• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alamamak!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
ne yediysem ne içtiysem olmadı. 25 yaşında 4 aylık evliyim. 38 kiloyum. İlerde hamile kalmak istediğimde sorun olacağı için kilo almaya çalışıyorum. Hoş bir kaç sene çocuk düşünmüyoruz ama yine de o zamana kadar toparlanmak istiyorum. Yurtdışından mamalar bile getirdim kilo alamıyorum. Hoş çok da yemiyorum ama bazen bakıyorum eşim günde tek öğün yerken ben 3 öğün yemişim. Buna rağmen bir kilo dahi alamıyorum.
Ne yapabilirim önerisi olan var mı? Bu arada boyun 1.60 zayıflık çok göze batmıyor ama ben yine de 32 beden aramaktan helak oluyorum.

Canim bunun ilk başında psikoloji geliyor bende 43 kiloydum tartima çıkıyodum hep kilo almismiyim diye sonra artık bosverdim beni beğenen böyle beğensin diye 1ay falan hiç tartiya cikmadim 44bucuk kilo 45 kilo olmuşum yani kafana takma tabi sen birde evlisin çok hareket ediyorsan ondan kilo almiyosundur fazla haraket etmemeye çalış ve kafana takma 3 öğün ve 3 ara öğün ye ben pek yapamıyorum bunu ama sabah 7de 8de kahvaltı yapınca yapılıyor anca mesela öğle yemeğinden sonra nesguik yiyebilirsin gece yatmadan öncede yiyebilirsin tadı güzel ve kilo aldırmada yardimci dediğim gibi psikoloji çok önemli hiç takma artık bu konuyu salla gitsin beni alan almış de ben zamanla kilo alırım de zaten 1ay sonra falan kilo Almış olucaksin ıştahin yoksa sarımsak ve domates Yemeni öneririm iştah acıyor 1dis sarımsağı sade yutabilrisin kokuyor dersen

Aslı'na bakarsanız benim ailem hep öyle. Babamda bu yaşta 47 kilo. Ama onun kilo almak gibi bir derdi yok. Takıntılı değil yani. Ama ben çok kafama takıyorum. Gerçi alan aldı evlendim eşim de böyle zaten o da çok zayıf ama yine de neden olmasın ki diyor insan. Bir kaç kilo daha iyi hissettirebilir beni.
Denicem dediklerinizi teşekkür ederim ilginiz için :)

bunlara bi bak derim,Allah yardımcınız olsun :/

KİLO ALDIRAN YİYECEKLER-KİLO ALMAK İÇİN NELER YENİLMELİ?

Herkese merhabaa :)
Günümüz problemlerinden biri her ne kadar kilo vermek olsa da,kilo almak konusunda sıkıntı çeken bir çok arkadaşım olmuştur. Genelde erkeklerde karşıma çıkan bir durum. Malum kadınlarla erkeklerin vücutları farklı. Erkekler daha çok kasa ve daha hızlı bir metabolizmaya sahip :/ (Erkek olmak vardı!!!)
Uzatmadan konuya gireyim ,kilo almanız için yemenizi-içmenizi önerdiğim bi kaç şey var.
Bunlar:
  1. Tahin:Evvett,100 gramında 595 kalori bulunuyor.
  2. Çikolata:Özellikle beyaz çikolata. 100 gramında 500 kaloriden fazla enerji bulunuyor.Yazarken bile canım çekti..
  3. Süt:Bol Nesquik'li olmasını öneririmm :P Yaklaşık 180 kalori yapıyor.
  4. Bal:100 gr 315 kalori.
  5. Pekmez:100 gramı 240 kalori.
  6. Kaymak:100 gramı 585 kalori.
  7. Hamburger menü:Fast food.. Bilirsiniz bol kalorili ve en sağlıksız olanı. 1 menü 1000 kaloriden bile fazla enerjiye sahip olabilir :/
  8. Muz:Evet çoğu diyette göremediğimiz meyvelerden. Çünkü 1 orta boy muz 100 kalori içeriyor.
  9. Pilav,makarna(soslu olması kalorisini daha da arttırıcaktır)
  10. Simit,açma,poğaça:1 adet yaklaşık 250 kalori.
  11. Mayonez:100 gramı 390 kalori
  12. Tereyağı:100 gramı 900 kalori,ancak kolestrol yüzünden dikkatli tüketin derim.
  13. Peynir:Özellikle kaşar peyniri 100 gramı 400 kalori.
  14. Milkshake:1 bardak yaklaşık 300 kalori.
  15. Avokado:100 gramı 160 kalori.
  16. Patates cipsi ve kızartması
  17. Salam,sosis,sucuk
  18. Kuruyemişler
  • Not:Arkadaşlar ben beslenme uzmanı değilim. Bu konuda sadece kalori olarak yüksek besinleri ele aldım. Ayrıca geneli sağlıksız olduğu için bir beslenme uzmanına gitmenizi öneririm. Umarım işinize yarar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela makarna yapcagin zaman domatesli sarımsaklı makarna yapabilirsin tarifi internette vardır ve gece yatmadan önce mutlaka bişey ye yemek bile olmasa muz olur nesguik o tarz şeyler ben gece yemek yiyemedigim için bunlardan yiyebiliyorum umarım kilo alabilirsin dediğim gibi kafana hiç takma ve sporunda faydası oluyo yürüş koşu yada aciktiriyor

