- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
slm kızlar, bekarken de evlendikten sonra da kısacası kendimi bildim bileli aynı kilodayım, hatta çocuğum oldu hamileyken 9 kilo aldım sadece...doğumdan sonrada hemen gitti aldığım da
biraz kilo almak istiyorum...
metabolizmam fazla çalışıyor sanırım..doktora falan da gitmiştim bekarken ilaç falan vermedi, çok çok ye dedi yolladı
ama ben zaten yesemde kilo alamıyorum...tiroitime falan bakmıştı o zamanlar doktor, herşey normal demişti....
şimdi size sorum şu, g..n m.x diye bi ürün varmış...ayda 3 veya 4 kilo civarı aldırıyormuş düzenli kullanıldığında...
benim boy 172, kilom 53...biraz almak istiyorum...
sizce güvenlimidir bu ürün?
tüm güvenlik sertfikaları mevcutmuş, onaylı testli yani anlayacağınız...tarım ve köyişleri bakanlığından falan bütün belgeleri yayınlı..
siz olsanız alırmıydınız...
yoksa yan etkisi falan vardır diye tedirgin olup vaz mı geçerdiniz...?
içeriğinde keçi boynuzu, bir başka bitkinin kökü (ismini hatırlayamadım) ve bazı vitaminler var...
tamamen bitkiselmiş, ve hamileler dışında herkes kullanabilir yan etkisi yokmuş...
ne dersiniz? alayımmı, emin olamadım..eşim sen bilirsin diyor...
bende biraz paniğim ve kötü senaryo yazarım kafamda
kararsız kaldım,..

metabolizmam fazla çalışıyor sanırım..doktora falan da gitmiştim bekarken ilaç falan vermedi, çok çok ye dedi yolladı

şimdi size sorum şu, g..n m.x diye bi ürün varmış...ayda 3 veya 4 kilo civarı aldırıyormuş düzenli kullanıldığında...
benim boy 172, kilom 53...biraz almak istiyorum...
sizce güvenlimidir bu ürün?
tüm güvenlik sertfikaları mevcutmuş, onaylı testli yani anlayacağınız...tarım ve köyişleri bakanlığından falan bütün belgeleri yayınlı..
siz olsanız alırmıydınız...
yoksa yan etkisi falan vardır diye tedirgin olup vaz mı geçerdiniz...?
içeriğinde keçi boynuzu, bir başka bitkinin kökü (ismini hatırlayamadım) ve bazı vitaminler var...
tamamen bitkiselmiş, ve hamileler dışında herkes kullanabilir yan etkisi yokmuş...
ne dersiniz? alayımmı, emin olamadım..eşim sen bilirsin diyor...
bende biraz paniğim ve kötü senaryo yazarım kafamda