• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılo Almak Isteyenler

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.116
658
Benım derdım kılo almak ama bı turlu alamıyorum:ecrin_bebek: Mıdem rahatsız oldugu ıcın fazla yemek yıyemıyorum agrılarım baslıyor sonra bugun gıttım eczaneden BULK dıe bı toz karısımı aldım bunu kullanan var mı yada baska urunlerden memnun kalan lutfen yardımcı olun kızlar bana cokacimcoook

bende çok çok zayıfım kendimi bildim bileli abimde öle
BULKu yıllar önce denemiştim yanlış hatırlamıyorsamsüte karıştırılıyordu
ne yazıkki diğer denediklerim gibi bu da işe yaramamıştı :1no2:
lokman aktarın harnup macunu var o daha iyi gibi.. benimde midemde ülser var
kilo aldıracak yağlı şeyler bana yasak malesef benneyaptımki

bende çok çok zayıfım kendimi bildim bileli abimde öle
BULKu yıllar önce denemiştim yanlış hatırlamıyorsamsüte karıştırılıyordu
ne yazıkki diğer denediklerim gibi bu da işe yaramamıştı :1no2:
lokman aktarın harnup macunu var o daha iyi gibi.. benimde midemde ülser var
kilo aldıracak yağlı şeyler bana yasak malesef benneyaptımki

Ben artik delirme noktasina geldim canim gorenler zayifsin diyor daha da bozuluyorum BULK iciyorum iki gundur bakalim nolcak midemde benimde ulser var o zaten mafediyor baska neler yapmak gerekirki sismanlamak icin

amcamın ecza deposu vardı iştah açıcı ne varsa getirirdi bize
abimle denememiz için balık yağları vitaminler aklına ne gelirse ama hiçbiri işe yaramadı
doktora gidiyorum tahliller yapıyo sağlıklısın kilo almana gerek yok diyo
ama benimde psikolojim bozuldu artık görenler liseye filan giidorum sanıyo senağlama

cnm seni çok iyi anlıyorum. bende kilo almak için neler yaptıysam bitürlü kilo alamıyorum. aynı seninde dediğin gibi bende dr ye gittim bunun için herşey yapıldı sağlığında sorun yok olmadığı sürecede önemli değil dedi. şuan 23 yaşındayım fakat görsen 16 yada 17 yaşında zannedersin. bi arkadaşım aktardan omega 3 almış 15günde 3 kilo almış bende aldım 2 gün oldu bakalım 15 günün sonunda bende kilo alabilicekmiyim.

nedir omega 3 açarmısın arkadaşım yada bilrn biri varsa söylesin benimde kilo sorunum var

cnm balık yağı omega 3 6 9. arkadaşımın söylediğine göre gerçekten 15 günde 3 kilo almış bende deniyorum bakalım bende kilo alabilicekmiyim. istersen biraz bekle 13 gün sonra terar yazıyım sonucu. ona göre sende istersen kullanırsın

cnm seni çok iyi anlıyorum. bende kilo almak için neler yaptıysam bitürlü kilo alamıyorum. aynı seninde dediğin gibi bende dr ye gittim bunun için herşey yapıldı sağlığında sorun yok olmadığı sürecede önemli değil dedi. şuan 23 yaşındayım fakat görsen 16 yada 17 yaşında zannedersin. bi arkadaşım aktardan omega 3 almış 15günde 3 kilo almış bende aldım 2 gün oldu bakalım 15 günün sonunda bende kilo alabilicekmiyim.

hihoyyyt benim gibiler olduğunu bilmek çok güzel bıktım artık istesen alırdın v.s gibi şeyler söyleyenlerden
kim iskelet gibi dolaşmak isterki benneyaptımki
dene canım bekleyelim 25 yıl bekledim 13 günle ölmem herhalde :1hug:
bende kalori hesabı yaparak almaya çalışıcam günde 1000 kalori fazla almaya çalışıcam
baklım işe yarayacak mı :1hug: :1hug:

arkadaşlar müjde :teytey: 15 günün dolmasını bekleyemedim ve dün tartıldım ve 10 günde 2 kilo almışım. omega 3 işe yaradı kesinlikle tavsiye ediyorum. :dance::dance:

arkadaşlar müjde :teytey: 15 günün dolmasını bekleyemedim ve dün tartıldım ve 10 günde 2 kilo almışım. omega 3 işe yaradı kesinlikle tavsiye ediyorum. :dance::dance:

peki işatahın açıldı mı yoksa aynı şekilde mi yedin de saece ilaçla mı aldın...
bende gideyimde alayım omega3

bu arada benim kalori hesaplamada işe yaradı..
bende 1 hafatada 2 kilo aldım
şimdi hem omega 3 hemde kalori hesaplama yapıcamm

peki işatahın açıldı mı yoksa aynı şekilde mi yedin de saece ilaçla mı aldın...
bende gideyimde alayım omega3

zaten benim iştahım yerindeydi, herzamanki gibi yemeğe devam ettim, fakat omega 3 un dışında düzenli nar suyu içtim ve hurma yedim. bunlarında faydalı olduğunu duymuştum

saf nar suyumu ??

nar suyu bağırsakları bozuyomuş..kuzenim ailce 2 gün cırcır olmuşlar :roflol:

Back
X