• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..

Şu kısma takıldım sorun olan partiler değil sorun parti liderleri.

ama şu kesin o parti liderleri asla istifa etmez ya da kendi iradeleriyle ayrılmaz o yüzden sorun partiler.mesela seçim kaybeden bir lider bence görevini bırakmalı ama biz buna rastlayamadık henüz.

Sayın Kadesa,
Bu iktidar gitsin diye de o zaman bu muahlefet desteklenmemeli tepkiler farklı verilmeli. Ben ne böyle muhalefet ne böyle iktidar istiyorum.

* 3-4 bakan hakkında yolsuzluk şüphesi olduğunda kafalarının tepside sunulduğu,
* senin hakkında elimde ne dosyalar var diyip dosyaları seçime doğru servis edildiği... KK'da da BA'da da dosya varmış. Bunu saklıyorsan suçlusun ! Bunu bile bile susuyorsan suçlusun. KK da çıkacak seçimlere 2 ay kala elimde ne dosyalar var pehhhh yahu adam ne bekliyorsun ? Sen bunu şantaj için mi elinde tutuyorsun versene savcıya ! Savcı işini yapmaz ise servis et bunu gazetelere...

neyse ya ben gittim...

hepsi aynı halt

kesinlikle bir b.k çukurundan kurtulup sırf karşıt diye baska bir b.k çukuruna düşmemek lazım

Bir senaryo var kafamda yazayım mı yazmayayım mı çok kararsızım. Dediklerim çıkarsa yer yerinden oynar.
Konu başlıkları ;
- BDP neden bağımsız olarak değil de parti olarak seçime girdi ?
- Parti olarak barajı geçemez ise oylar kime gidecek ?
- Oyların gittiği parti bu sayede başkanlık için mecliste yeterli sayıya ulaşınca neler olur ?
- Başkanlığa geçince BDP'nin bu kıyağı (olaki barajı geçemez ise) karşılığında neler verilir ?

Bu cümleler bugüne kadar hiç bir yerde telafuz edilmedi. Tamamen kişisel fikirlerimdir. Hiç bu açıdan bakmışmıydınız ?

ve gittim sonra başım ağrısın istemiyorum...

Bir senaryo var kafamda yazayım mı yazmayayım mı çok kararsızım. Dediklerim çıkarsa yer yerinden oynar.
Konu başlıkları ;
- BDP neden bağımsız olarak değil de parti olarak seçime girdi ?
- Parti olarak barajı geçemez ise oylar kime gidecek ?
- Oyların gittiği parti bu sayede başkanlık için mecliste yeterli sayıya ulaşınca neler olur ?
- Başkanlığa geçince BDP'nin bu kıyağı (olaki barajı geçemez ise) karşılığında neler verilir ?

Bu cümleler bugüne kadar hiç bir yerde telafuz edilmedi. Tamamen kişisel fikirlerimdir. Hiç bu açıdan bakmışmıydınız ?

Bu fikirler her gün telaffuz ediliyor yahu. HDP barajı geçemezse oyları AKP'ye kayacağından başkanlık sistemi için yeterli sandalyeye ulaşır. HDP barajı geçerse AKP ile anlaşır başkanlık sistemi için yeterli sandalyeye ulaşılır. AKP her halükarda yeterli sandalyeye ulaşıyor bu senaryolarda :)

Ben HDP'nin barajı geçmesini istiyorum, Selahattin Demirtaş üstüne basa basa "Seni başkan yapmayacağız Recep Tayyip Erdoğan" diyor. Bakalım en azından barajı geçip Akp'ye destek verirlerse onun da gerçek yüzünü görmüş oluruz. Destek vermezlerse zaten başkanlık gelmez. Akp 276'yı bulamazsa koalisyon bile gelebilir.

kesinlikle bir b.k çukurundan kurtulup sırf karşıt diye baska bir b.k çukuruna düşmemek lazım
norveçli bu ciddi bir mesele,fakir fukara köyüne çocuklarıyla tatile gitmiş,lamba sönmesin diye gelip oyunu atıp gidiyor..bizler hala fikir birliğinde değiliz..
bakan çıktı emeklilere extra bir zam gelmeyecek enflasyon oranına göre zam yaptık dedi..20 sene önce olsa şimdiye dek oy veren falan kalmazdı 6 ayda 30 tlye insanlar ses etmiyor enflasyon almış başını gitmiş..insanlar bunu hakediyor demekki..

Bu fikirler her gün telaffuz ediliyor yahu. HDP barajı geçemezse oyları AKP'ye kayacağından başkanlık sistemi için yeterli sandalyeye ulaşır. HDP barajı geçerse AKP ile anlaşır başkanlık sistemi için yeterli sandalyeye ulaşılır. AKP her halükarda yeterli sandalyeye ulaşıyor bu senaryolarda :)

Ben HDP'nin barajı geçmesini istiyorum, Selahattin Demirtaş üstüne basa basa "Seni başkan yapmayacağız Recep Tayyip Erdoğan" diyor. Bakalım en azından barajı geçip Akp'ye destek verirlerse onun da gerçek yüzünü görmüş oluruz. Destek vermezlerse zaten başkanlık gelmez. Akp 276'yı bulamazsa koalisyon bile gelebilir.
inşallah,iç güvenlik yasasına ve başkanlık sistemine çok güzel karşı durdu parti olarak takdir ediyorum..kürt vatandaşı değilim benim için haksızlığa göz yummamak önemli her zaman desteklerim bu şekilde..