Sonunda bir kilo aldım :anneadayı: basıl mutluyum anlatamam. Nasıl başardım bilmiyorum ama inşallah geri vermem.

Ahhhhh ah ne güzel bir duygudur istediğin kadar yiyipte kilo alamamak kıymetini bilin

Canım ben de çok çektim bu derdi. Deli gibi yerdim, bana mısın demezdi. Çöp gibiydim. Kilo alayım derken sağlıksız besinler de bu sefer şekerimi yükseltti, çok çektim yani anlayacağın. En son özel Kadıoğlu hastanesinde diyetisyen Seniha hanıma gittim, sağolsun 6 ayda 5 kilo aldırdı, devam ediyorum, çok da memnunun, sağlıklı yiyeceklerle kilo almak gibisi yok :)

ne yediysem ne içtiysem olmadı. 25 yaşında 4 aylık evliyim. 38 kiloyum. İlerde hamile kalmak istediğimde sorun olacağı için kilo almaya çalışıyorum. Hoş bir kaç sene çocuk düşünmüyoruz ama yine de o zamana kadar toparlanmak istiyorum. Yurtdışından mamalar bile getirdim kilo alamıyorum. Hoş çok da yemiyorum ama bazen bakıyorum eşim günde tek öğün yerken ben 3 öğün yemişim. Buna rağmen bir kilo dahi alamıyorum.
Ne yapabilirim önerisi olan var mı? Bu arada boyun 1.60 zayıflık çok göze batmıyor ama ben yine de 32 beden aramaktan helak oluyorum.

kilo alamama sebebin metobolizma da olabilir. onun için bir doktora göründün mü?

Ahhhhh ah ne güzel bir duygudur istediğin kadar yiyipte kilo alamamak kıymetini bilin

neden zayıflama başlıklarına girip insanları gıcık ediyorsunuz? hoşunuza mı gidiyor?
burada insanlar iştahsızlıktan zayıflıktan şikayetçi. siz girmiş kıymetini bilin diyorsunuz dalga geçer gibi.
size "nasıl kilo veremiyorsun hayret" dendiğinde nasıl kızıyorsanız buradaki insanların da sizin yazdıklarınızla morali bozuluyor.
biraz empati yapın yeter artık.

arkadaşlar böyle konularda doktora başvurduğunuzda da sonuç alamıyorsanız karbonhidrata yüklenebilirsiniz sigara içiyorsanız bırakabilirsiniz bu iştahınızı artıtır

4 ayda 9 kilo aldirdigimiz arkadas var sicak cikolatayla kirmizi reishi mantarinin etkisiyle metabolizmayi tamamen duzene sokuyor.
Yardimci olabilirim mesaj atin

Back
X