- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 36
- Konu Sahibi korisoslutavuk
-
fikir süper ama zamanlama biraz olmadı sanki Ramazan ya hani ama tabi tutmayanlar başlayabilir
Bende katilabilirim bu guruba 5-6 kilo alsam süper olurevet ama Ramazan'da da kendimize bir beslenme programı yapabiliriz, Ramazan bitince de başka bir program yaparız
Bende katilabilirim bu guruba 5-6 kilo alsam süper olur
kızlar bende katılmak istiyorum çok kötü durumdayım 34 beden bile çok bol geliyor
hiçbirşey yakışmıyor
hep beraber yapalım kiloları alalım
birbirimize destek olup başlangıç yapalım, motive olalım.. ben şahsen kilomu söylemeye utanıyorum. o yüzden söylemek istemeyenler için haftalık kilo farklarımızı yazabiliriz, isteyen kilosunu da haftalık olarak paylaşabilir..
hadi kızlar bugün pazartesi. hep birlikte başlayalım!
Bende kilo almak istiyoruuuuumm!! Ama zeytinyagi icemem ki ben ya midem bulanir
bu cici bebe gerçekten işe yarıyor mu varmı deneyen :) ben aktardan bal,polen arı sütü karışımı aldım pek çok kişi kilo almış bu şekilde ama bakalım ilk defa denicem
Normalde hepsini ayrı ayrı kullananda var sütle birlikte ama ben aktarda karışım olarak buldum bala arı sütü ve polen katılmış olarak 20lira civarı bişey aktarda kilo yapar düzenli kullanırsanız dedi ama yanında keçiboynuzu karışımıda var onuda kullanmanız lazım dedi ben sadece balı aldım şimdilikevet ben seneler önce de cicibebeyle her akşam yapıp birkaç kilo almıştım. sonra annem şeker hastası olursun dedi korktum bıraktım ama öyle olacağını sanmıyorum.
bal polen arı sütü nasıl kullanılıyor kilo almak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?