Killarim artiyor

lilyy26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
117
45
3
35
Kizlar nolur yardim edin kafayi yemek uzereyim. Bizde genetik asiri tuylenme var. Annemin sirtinda dekolte bolgesinde alt bacaktaki gibi killar siyah siyah bende yoktu simdiye kadar ama bende de tek tek siyah atmaya basladi omuzlarımda sirtimda. Testlerde herhangi bir sorun cikmiyo. Korkuyorum artik kiyafet giyerken utanmaya basladim disari cikamiyorum nolur bi cozum soyleyin bana. Sirtimda kalin killar istemiyorum bu yaşta derimi kesip atasim var artik. Simdi agdayla alsam uzarken belli bi uzunluk lazim alinmasi icin ileride evlenince nolcak kim sirti killi bi sevgili ister ki erkek gibi aynalara bakamiyorum artik

eğer dediğiniz gibi testlerde bişey çıkmadıysa hormonal bi sorun yok demek ki. yapılabilecek tek şey epilasyon.

beyaz ten,siyah kıl tüm epilasyon makınelerinin gözdesidir:)
epilasyon işe yarar işinin ehlinde emınım,tamamen çözüm olmaz ama kılların tüy olur..
yada arkadasın dedıgı gibi ignelı yaptırıcan ama o işte hiç kolay olmuyor

beyaz ten,siyah kıl tüm epilasyon makınelerinin gözdesidir:)
epilasyon işe yarar işinin ehlinde emınım,tamamen çözüm olmaz ama kılların tüy olur..
yada arkadasın dedıgı gibi ignelı yaptırıcan ama o işte hiç kolay olmuyor
Bugday tenliyim aslinda. Ve neden bilmiyorum bacagimda ise yaramadi malesef siyah nokta gibi kalip dokulmuyo tuyler. Igneliyi de bilmiyorum tam zaten kac saat surer ki

Back
X