Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 11 yasndayım 142 byndym kılom 28 kılo almak ısıtoyrum alamıyorum yrdm edın lutfne
ben 11 yasndayım 142 byndym kılom 28 kılo almak ısıtoyrum alamıyorum yrdm edın lutfne
Canım ben de senin yaşımdayken 24 kiloydumbence sen annenle beraber bir dahiliyeye görün derim bir sıkıntı olmaması durumunda bizler elimizden gelen yardı mı yaparız:)
Belki de gitmişsindir doktora, gittin mi?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evt gttm doktora bseyın yok dedi
Ve daha da öenmlisi 1 buçuklara kadar oturma, erkenden yat uyu :)
bende 20 yasndaym ve 46 kilo olana kadar damarim catladi alamiyorm aslinda boyumun uzulgndan cirkin durmuyoda yontemi olan varsa banada soylesin uygulayayim kilo almak icin :thumbup:
senın kılon bzm sınıftakılerın yanında cok az kalır ben doysam bıle bıraz daha fazla yedım mıdem buyudu sonra yarım ekmek ble yemıyodum 1,5 ekmek yedım zamanla fazla yıyınce durmadan yemek ıstıyorsun ben 1 hmbrgerı ble bteremezdm 2 hambrger yıyorum artık![]()
bde ben snftakılerın ynında cok zyf oldgm ıcn hırs yaptım
![]()
Su bebe biskuvisi olayini denicem acaba tutarmi ya
Canım ben de senin yaşımdayken 24 kiloydumbence sen annenle beraber bir dahiliyeye görün derim bir sıkıntı olmaması durumunda bizler elimizden gelen yardı mı yaparız:)
Belki de gitmişsindir doktora, gittin mi?
bende 42 kiloyum çok zayıfım hiçbirşey olmuyor bana ama öğünleri atlamamak lazım ben hep öyle kilo verdim![]()