• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo Alma Grubu

korisoslutavuk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
402
347
103
36
merhaba arkadaşlar. diyet grupları denince neden hep zayıflama diyetleri düşünülüyor? kilo almak isteyenlerin kendi yöntemlerini paylaşacağı birbirlerini takib ettikleri bir diyet grubu neden olmasın? bu düşüncelerle bu başlığı açıyorum. kilo almak isteyen arkadaşlarım grup olalım gelin...

Bende katilabilirim bu guruba 5-6 kilo alsam süper olur

arkadaşlar ramazanda sahurdan sonra ve iftardan sonra iki kere olmak üzere uygulamak istediğim yöntemi sizlerle paylaşayım: bir bardak süt + 10 cicibebe + 1 yemek kaşığı bal + 3 kaşık tahin. bunu karıştırıp güzelce içiyoruz. pipetle daha kolay içilebilir. bir de en az 3 yemek kaşığı zeytinyağını suyla veya başka bir içecekle yutuyoruz. zor değil isteyince yapılıyor. bunlar yaklaşık 950 kalori yapıyor, iki kere yapınca 1900 kalori...

kızlar bende katılmak istiyorum çok kötü durumdayım 34 beden bile çok bol geliyor
hiçbirşey yakışmıyor :KK43:
hep beraber yapalım kiloları alalım :KK54:

kızlar bende katılmak istiyorum çok kötü durumdayım 34 beden bile çok bol geliyor
hiçbirşey yakışmıyor :KK43:
hep beraber yapalım kiloları alalım :KK54:

birbirimize destek olup başlangıç yapalım, motive olalım.. ben şahsen kilomu söylemeye utanıyorum. o yüzden söylemek istemeyenler için haftalık kilo farklarımızı yazabiliriz, isteyen kilosunu da haftalık olarak paylaşabilir..

hadi kızlar bugün pazartesi. hep birlikte başlayalım!

birbirimize destek olup başlangıç yapalım, motive olalım.. ben şahsen kilomu söylemeye utanıyorum. o yüzden söylemek istemeyenler için haftalık kilo farklarımızı yazabiliriz, isteyen kilosunu da haftalık olarak paylaşabilir..

hadi kızlar bugün pazartesi. hep birlikte başlayalım!

hadi bakalım ben de katılıyorum. Kilo söylemek istemeyenler sadece aldığı kilo sayılarını yazabilirler. Ben özellikle bu işin zeytinyağı kısmına katılacağım. Zeytinyağına yöneleceğim denemediğim o kaldı çünkü cicibebe olayı bende bir kilo farkı yapmadı hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun hepimize :D

bu cici bebe gerçekten işe yarıyor mu varmı deneyen :) ben aktardan bal,polen arı sütü karışımı aldım pek çok kişi kilo almış bu şekilde ama bakalım ilk defa denicem

bu cici bebe gerçekten işe yarıyor mu varmı deneyen :) ben aktardan bal,polen arı sütü karışımı aldım pek çok kişi kilo almış bu şekilde ama bakalım ilk defa denicem

evet ben seneler önce de cicibebeyle her akşam yapıp birkaç kilo almıştım. sonra annem şeker hastası olursun dedi korktum bıraktım ama öyle olacağını sanmıyorum.

bal polen arı sütü nasıl kullanılıyor kilo almak için?

evet ben seneler önce de cicibebeyle her akşam yapıp birkaç kilo almıştım. sonra annem şeker hastası olursun dedi korktum bıraktım ama öyle olacağını sanmıyorum.

bal polen arı sütü nasıl kullanılıyor kilo almak için?
Normalde hepsini ayrı ayrı kullananda var sütle birlikte ama ben aktarda karışım olarak buldum bala arı sütü ve polen katılmış olarak 20lira civarı bişey aktarda kilo yapar düzenli kullanırsanız dedi ama yanında keçiboynuzu karışımıda var onuda kullanmanız lazım dedi ben sadece balı aldım şimdilik

Aslında istedikten sonra ve düzenli olarak bi yeme programına sadık kaldığın sürece fizyolojik olarak kilo alamaman imkansız
Fakat ben yiyemiyorum hemen doyuyorum.Hele son günlerde iyice mahfoldum stres bile mideme vuruyor midem çok bulanıyor yemek yiyemiyorum

Back
X