Kilis'ten acı haber: 1 şehit

aynen benimde korkum o, birden ortalık karıştı, artık bu global bi oyun mu yoksa yerel bişey mi bilmiyorum

Orta dogunun prensi olayim derken ulkeyi resmen savasa surukledi.Aynen hayirlisi olsun.

Nasıl karıştı değil mi bir anda saçma sapan bir sürece girdik. Kendi ellerimizle beslediğimiz manyaklarla suni bir savaş yarattık, olan askerlerimize olacak.

Ya artık bişeler yapılmalı yaaaa elini kolunu sallayan ateş açıp polis asker demeden öldürüyor
Nasıl bi ülke olduk nereye gidiyoruz önümüzü göremiyorum :KK43:

Ya artık bişeler yapılmalı yaaaa elini kolunu sallayan ateş açıp polis asker demeden öldürüyor
Nasıl bi ülke olduk nereye gidiyoruz önümüzü göremiyorum :KK43:
Ülkeye giren çıkan belli mi ki?
Bizler kadar terörist vardır belki yanıbaşımızda.
PKK ,İşid ve Suriyeliler bu üreme potansiyeliyle 20 yıl sonra ülkede çoğunluk olurlar sanıyorum.
Bizim sınırlar açık, gelsin her isteyen:KK12:

PKK ,İşid ve Suriyeliler bu üreme potansiyeliyle 20 yıl sonra ülkede çoğunluk olurlar sanıyorum.

Zaten halimize ülke demeye bin şahit
Ne sınır kaldı ne kural
Herkes kafasına göre yaşıyo, yapıyo, öldürüyor kimsede dur demiyor

Bizim zamanımızda pkk vardı sadece şimdi ışid pyd ypg daeş vs artık kafam allak bullak oldu medyaya yansımayan çok şeyler dönüyor anlaşılan

Aynen dün arınç sınır güvenliği için bişeylerden bahsetti demekki şimdiye kadar öyle üstdüzey bi sınır güvenliği yokmuş

Aynen dün arınç sınır güvenliği için bişeylerden bahsetti demekki şimdiye kadar öyle üstdüzey bi sınır güvenliği yokmuş
Zaten sınırlardan Suriyelilerle birlikte PKK lı, İşid li teröristlerde girdiler.Konya, Urfa,Gaziantep gibi şehirler İşidli kaynıyor.Gençleri kandırıp savaşmaya gönderiyorlar. Ülke bir karışırsa hiçbiryerde güvende değiliz malesef...

Kim ne derse desin hep yoksul evlere ateş düşüyor. Bir tane ölen zengin ya da politikacı çocuğu duymadık şimdiye kadar. Ne büyük acı, Allah kimseye yaşatmasın.​

Okadar Üzgünüm ki sehitimiz için bir annenin daha yüreği yandı. ..
Ya orda askerlik yapan evlatlari olan anneler diken üstünde
Sokaklarda adım attığımız köşe başlarda suriyeliler Söyleyecek söz bulamıyorum

Buyuksehirlerde uyuyan hucrelerimiz var diyip duruyorlardi zaten. Isidle sadece sinirda savasilmaz adamlar terorist canli bombalari coktan icimize saldilar belki de

Açtığımız her kanalda uzun adamı görüyorduk nerelerde şimdi kendisi göremiyorum bir açıklama yaptı mı yoksa yine bir yerin açılış törenini mi yapıyor? Nerede bu akpliler bari sizler bir açıklama yapın genelkurmay başkanının yaptığı yazılı açıklamadan başka elimizde bir şey var mı?

AVM'lere metrolara ve kalabalık yerlere bombalı saldırılar olabilir diye haberler dolaşıyor. Hiç kimse güvende değil artık. Evimizden çıkamayacak hale geldik.

riGGiZ.png

AVM'lere metrolara ve kalabalık yerlere bombalı saldırılar olabilir diye haberler dolaşıyor. Hiç kimse güvende değil artık. Evimizden çıkamayacak hale geldik.

güya malzemeler dagiltilmis hazir bekleniyormus ama ne kadar dogrudur ki , ALLAH göstermesin ,

güya malzemeler dagiltilmis hazir bekleniyormus ama ne kadar dogrudur ki , ALLAH göstermesin ,
O kadar kötüler ki her türlü kötülüğü yapabilirler. Ölen herkesin acısını ağlayan her annenin gözyaşını içimde hissediyorum. Herkes dikkatli olsun kimseye kötü bir şey olmasın artık.

Anneler ağlamasın dendi ama bir haftada kaç anne ağladı Allah sabır versin gencecik insanlar yitip gitti artık çoluk çocuğumun geleceğinden endişe eder oldum :(

Back
X