Kıllar ;)

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.329
398
Farkındayım iğrenç bi başlık ama gebelikten sonra kolumdaki ve bacagimdaki kılar simsiyah oldu, ayni maymun gibi hissediyorum kendimi, sizde de boyle siyah oldumu.

Siyah olmadı ama çabuk uzamaya başladı. İlk hamileliğimde de böyleydi. Sebep malesef hormonlar :KK12:Cinsiyeti belli mi canım?

Cnm bnm bebeğim cinsiyeti erkek erkek olanların kinde daha çok tüyleniyormuş ne kadar doğru bilemem

Aa gercektenmi, bende benimkini çok merak ediyorum. Bakalım ne çıkacak.

Benim azalma olmadı ama sanki renkleri daha bi açıldı siyahlaşmadı yani cinsiyeti bilmiyorum daha alaka olabilir mi avcaba

Hayırlısı olsun bakalım ne olucak. Bi de şuan meme ağrısının sebebi süt mu doluyor

Hayırlısı olsun bakalım ne olucak. Bi de şuan meme ağrısının sebebi süt mu doluyor
Kaç haftalık hamilesin cnm Ewet Gögüs deki damarlar açılıyor canım o yüzden ağrıyor . Bnm şimdi daha fazlalaştı ağrı ve çok ağırlaştı

Of daha da mı ağrıyacak, zaten şuan dayanılmaz oluyor. 13 haftalık.

Benim yüzümde bile arttı inşallah doğumdan sonra azalır. Bebeğim kız bu arada. Cinsiyetle ilgili olduğunu pek sanmıyorum

benim daha hizli uzuyo artma ya da koyulasma olmadi cok sukur ama kesinlikle daha hizli cikiyolar. erkek kiz bebek farkli midir bilmem ama benim kizim olcak insalla sadece daha hizli uzamasina sebep oluo o da tamamen hormonlara bagli cinsiyetle alakasi olacagini sanmiorm

gobekte biraz tuylenme oldu, ama rahatsiz edici boyutta degil doktora bile oyle gidiyorum :KK53:

Cnm bnm bebeğim cinsiyeti erkek erkek olanların kinde daha çok tüyleniyormuş ne kadar doğru bilemem
Benimde erkek bebegim ama çok geç uzuyor ve tüylerim azaldı cok enteresan ama. Bence kişiye göre değişiyor

benimde bacaklarımda kollarımda azaldı..hatta bacaklarımı en son ağustosta ağda ile aldırdım, şu an çok az var, belli bile olmuyor..ama karın bölgemde kıllanma oldu, onu sakın almayın diyolar, doğumdan sonra dökülüyormuş..

Back
X