Ben o sekilde kilo almistim o kilo alma istegi duygusuyla gobek selulit bile guzel gorunuyor insana hafifinden tabi..buatafa selulit nedir bilmem...gobek malum herkezin ortak sorunuaynen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o sekilde kilo almistim o kilo alma istegi duygusuyla gobek selulit bile guzel gorunuyor insana hafifinden tabi..buatafa selulit nedir bilmem...gobek malum herkezin ortak sorunuaynen :)
Umarim basarir:) kilo almak da vermek kadar zor cunku bend3 lisede o evreden gectimKiloluların ya da ideal kiloda olanların hepsi göbekli değil ki,sağlıklı beslense orantılı kilo alır. :)
159 ama zayıf duruyorum ben ya aynaya bile bakmak istemiyorumBoy kaç? Mesela ben 150'yim 45 kiloyum zayıf durmuyorum. Bu kiloda birinin boyu 180 ise aşırı zayıftır ondan sordum.
Öyle yapıyorum zaten ne tatlı ne hamur 1 aydır hayatımda yok gel gör ki metabolizma yavaş sağlık olsun ben de keşke yesem yesem kilo alamıyorum desem:) tavsiye güzeldi teşekkür ederim. sizde herşeyi ekmeksiz yeyin :))
:) birazda bende olsaydı metobolizma yavaş yavaş :) çalışsaydı güzel olurduÖyle yapıyorum zaten ne tatlı ne hamur 1 aydır hayatımda yok gel gör ki metabolizma yavaş sağlık olsun ben de keşke yesem yesem kilo alamıyorum desem![]()
olsun olsun siz anlatın :)sen 49 kılo olsan bıle gayet normal olur,ideal yani..
5 kg almakta çok zor olmasa gerek yaw,,kendı yontemlerımı anlatırdım ama inan 70-80 kg olman vebalini alamam üstüme:)
olsun olsun siz anlatın :)
ozaman şekercim öncelikle bol kalori senın dostun olsun bir süre:)
benım tavsıyem tatlı ve karbonhıdrata yönel..
makarna,mantı,şerbetli sütlü tatlı vs..
birde hareket etme..
ben bu sekılde cok güzel kılo aldım
okadar güzel aldım ki gitmiyolar,yapıştılar..
bayanlar ben 21 yaşındayım 44 kiloyum ve kilo alamıyorum ne yapmam lazım bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...