Kilo aldıran besinler

kesinlikle süt başta gelier.
günde 3 öğün içilmeli(saglık problemi ,kansızlık yoksa)
pekmez yemeklerden sonra 2 kaşık iştah açar.
et,
ekmek.ve yanında yenılecek besinlerle kilo alınması kolaylaşıyor

Mrb arkadaşlar bende çok zayıfım yaza kadar kilo alıp rahat rahat elbise giymek istiyorum peki bunun için özellikle tercih etmemiz gereken besinler neler ?

meraba canım bende aynı durumdayım malesef :) öncelikle yaşın boyun ve kilon?

kilo aldıran besinler;fındık fıstık,susam,kaşar peyniri,çikolata,elma suyu,pekmez,bisküvi,süt,yoğurt,ekmek bunları tercih etmen lazım :) ben öyle yapıyorum inşallah hep beraber kilo alırız....

canım ben 20 yaşındayım boyum 1.68 kilom 45 bi 5 kilo alsam çok iyi olacak. 2 ayda alabilirmiyim sence ?

senin boy kilon ne ?:)

canım ben 20 yaşındayım boyum 1.68 kilom 45 bi 5 kilo alsam çok iyi olacak. 2 ayda alabilirmiyim sence ?

senin boy kilon ne ?:)

bende 1.57 boy ve 40 kiloyum şuan :) 2 ayda alabilir misin bilemiyorum ben bi yemek programına başladım ve kendime 5 ay süre verdim 2 ay az olabilir ama bünyeden bünyeye değişiyo ben çok yiyip kilo alamayanlardan olduğum için 5 ay uygun gibi geldi

aynen bende çok yerim hatta arkadaşlar şaşırıyor bu kadar yememe rağmen böyle olmama tabi azcık da kıskanıyorlar

bende 3 günde 1 falan geceleri bol ketçaplı makarna yiyip yatıyorum

kızlarr ben kilo almak için bişey yaptım corsal diye kapsül hapın içini boşalttım kara üzüm tozu koydum her gün 4 kez içiyorum sabah öğle akşam yatarken. çünkü üzüm tozunun üzerinde yoğurtla süt ürünüyle tüketin diyo iğrrenç bir kokusu var bende bu yöntemi biyerden okumuştum eczanede corsal gribal enfeksiyon kapsül hap var 3 lira 30 tane hepsini boşalttım içine üzüm tozunu koydum içiyorum rahat rahat kokmuyoda artık üzüm tozu göğüs büyütüyo ve iştah açıyo kilo yapıyo

Süper fikiiirrrr.. kilo alırsan mutlaka haber et bizde başlayalım.. şuan bebek maması yiyoruz hepsi birden yüklenmesin bünyeye

valla 39 kiloya düştüm 48 den hedefim 55 ilk üzüm tozunu kullandım sıcak çiolaatayı soğuk sütle yapıp içine katıyodum bi gün istifra ettim ama 1 haftada 2 kilo yapmıştı toz bebek mamasını denedim olmadı dedim en iyi çözüm bu

yapma yaaaa.. 39 ((
İnşallah istediğin vucüt olculerine sahip olursun, hepimiz oluruz.. Pes etmek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…