- Konu Sahibi guzelkoylu
-
doğru söylüyosun canım fakat aynı yöntemle şekerin ve tansiyonun en aşağı seviyeye de iniyor maalesef tecrübeyle sabit...ben aslında 92 küsür kilodaydım ramazan girdiğinden beri 86-87 arası indim...devamı gelir inşaallah
yiyerekmi kilo almıyorsun yoksa iştahınmı yok
kalori sayman lazım günlük bir kalori belirleyip o kadar yemen lazım ama imkanın varsa önce diyetisyene git
1.65 boyum aşırı zayıf duruyorum saglık açısından problemim yok canım
bu kilomla bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama yaz kağıt kalem al eline...
yemeklerden yarım saat sonra 1 tatlı kaşığı çörek otunu bir tatlı kaşığı balla karıştırıp yiyeceksin yutma sakın çörekotlarını çiğne acısı aksın içine..
inanmazsan kilo almak için çörek otu bal yaz Google a ..
Allahııım 87 kiloyum ve kilo alma yöntemi yazıyorum siteye sen beni koru yarabbim
bu gerçekten işe yarar mı kilo alma konusunda ? Hoş içinde bir sürü derde deva olan çörek otu var ama yine de umutsuz vaka birisi olarak soruyorum bunu
kızlar size gönüllü kilo nakli yapabilirim etim çok sıkıdır yumuşak değil gayet atletik olursunuz demedi demeyin...yaklaşık 3 kişiye nakil sağlayabilirim sanırım
bana ver lütfen
Tamam iftardan ve sahurdan sonra başlamayı düşünüyorumVar ya eğer kilo alırsam yani sizin için elimden ne gelirse yaparım o derce
Rabbim byull kardeşim sağlıklı bir şekilde tez zamanda kilolarını versin psikolojisini düzeltsin amin de yeter bana
arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve 42 kiloyum çevremdeki herkes çok zayıf olduğumu söylüyo ne yapmalıyım nasıl kilo alırım
aslında ikisi de var bazen iştahım aşırı kapalı oluyo canım yemek istese de yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?