- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
şimdide #SavaşaHayır etiketi açmışlar ne yapalım ya savaşalım mı çözüm süreci mi yapalım işide de mi kucak açalım anlamadım ben bu milleti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen benimde korkum o, birden ortalık karıştı, artık bu global bi oyun mu yoksa yerel bişey mi bilmiyorum
Orta dogunun prensi olayim derken ulkeyi resmen savasa surukledi.Aynen hayirlisi olsun.
şimdide #SavaşaHayır etiketi açmışlar ne yapalım ya savaşalım mı çözüm süreci mi yapalım işide de mi kucak açalım anlamadım ben bu milleti.
Ülkeye giren çıkan belli mi ki?Ya artık bişeler yapılmalı yaaaa elini kolunu sallayan ateş açıp polis asker demeden öldürüyor
Nasıl bi ülke olduk nereye gidiyoruz önümüzü göremiyorum![]()
Ülkeye giren çıkan belli mi ki?
Bizler kadar terörist vardır belki yanıbaşımızda.
PKK ,İşid ve Suriyeliler bu üreme potansiyeliyle 20 yıl sonra ülkede çoğunluk olurlar sanıyorum.
Bizim sınırlar açık, gelsin her isteyen![]()
Aynen dün arınç sınır güvenliği için bişeylerden bahsetti demekki şimdiye kadar öyle üstdüzey bi sınır güvenliği yokmuşÜlkeye giren çıkan belli mi ki?
PKK ,İşid ve Suriyeliler bu üreme potansiyeliyle 20 yıl sonra ülkede çoğunluk olurlar sanıyorum.
Zaten sınırlardan Suriyelilerle birlikte PKK lı, İşid li teröristlerde girdiler.Konya, Urfa,Gaziantep gibi şehirler İşidli kaynıyor.Gençleri kandırıp savaşmaya gönderiyorlar. Ülke bir karışırsa hiçbiryerde güvende değiliz malesef...Aynen dün arınç sınır güvenliği için bişeylerden bahsetti demekki şimdiye kadar öyle üstdüzey bi sınır güvenliği yokmuş
Buyuksehirlerde uyuyan hucrelerimiz var diyip duruyorlardi zaten. Isidle sadece sinirda savasilmaz adamlar terorist canli bombalari coktan icimize saldilar belki deÜlkeye giren çıkan belli mi ki?
AVM'lere metrolara ve kalabalık yerlere bombalı saldırılar olabilir diye haberler dolaşıyor. Hiç kimse güvende değil artık. Evimizden çıkamayacak hale geldik.
O kadar kötüler ki her türlü kötülüğü yapabilirler. Ölen herkesin acısını ağlayan her annenin gözyaşını içimde hissediyorum. Herkes dikkatli olsun kimseye kötü bir şey olmasın artık.güya malzemeler dagiltilmis hazir bekleniyormus ama ne kadar dogrudur ki , ALLAH göstermesin ,