mesajlarınızıda cevaben yazıyorum sol,ülkücülük vs ülkemizde artık yok,yaşasın kapitalizm:KK73::KK25::KK25:

Abicim adamlar çaldı diyorum çalışıyorlar diyor.
Ablacım adamlar çalıyor diyorum camii yaptılar diyor.
Kardeşim adamlar çalıp çırptı diyorum olsun çalsada ben hakkımı helal ediyorum diyorlar ne diyeyim.
ya hükümet taraflısı ünüversite öğrencisi hanım arkadaşla sohbet ettik,diğer partiler allah demiyorlar dedi...Allahın adı altında yalana dolana vs ye kalkışıp allah demenin büyük günahı var dedim bende..

ya hükümet taraflısı ünüversite öğrencisi hanım arkadaşla sohbet ettik,diğer partiler allah demiyorlar dedi...Allahın adı altında yalana dolana vs ye kalkışıp allah demenin büyük günahı var dedim bende..

Allah deyip çalanlardan bahseden yok ama :)

Back
X