• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo aldırıcı bitkisel bir ürün hakkında.... bi bakarmısınız..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar, bekarken de evlendikten sonra da kısacası kendimi bildim bileli aynı kilodayım, hatta çocuğum oldu hamileyken 9 kilo aldım sadece...doğumdan sonrada hemen gitti aldığım da :1: biraz kilo almak istiyorum...
metabolizmam fazla çalışıyor sanırım..doktora falan da gitmiştim bekarken ilaç falan vermedi, çok çok ye dedi yolladı :1: ama ben zaten yesemde kilo alamıyorum...tiroitime falan bakmıştı o zamanlar doktor, herşey normal demişti....
şimdi size sorum şu, g..n m.x diye bi ürün varmış...ayda 3 veya 4 kilo civarı aldırıyormuş düzenli kullanıldığında...
benim boy 172, kilom 53...biraz almak istiyorum...
sizce güvenlimidir bu ürün?
tüm güvenlik sertfikaları mevcutmuş, onaylı testli yani anlayacağınız...tarım ve köyişleri bakanlığından falan bütün belgeleri yayınlı..
siz olsanız alırmıydınız...
yoksa yan etkisi falan vardır diye tedirgin olup vaz mı geçerdiniz...?
içeriğinde keçi boynuzu, bir başka bitkinin kökü (ismini hatırlayamadım) ve bazı vitaminler var...
tamamen bitkiselmiş, ve hamileler dışında herkes kullanabilir yan etkisi yokmuş...
ne dersiniz? alayımmı, emin olamadım..eşim sen bilirsin diyor...
bende biraz paniğim ve kötü senaryo yazarım kafamda :1:kararsız kaldım,..

Canım sen ne güzel yemekler yapıyorsun görüyoruum paylaşımlarını mis gibi bence de bol bol ye.

Onlar metabolizma bozan şeyler. Tiroidini yavaşlatarak kilo aldırır sakın girme öyle işlere.

slm kızlar, bekarken de evlendikten sonra da kısacası kendimi bildim bileli aynı kilodayım, hatta çocuğum oldu hamileyken 9 kilo aldım sadece...doğumdan sonrada hemen gitti aldığım da :1: biraz kilo almak istiyorum...
metabolizmam fazla çalışıyor sanırım..doktora falan da gitmiştim bekarken ilaç falan vermedi, çok çok ye dedi yolladı :1: ama ben zaten yesemde kilo alamıyorum...tiroitime falan bakmıştı o zamanlar doktor, herşey normal demişti....
şimdi size sorum şu, g..n m.x diye bi ürün varmış...ayda 3 veya 4 kilo civarı aldırıyormuş düzenli kullanıldığında...
benim boy 172, kilom 53...biraz almak istiyorum...
sizce güvenlimidir bu ürün?
tüm güvenlik sertfikaları mevcutmuş, onaylı testli yani anlayacağınız...tarım ve köyişleri bakanlığından falan bütün belgeleri yayınlı..
siz olsanız alırmıydınız...
yoksa yan etkisi falan vardır diye tedirgin olup vaz mı geçerdiniz...?
içeriğinde keçi boynuzu, bir başka bitkinin kökü (ismini hatırlayamadım) ve bazı vitaminler var...
tamamen bitkiselmiş, ve hamileler dışında herkes kullanabilir yan etkisi yokmuş...
ne dersiniz? alayımmı, emin olamadım..eşim sen bilirsin diyor...
bende biraz paniğim ve kötü senaryo yazarım kafamda :1:kararsız kaldım,..

Geceleri mantı ekmek ye hemen alırsın :1:

canım isim vermem yasak mı değil mi bilmiyorum da.Oriflame da nutrishake diye birşey var.Yemekten 30 dk önce alırsan tok tutuyor kilo kontrolü sağlıyor.Yemekten sonra alırsanda kilo aldırıyormuş.Bir araştır derim.Ben aldım , kilo vermek için kullanacağım.Bir sürü yararı var bu arada.

Canım sen ne güzel yemekler yapıyorsun görüyoruum paylaşımlarını mis gibi bence de bol bol ye.

Onlar metabolizma bozan şeyler. Tiroidini yavaşlatarak kilo aldırır sakın girme öyle işlere.

mesele de orda zaten canım ya, yesemde alamıyorum...hep bol bol hamur işi tatlı falan yapıyorum, ama az yiyorum sanırım..çabuk doyuyorum..iştahım var, sofrada güzel de yiyorum ama çabuk doyuyorum ben...
o yüzden ek bişeyler lazım ki, doyduktan sonrası da biraz yağ yapsın bende :1:
biraz alsam yi olacam canım yaa,..

Geceleri mantı ekmek ye hemen alırsın :1:

geceleri yatmadan önce koca bir tabak makarna yiyip yatarım çoğu zaman, börek çörek ne varsa yiyorum ama ı ıh işe yaramıyor :)

canım isim vermem yasak mı değil mi bilmiyorum da.Oriflame da nutrishake diye birşey var.Yemekten 30 dk önce alırsan tok tutuyor kilo kontrolü sağlıyor.Yemekten sonra alırsanda kilo aldırıyormuş.Bir araştır derim.Ben aldım , kilo vermek için kullanacağım.Bir sürü yararı var bu arada.

doygunlu hissi veren bir ürün nasıl kilo aldırır ki canım, :26: pek anlamadım açıkçası...iyice zayıflamıyım :1:

Back
X