• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alamıyorum

guzelkoylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
21
0
1
Yozgat
arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve 42 kiloyum çevremdeki herkes çok zayıf olduğumu söylüyo ne yapmalıyım nasıl kilo alırım

yaaaav alma be gülüm alma deli misin divane misin biz vermeye çalışıyoz alıpta ne yapacan...evlenince istemesende 5-10 kilo gelecek çocuk olunca gelecek göğüslerinde büyüyecek var şimdi alma tadını çıkar ya ...sağlığında sıkıntı yoksa...ay çok deliriyorum bu haberleri alınca ben yaaaaaaaa:27::27::27::27::27::27::52::52::52::52::52::52:

valla canım sen forumu keşfetmeseydin ne yapacaktın bende onu düşünüyorum

yok canım olur mu öyle hava atma falan :1::1::1: çok güldüm sıkıntım gidiyo buraya yazınca ya :1::1::1::1: sadece giydiğim falan yakışmıyo biraz kilo alsam hani kötü olmaz diyorum

yaaaav alma be gülüm alma deli misin divane misin biz vermeye çalışıyoz alıpta ne yapacan...evlenince istemesende 5-10 kilo gelecek çocuk olunca gelecek göğüslerinde büyüyecek var şimdi alma tadını çıkar ya ...sağlığında sıkıntı yoksa...ay çok deliriyorum bu haberleri alınca ben yaaaaaaaa:27::27::27::27::27::27::52::52::52::52::52::52:

valla böyle konuları okuyunca bel bacım şu simitlerden göbekten koparıp vereyim diyesim geliyor.

arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve 42 kiloyum çevremdeki herkes çok zayıf olduğumu söylüyo ne yapmalıyım nasıl kilo alırım

öncelikle kafanı karıstıran sorunları at kafandan duzenlı yemek ye her iş zihinde bitiyor zıhnın rahat degılse kıloda alamazsın...daha sonra bı doktora gorunebılırsın..ben alamıyorum ılackullanıyordum bı ıkı kılo oylelıkle aldım 52 kiloyum rahat 5 kıloya ıhtıyacım var:52::52:

Ben diyetisyene gittim tahliller falan yaptı...
sonuç olarak ben sana kilo aldıramam :) ancak gram aldırabilirim dedi..
hatta bir daha geldiğinde aynı kıyafet ve ayakkabılarla geleceksin
sağlıksız kilo sana hiçbir fayda vermez ancak vücudun yağlanır demişti..
metabolizmam çok hızlı çalışıyormuş
diyet listesi verdi...
ben diyeti uyguladım 1 kilo daha verdim :):)
ben de yan tesir yaptı galiba...
gram alacakken kiloyu da kaybettim diyeti bıraktım
gerçi herkeste bu şekilde süreç işlemez
sakın piyasadaki kilo aldırma formüllerini deneme bence de sağlıksız
diyetisyene git bakalım sana fayda verecek mi
şimdi hala zayıfım ama şikayetçi değilim sıfır beden olarak mutlu yaşıyorum...
biraz alışveriş işkence oluyor ama ...
zaten belirli bir dönemlerde kilolar alınacak...
problem etme

valla canım sen forumu keşfetmeseydin ne yapacaktın bende onu düşünüyorum

uzun zamandır konusmaya ihtiyacım vardı bu kulube de üye olunca doğal olarak sıkıntılarımı yazdım zaten site bunun için degil mi ya öneride bulunuruz ya da derdimizi yazarız iyi ya da kötü bu yüzden fazla düşünmene gerek yok yorma kendini senin için yeterice açıklama yaptım bak :1::1::1:

bu kilomla bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama yaz kağıt kalem al eline...
yemeklerden yarım saat sonra 1 tatlı kaşığı çörek otunu bir tatlı kaşığı balla karıştırıp yiyeceksin yutma sakın çörekotlarını çiğne acısı aksın içine..
inanmazsan kilo almak için çörek otu bal yaz Google a ..
Allahııım 87 kiloyum ve kilo alma yöntemi yazıyorum siteye sen beni koru yarabbim:27::27::27::27::27:

bu kilomla bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama yaz kağıt kalem al eline...
yemeklerden yarım saat sonra 1 tatlı kaşığı çörek otunu bir tatlı kaşığı balla karıştırıp yiyeceksin yutma sakın çörekotlarını çiğne acısı aksın içine..
inanmazsan kilo almak için çörek otu bal yaz Google a ..
Allahııım 87 kiloyum ve kilo alma yöntemi yazıyorum siteye sen beni koru yarabbim:27::27::27::27::27:

teşekkür ederim canım ikisinin de fazlası zarar. ben de sana zayıflamak için bir yöntem söyleyim belki biliyorsundur ama yinede söyleyim kabuk tarçını kaynamış sıcak suda bekletip demlendikten sonra aç karnına yemeklerden önce iç. ablam bu yöntemle zayıfladı şu an 58 kilo

teşekkür ederim canım ikisinin de fazlası zarar. ben de sana zayıflamak için bir yöntem söyleyim belki biliyorsundur ama yinede söyleyim kabuk tarçını kaynamış sıcak suda bekletip demlendikten sonra aç karnına yemeklerden önce iç. ablam bu yöntemle zayıfladı şu an 58 kilo

doğru söylüyosun canım fakat aynı yöntemle şekerin ve tansiyonun en aşağı seviyeye de iniyor maalesef tecrübeyle sabit...ben aslında 92 küsür kilodaydım ramazan girdiğinden beri 86-87 arası indim...devamı gelir inşaallah:1:

Back
X