- 19 Haziran 2025
- 105
- 61
- 13
- 27
- Konu Sahibi lavinyaaya
Hala hedefime ulaşmadım lakin önerilerim var arkadaşlar.Konu başlığını görünce aktarmak istedim.Hedefim 58 ben şu an 54 gördüm 40 45 kglardan buralara geldim tam 25 26 yaşlarında bu kararı aldım.Şu an 27 yim.18 yaşlarında bende çok zayıftım 39lar filan.25 yaşında Önce doktora gittim direkt dahiliye. benim aç kalınca hemen baş dönmesi mide bulantısı veya tok olsam da aşırı halsizlik unutkanlık her türlü olumsuzluklar yaşardım. Dahiliye gidin ve içte ne var bı kan tahlili isteyin genelde de oluyor Demir eksikliği çıktı yüksek ve bir sene düzenli Demir eksikliği B12 folik İstah açıcı şurup vs düzenli her gün o ilaçları kullandım pes etmedim ictikce iştah açıldı. Yemek ayrımı yapmadım düzenli vardiyali çalışıyordumda hareket halindeydim strestliydim üstelik ama yemek konusunda ekstra zaman ayirirdim öyle çok sağlıklı şeyler peşinde de kosmadim açıkçasi üstelik sebze daha çok yerim ne bulursam yedim sık sık ve doygunluk hissini yaşayana kadar ve işe giderken cebime fındık ceviz işte üzüm ne gelirse öyle atistirmalik atar yemekten önce yerdim .bı miktar strest azaltin bu çok etkili duygu durumu değişikliği benim iştahı keser uzak kaldım her şeyden bir süre denedim diyelim. günlük düzenli WC çıkmaniz iyiye işaret mesela bende öyle. Bu internette gordugunuz limonlu bilmem ne şu bu filan hiç tüketmem.tek eksik bende biraz su az içiyorum o dönemde onuda zorladım baya günlük bitirdiğim şişeler vardı onu bu aralar yapamıyorum tabi baslicam yine.Dinç hissediyorum her şeyden önemlisi bunun için gerçekten düzeyli kilo iyi .alkol sigaram yok zaten temelinde dediğim gibi doktora gitmelisiniz.