Kıl kökleri problemi

soarklep

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
22
5
6
24
Merhabalar sizlere bir sorum olucak 20 yasindayim ve nerdeyse 1 yildir makine ile bacak killarimi aliyorum, su doner baslikli olan ve killari cekerek alan. Her seferinde almamda uzun olanlari aliyor evet ama surekli olarak uzamayan killar var. Kucuk siyah nokta derimde uzamiyor, derimi sıkıyorum küçük siyah kıl kokleri çıkıyor. Bacagim pürüzsüz olsun istiyorum bu siyah kucuk noktalar olmasa pürüzsüz gozukucek ama olmuyor. Bunlari ne yapsam yok edebilirim, tek care epilasyon mu :(

her seferinde almak isteyip pahaliligindan vazgeciyorum ya, bu kotu goruntude cok sinir bozuyor
disarda insanlar goruyorum gercekten cok guzel bacaklari var ben kisa seyler bile giyemiyorum bu goruntuden :(
Vazgeçme çünkü yillarca kullaniyorsun ve kıl sorunun olmadiği gibi bacakların heryerin pürüzsüz oluyor senin istediğin gibi

Hafta da bir ipek kese,ardından peeling ve üre içerikli bir vücut kremi kullanabilirsin,hafta da iki kere glikolik asit ve at kılı fırça ile masaj rutini emin ol kurtulacaksın.Ayrica o epilasyon cihazını acilen bırak,varsa imkanın lazere git.

Merhabalar sizlere bir sorum olucak 20 yasindayim ve nerdeyse 1 yildir makine ile bacak killarimi aliyorum, su doner baslikli olan ve killari cekerek alan. Her seferinde almamda uzun olanlari aliyor evet ama surekli olarak uzamayan killar var. Kucuk siyah nokta derimde uzamiyor, derimi sıkıyorum küçük siyah kıl kokleri çıkıyor. Bacagim pürüzsüz olsun istiyorum bu siyah kucuk noktalar olmasa pürüzsüz gozukucek ama olmuyor. Bunlari ne yapsam yok edebilirim, tek care epilasyon mu :(
Evet epilasyon yok ediyor benimde öyle malesef cilt kurulugundanmıdır nedir dönüp deri içinde minik kıllar kalıyor cımbızla delip çıkarıyorum. Lazer çözer bu işini

her seferinde almak isteyip pahaliligindan vazgeciyorum ya, bu kotu goruntude cok sinir bozuyor
disarda insanlar goruyorum gercekten cok guzel bacaklari var ben kisa seyler bile giyemiyorum bu goruntuden :(
Bahsettiğin kadar yoğun ve rahatsız ediciyse güzel bi merkeze gidip yaptır derim o alıp evde kendin yapacağın yeterli gelmez bence..

kese yapıyor musunuz ??

Back
X