Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar takım ruhuyla kilo almak uyguladığınız özél yöntémléri paylaşmak için 1 ay sürécék 2.takım kilo alma yarışmasına katılabilirsiniz..

ya menarcım yarışmada bi hırs gelmişti bana,hani her hafta kilo falan yazıyoruz,düşmemeye çalışıyordum.zaten çok iştahsız bi insanım,kolay kolay yiyemiyorum,yine yarışma olsaydı mutlu olacaktım

ben hala fıkrımı koruyorum kilo almak isteyenler bu mantıkla asla alamazlar, zayıflamak isteyenler topiğine 1 gun takıp etsenız nasıl hırslı olduklarını ve ne guzel surdurduklerını goreceksınız burda bu hıc yok o yuzden bu mantık ve kopukluk oldugu surece kılo almayı bence unutun, burda sadece ınsanlar bos bos yazıyolar sadece lafta var ıs ıcrata geldımı kımse yok ortalıkta ( sözüm meclisten dışarı isteyen üstüne alır isteyen almaz )

esracım canım , gördüğüm kadarı ile kilon gayet normal boyuna göre, bence kilo almaktan vazgeç böyle çok güzelsin.....

kızlar an itibariyle kilom 46,600 delikafadulden ve açım
1 ay öncesi 44 idim aç halimle
aniden iştahım açıldı sebebi ne bilmiyorum :lepi:

2.kilo yarışmasını Vendetta yönetecek yanlış bilmiyorsam bende katılabilirim
nick değişkliğinden bahseden arkadaş evet nickimi değiştirdim
bunu arkadaş listemdekiler biliyor gerisi de mühim değil zaten :ecrin_bebek:
bu arada Yusum nerde göremiyorum son zamanlarda haberi olan var mı kızlar fisfisfis

esracım canım , gördüğüm kadarı ile kilon gayet normal boyuna göre, bence kilo almaktan vazgeç böyle çok güzelsin.....

canım benim çok teşekkür ederim,takıntı halinde değil ama yine de 2-3 kilo almak istiyorum işte.alamazsam da problem etmiyorum,şöyle bir dikkat ettim de her yıl 1 kilo ekleniyor bünyeme kalıcı olarak.demek ki benim de yaşla beraber artacak kilom,metobolizma işte.:1hug:

menarcım süpersin,çok sevindim darısı bana...bikaç hafta önce benim de olmuştu böyle ama malesef kısa sürdü benimki(

boyum 172,kilom şu an 57...ama bi 57 bi 56 gidip geliyorum

oo canım boyun çok iyi uzunsun sen:)
dediğin gibi 2-3 kilo alsan yetecek belkide 60 olsun ilk hedefin
sonra duruma göre ilerlersin inş.

ben yarın çıkabilirsem aktara gidip arı-sütü bal polen karışımını sorcam kızlarhihoyyyt[/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…