BİRİ DİNİ SÖMÜRÜYOR BİRİ ATATÜRKÜ DİĞERİ KÜRTLERİ..Olay bundan ibaret.. oy pusulasına 3 partiye evet yazıp = 1 halt etmezsiniz yazacağım

Üsluba gel.
ilkokul öğrencileri bile daha zekice tartısıyorlar.

'Hahahahahaha kıskanıyonuzzz gılıçdaroğli pis fakirler kıskanclar gene ağlicanız hahahahaha böhhehehöhöh'

Nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama birisi oy kullanırken basit bir matematik sorusu sorulsun doğru cevap verenler oy kullanabilsin demişti.
+1.
Yok öyle demeyin,adınız "elitist"e çıkıyor sonra...Zira Cehaleti savunmak=Halkçılık oldu artık bu topraklarda...

norveçli bu ciddi bir mesele,fakir fukara köyüne çocuklarıyla tatile gitmiş,lamba sönmesin diye gelip oyunu atıp gidiyor..bizler hala fikir birliğinde değiliz..
bakan çıktı emeklilere extra bir zam gelmeyecek enflasyon oranına göre zam yaptık dedi..20 sene önce olsa şimdiye dek oy veren falan kalmazdı 6 ayda 30 tlye insanlar ses etmiyor enflasyon almış başını gitmiş..insanlar bunu hakediyor demekki..

ciddi olduğunun farkındayım ama ne yazık ki ona oy vermeyip diğer tercih ettikleride ülkeyi felakete sürükleyecekleri geçmişten belli

arkadaşlar öyle diyorsunuz ama eğitimli diye görünen kişilerde akpye oy veriyor hatta bence aynı ölçüde veriyorlar, eğitimsiz cahil diye adlandırılan insanlarla, meslek gruplarına bakın mesela öğretmenler, bence yoğun bi şekilde akp ağırlıklı
bence bunun öğrenim durumuyla sanıldığı kadar ilgisi yok, illaki vardır ama o kadar ağırlıklı değil
bence bunun yaşanılan yerin kültürüyle alakası var daha çok, o kültürün ne kadar özgürlük istediğiyle vs.. alakalı konular
mesela izmir, ilkokul mezunuda çıkıp akp ye oy vermez, gerçekten izmirliyse ya da uzun yıllardır izmirde yaşıyorsa
mesela oy haritaları vardır ya meşhur, hep kıyılar kırmızıdır

arkadaşlar öyle diyorsunuz ama eğitimli diye görünen kişilerde akpye oy veriyor hatta bence aynı ölçüde veriyorlar, eğitimsiz cahil diye adlandırılan insanlarla, meslek gruplarına bakın mesela öğretmenler, bence yoğun bi şekilde akp ağırlıklı
bence bunun öğrenim durumuyla sanıldığı kadar ilgisi yok, illaki vardır ama o kadar ağırlıklı değil
bence bunun yaşanılan yerin kültürüyle alakası var daha çok, o kültürün ne kadar özgürlük istediğiyle vs.. alakalı konular
mesela izmir, ilkokul mezunuda çıkıp akp ye oy vermez, gerçekten izmirliyse ya da uzun yıllardır izmirde yaşıyorsa

evet öğretmenlerin çoğunluğu akp ye oy veriyor ama ne zaman öğretmenler odasında konuşsak kimse akp li değil :KK53:

evet hayata bakış açısı..

evet öğretmenlerin çoğunluğu akp ye oy veriyor ama ne zaman öğretmenler odasında konuşsak kimse akp li değil :KK53:

ya kadesa sürekli aynı şeyi söylüyorum belki ama inan kabullenemediğimden, şu malum öğretmen forumunda o kadar çok Atatürk düşmanı öğretmen var ki, hem de kadın, inanamıyorum yani, sadece akp ye oy verseler neyse yani

ya kadesa sürekli aynı şeyi söylüyorum belki ama inan kabullenemediğimden, şu malum öğretmen forumunda o kadar çok Atatürk düşmanı öğretmen var ki, hem de kadın, inanamıyorum yani, sadece akp ye oy verseler neyse yani

biliyorum canım,benim çalıştığım ortamda yok ama çevreden duyuyoruz.beni hangi partiye oy verdikleri ilgilendirmez bu vicdan ve geleceğe bakış meselesi ancak bir öğretmenin Atatürk düşmanı olması çok içler acısı bir durum.onun yetiştireceği çocuklara üzülürüm.

halk asla özgürlüğünün elinden alınmasına izin vermemeli,iç güvenlik önlemi denilen şey ,benim uygun gördüm şekilde yaşayıp verdiğimle yetineceksin demek,diğerleri bahanedir ancak,biz gün bizim çıkarlarımıza ters düşen bir olayda ses çıkaramayacakmıyız..
islam dininin felsefesi eşitliğe kardeşlik ve barışa dayanır,işıd kendi düşünce yapısı doğrusunda islamı değiştirdi,ülkemizde bakıyorum,ee cumhurbaşkanının bir sarayı olmasınmı diyorlar ünüversite mezunu hemde,ya senin halkın 1000 tl asgariye tamah ederken,işçin eve yiyecek götüremediğinden köprüye çıkmış aldığın suriyeliler parkta vs yatarken buna bile haklılık payı çıkarabiliyorsun..dinimizde yandaşçılık günah değilmiş böyle söyleyenler var,yandaşçılık,yakınını geçindirmedir sonuçta yakının olmayanlar ne olacak,islam dini buysa biz tövbe aşa dinsiziz demekki,o nedenle din ve devlet işi asla bir arada olmamalı,adı bu kadar yolsuzluğa çıkan parti dindar bir partimi:KK64:

Back
X