- Konu Sahibi guzelkoylu
arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve 42 kiloyum çevremdeki herkes çok zayıf olduğumu söylüyo ne yapmalıyım nasıl kilo alırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben 23 yaşındayım ve 42 kiloyum çevremdeki herkes çok zayıf olduğumu söylüyo ne yapmalıyım nasıl kilo alırım
yaaaav alma be gülüm alma deli misin divane misin biz vermeye çalışıyoz alıpta ne yapacan...evlenince istemesende 5-10 kilo gelecek çocuk olunca gelecek göğüslerinde büyüyecek var şimdi alma tadını çıkar ya ...sağlığında sıkıntı yoksa...ay çok deliriyorum bu haberleri alınca ben yaaaaaaaa![]()
ama giydiğim yakışmıyo ki![]()
valla canım sen forumu keşfetmeseydin ne yapacaktın bende onu düşünüyorum
Çok zayıflıkta iyi değil tabikide boyun kaç canım
bu kilomla bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama yaz kağıt kalem al eline...
yemeklerden yarım saat sonra 1 tatlı kaşığı çörek otunu bir tatlı kaşığı balla karıştırıp yiyeceksin yutma sakın çörekotlarını çiğne acısı aksın içine..
inanmazsan kilo almak için çörek otu bal yaz Google a ..
Allahııım 87 kiloyum ve kilo alma yöntemi yazıyorum siteye sen beni koru yarabbim![]()
1.65 boyum aşırı zayıf duruyorum saglık açısından problemim yok canım
teşekkür ederim canım ikisinin de fazlası zarar. ben de sana zayıflamak için bir yöntem söyleyim belki biliyorsundur ama yinede söyleyim kabuk tarçını kaynamış sıcak suda bekletip demlendikten sonra aç karnına yemeklerden önce iç. ablam bu yöntemle zayıfladı şu an 58 kilo