- 30 Ekim 2014
- 55
- 10
- 38
Merhaba ben 16 yaşında 165 boyunda 42 kiloyum 
eger benim gibi zayıf olanlar yarın sabah kilo alma diyetimize başlayalım ve her hafta kilomuzu yazalım 
Sabah : 1 bardak süt, 2kaşık pekmez, 2kaşık bal, 2 kaşık tereyağı,
domates veya salatalık, 4dilim ekmek
5 tane zeytin, 1kibrit kutusu peynir. 2kaşık şeker (bunu çaya ya da süte koyun daha kolay olur
)
Ben kahvaltıyı çayla yapıp sonra süt içmeyi düşünüyorum.
Ara: 1meyve
Öğle: 1 tabak yemek (içinde et olsa daha iyi olur), 1tabak makarna veya pilav, yanında salata, 2 dilim ekmek
Ara: 1bardak süt veya Yogurt , 1meyve veya meyve suyu
Akşam: 1 tabak yemek (içinde et olsa daha iyi olur), 1tabak makarna veya pilav, yanında salata, 2 dilim ekmek
Ara: 1meyve veya meyve suyu.
Gece:1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 2dilim ekmek.
Birde her yemekten sonra 2 kaşık pekmez yemeniz iştahınızı açacaktır. Yememezlik yapmak yok
Diyetimiz hazır ve benimle başlamak isteyenler burda mı ??

Evet katılanların tablosunu şuanki kilolarını yazdım eger katılmak isteyenler kilosunu ve hedeflerinide yazsınlar :) :) :) 18 kasımda tekrar kilolarımızı yazıcaz unutmayın lütfen zamanında yazıın kızlar :) :) :) :)

Sabah : 1 bardak süt, 2kaşık pekmez, 2kaşık bal, 2 kaşık tereyağı,
domates veya salatalık, 4dilim ekmek
5 tane zeytin, 1kibrit kutusu peynir. 2kaşık şeker (bunu çaya ya da süte koyun daha kolay olur

Ben kahvaltıyı çayla yapıp sonra süt içmeyi düşünüyorum.
Ara: 1meyve
Öğle: 1 tabak yemek (içinde et olsa daha iyi olur), 1tabak makarna veya pilav, yanında salata, 2 dilim ekmek
Ara: 1bardak süt veya Yogurt , 1meyve veya meyve suyu
Akşam: 1 tabak yemek (içinde et olsa daha iyi olur), 1tabak makarna veya pilav, yanında salata, 2 dilim ekmek
Ara: 1meyve veya meyve suyu.
Gece:1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 2dilim ekmek.
Birde her yemekten sonra 2 kaşık pekmez yemeniz iştahınızı açacaktır. Yememezlik yapmak yok

Diyetimiz hazır ve benimle başlamak isteyenler burda mı ??

Evet katılanların tablosunu şuanki kilolarını yazdım eger katılmak isteyenler kilosunu ve hedeflerinide yazsınlar :) :) :) 18 kasımda tekrar kilolarımızı yazıcaz unutmayın lütfen zamanında yazıın kızlar :) :) :) :)
Son düzenleme: